CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 02:25 AM | Show all posts
ifanonline replied at 23-11-2021 10:20 AM
wanita sebegini seeloknya di ceraikan sahaja...kesetiaan isteri kpd suami adalah perkara yg sangat ...

Perceraian miskipun di benci Allah, tetapi jika kena dgn asbabnya, maka bercerai itu wajar. Ada banyak sebab yg memicu perceraian dan tak bleh salahkan wanita semata2. Kalau selalu dikatakan lelaki kawen lain kerana isteri tak pandai jaga suami, maka dlm kesah sebegini, bolehkah dikatakan kalau si suami juga tak pandai mengatur dn mengurus  rumahtangga dn isteri?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:30 AM | Show all posts
nononcrux replied at 23-11-2021 11:56 AM
Ya Allah, nape ea suka layan bangla.. bini org plak tu, mmg bodoh takde akal asal nak menyedap je..  ...

Nasib baik M'sia belum terapkan hukum hudud. Kalau tidak ........ mampuslah kedua2 manusia itu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:47 AM | Show all posts
chazey replied at 23-11-2021 03:07 PM
Contohi la kakak kapir ni. Laki dah jadi camni pun dia tetap setia walaupun cukup hot untuk carik ja ...

Bila orang Islam belajar tentang ukum hakam Islam ttpi tidak mengamalkannya  maka begitulah jadinya.Bila orang Islam tau akan perkara2 yg mendatangkan dosa tetapi tidak takut berbuat dosa, maka terjadilah kesah2 yg selalu jadi berita.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:09 AM | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:23 PM
Cri yg sbangsa je klau nak scandal, Kokesen pun ok gak.

Tak seharusnya mengatakan 'kalau nak skandel'....... Sama sekali tak boleh dn kenapa perlu nak berskandel.? Hidup muslimin yg berteraskan kpd hukum syarak, ukum akal dn hukum adat, takkan tak boleh berfikir tentang akibahnya. Kenapa harus pentingkan nafsu dn berani berbuat dosa. Berskandal ni berapa lama nak berskandal. Selama mane nak disorokkan drp pengetahuan keluarga dn masyarakat?. Akal diberi Tuhan, kenapalah tak gunakan sebaik2nya.
   

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:15 AM | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:32 PM
X jugak, skrg ni bnyk gak llaki Mulayu yg curang, dh ada gf/tunang/bini pun mngaku single lgi. Iol ...

Sebenarnya curang tak mengenal status seseorang atau bangsa. Selagi dianya manusia yg bernafsu dan tunduk kpd nafsunya tetap akan curang juga.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:21 AM | Show all posts
Jitu replied at 23-11-2021 10:08 PM
teruknya perangai  
tp laki dia pun agak gundu jugak mesti kurang perform ni cepat sangat kot
...

Tapi kan.... mcmane si isteri ni ketahuan curangi suaminya. Kereta yg dibawa tu kereta sape agaknya. Mesti dah lama kenal dgn si bangla tu maka tak segan jumpa berdua2an. Kenapalah ko buat perangi begitu wahai si isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:44 AM | Show all posts
Alah laki dia pun nmpk mcm selekeh, badan pun out of shape, kote pun mesti kecikkk jahh ni, , atasss katill sgtt membosankann agaknya, padann muka bini cari abang la, phuiiiii....kohkohkohhhh..ujung2 mcm biasalah bawakk geng buat perangaiii kampong dusun siap pakej sebar media sosiialll!


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:44 AM | Show all posts
Abang congo is d besttt yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:40 AM | Show all posts
NTok laki dia nampak pprt sgtt, jenis jantan loser, lps tubek geng kg dusun, jenis jantan low class tgk kawan2 pun, maybe sampaii nini dia lebih is tertarik dgn abang la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri buat video, sendiri buka aib & tak jaga maruah diri sebagai suami...
Pada dia puas hati la dapat malukan isteri, padahal ikut tanggungjawab dlm keluarga suami yang gagal....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 08:18 AM
Perempuan Ikut Kasta Suami.

Macam Melayu kahwin lelaki France Caucasian la...kau ingat orang Fran ...

Kesiannya hidup.....berkasta bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:26 AM | Show all posts
nolya replied at 25-11-2021 03:21 AM
Tapi kan.... mcmane si isteri ni ketahuan curangi suaminya. Kereta yg dibawa tu kereta sape agakny ...

adalah tu org yg kenal nampak pastu mungkin laki dia check henpon mcm kereta tu blh je sewa
agaknya kenal melalui socmed lah ni duk layan2 kena ayat dgn abang la pastu ajak jumpa




Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 11:52 PM
Entah la...meols rasa Allah yg Jalan kan meols ke arah tu kot...sebab nampak mudah ke arah ini.

K ...

Yela uols sebagai lelaki la yang patut melindungi perempuan. Layan kerenah perempuan. Uols lelaki lembut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:23 AM | Show all posts
hampa boleh percaya dan layan cerita khayalan nobito tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 25-11-2021 07:51 AM
Yela uols sebagai lelaki la yang patut melindungi perempuan. Layan kerenah perempuan. Uols lelaki  ...

Lelaki x lembut
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 11:52 PM
Entah la...meols rasa Allah yg Jalan kan meols ke arah tu kot...sebab nampak mudah ke arah ini.

K ...

Wow meol terpukau sgt dgn cinta teragung cuol dgn hubby.best giler baca kisah ttg toleransi dan kasih syg antara cuol n hubby.meol rase jeles sgt.biar pun pasangan kunyit yg dilaknati tuhan dan bakalan masuk melaka tp cuol bolayan jah.go for it cuol
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 24-11-2021 11:04 PM
Nape chuolss panggil partner tu hubby? Chuolss dah kawin secara illegal ke

Apa punya soalan la. Ofkos lah kawin olok2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-11-2021 10:03 AM
Apa punya soalan la. Ofkos lah kawin olok2

Kawin just untuk declare kau laki bini je...biar org x kacau.

Tapi problem bila diri sendiri yg gatal Dan curang...ada makna ke nikah korang tu....zuriat pun tah sape2.

Kahwin ke x kahwin same je.

Baik jadi kahwin gay je...x payah bazir duit
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 25-11-2021 09:32 AM
Wow meol terpukau sgt dgn cinta teragung cuol dgn hubby.best giler baca kisah ttg toleransi dan ka ...

Meols nak jadi contoh sebagai pasangan mithali kepada golongan straight.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:14 AM | Show all posts
oo ni yang nampak kat tik tok ni.. ingat kan apa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 05:11 PM GMT+8 , Processed in 0.116747 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list