CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 24-11-2021 08:34 PM
anony-mous replied at 24-11-2021 07:32 PM
Uols n dia xnk kembali straight ke? Jujur ckp ni, lelaki herlok berkualiti dah kurang sgt.


Meols ada problem Anxiety disorder..perasaan Insecure.

So macam mana meols nak couple dgn pompuan...sbb perempuan mendatangkan masalah, mengadu itu ini. Anxiety meols akan muncul.

Bila couple dgn lelaki meols rasa secure...x risau pasal life...cuma risau hari tua sbb xda waris..

Allah dah jadikan meols camni...mcm hubby pun dah nasib dia camtu kan..nk  kata ujian x kot..sbb laluannye terbaik dah camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:38 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 08:14 PM
Pelacur dgn buat pasangan x sama.

kaka pernah jer jumpa amoi kahwin bangla...siap bergaduh2 dgn 1st wife bangla tu...depa nikah kat bangladesh tau...kaka tak tipu...kaka jumpa kat mahkamah...amoi tu tgh setel kan dokumen...agituuu...yg lelaki pulak gila kan pompuan pilipin...siap merayu2 kat imigresen putrajaya utk benarkan pompuan tu overstay kat mesia (bagi visa tanpa perlu dia keluar dr mesia) sebb if balik pilipin nnt tak leh blk semula ker mesia (kaka syak girl tu tunangan or bini org)...masa kaka kat songkhla jumpa lelaki cina nak cuba bwk blk pompuan siam ke mesia...gf katanya...buat urusan di highcomm songkhla...bdk pompuan siam tu ada masalah tak cukup dokumen...semua girls tersebut tak nmpk educated pun...silap2 bar girl...kehkehkeh

pasal bdk muda cina langgan pelacur indon tu kaka tgk kat tv tau...dokumentari pasal pelacur indon di kota kinabalu...pelacur indon tu masuk mesia sebb nak keje kilang/kedai but ditipu jadi pelacur...pelacur tu sendiri yg bg tau pelanggan dia byk buk lelaki cina umur dlm awal 20an gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 08:18 PM
Meols ada problem Anxiety disorder..perasaan Insecure.

So macam mana meols nak couple dgn pompuan ...

Jgn putus asa uols. Nabi x mengaku umat nanti. I ikhlas betul2 doa utk uols one day u akan jumpa perempuan yg boleh protect uols. Xmengada2, x over, senang ckp moga 1 fine day, u bertemu jodoh dgn prempuan yg menepati citarasa u. Begitu jugak dgn hubby u. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 08:07 PM
Dia memang asal straight...muka x lembut pun..n rajin..pompuan tengok memang minat..tapi dia ada k ...

Sedih pulak baca luahan uols. Berat ujian utk uols n bf tu. Sbb perempuan lg byk sgt kena tipu, kena mcm2 tp masih x ramai turn to be a lesbian. Uols jgn lupa tau kaum nabi luth. I ckp sbb i syg u seagama.

I doakan 1 day both of u jumpa pasangan & dpt kembali ke fitrah asal.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 24-11-2021 05:39 PM
bukan sahaja putih, tetapi puting mesti pink...takmau hitam atau cokelat, dark brown

lelaki dan pompuan melayu kalau jumpa yang ada rupa lawa atau ensem diorg tak kisah pun pasal berduit atau tidak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:10 PM | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:13 PM
Jgn putus asa uols. Nabi x mengaku umat nanti. I ikhlas betul2 doa utk uols one day u akan jumpa p ...

Hahaha... uols doakan rumah tangga dia runtuh


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 23-11-2021 11:50 AM
gundu jaa bini dia

Ya Allah... Takutnya keadaan tu Nau'zubillah Min Zalik. Semoga semua yg membaca ni, dijauhkan drpd perkara2 hina mcm ni. Aaminnnn Aaminnnn Aaminnnn!

Akak tu punnnn. Kemain ko. Nak scandalism dgn Pak Banglaaaa. Amma ayyo appa. Hadaplah ko kak yg mok
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 23-11-2021 08:56 PM
Mcm Dina Nazir dulu .. jd penyampai radio .. sebut merdeka .. merdayker. Mcm nak lempang jgk.

Eeeee meols rengsa namateyyyy dgn Dina gemok tu. Haktuuihh! Acah2 slang matsalleh. Muka berkurap nampak busuk manjang. Hosting MLM pun, balik2 tanya soalan sama. Annoying gila muka dia. Uwek. Geli.

Utk tak OT - Hoiii akak gundu hoiii. Dah tak suka, cerai lah. Drpd bersenggama, dgn Bangla, dlm kereta, di bawah bulan purnama
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:46 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 24-11-2021 11:19 AM
Tarikan sebangsa ni natural for most people kot. You cannot tell your heart who to like.

Yg ni btul tpi klau Bangla yg d jdikn scandal, agak2 lh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:49 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 24-11-2021 11:07 AM
The moment you landed kat Istanbul pun dah rasa macam kat Europe. Abam immigresen pun rambut peran ...

Iol blum gi dpt jejakkn kki ke Turki sbb blum mmpu tpi bila tngok gmbr2 plakon2 dorg, fuhhhh, mmg Kokesen gila.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:00 PM | Show all posts
edayildiz replied at 23-11-2021 10:07 PM
better mitk cerai duluan kalau isteri org nk scandal

Mungkin bini heol pndai brlakon baik, sbb tu laki xde sangka apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 08:18 PM
Meols ada problem Anxiety disorder..perasaan Insecure.

So macam mana meols nak couple dgn pompuan ...

Nape chuolss panggil partner tu hubby? Chuolss dah kawin secara illegal ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:06 PM | Show all posts
sukacactus replied at 23-11-2021 09:21 PM
Agreed. Dia sdr yg letakkan maruahnya di tapak kaki
Tu belum masuk bab dosa lg ermmm…alahai!

Nauzubillahminzalik btul lh, scandal plak dgn Bangla.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:16 PM
Sedih pulak baca luahan uols. Berat ujian utk uols n bf tu. Sbb perempuan lg byk sgt kena tipu, ke ...

Susah kot...dah try utk mak meols..tapi x boleh..meols memang x pernah couple pompuan..yang minat meols tu ada tapi meols rasa x boleh pergi la.

Sekarang meols dgn hubby je..kitorg byk minat sama...kitorg suka outdoor activiti..minat makanan kampung..suka makan ikan...suka nasi goreng..

Dia selalu dengar luahan meols...perempuan tak kan boleh dengar luahan meols sebab diorg akan rasa meols lemah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:13 PM
Jgn putus asa uols. Nabi x mengaku umat nanti. I ikhlas betul2 doa utk uols one day u akan jumpa p ...

Entah la...meols rasa Allah yg Jalan kan meols ke arah tu kot...sebab nampak mudah ke arah ini.

Kalau dgn perempuan nampak cam berat. Meols dgn pompuan rasa x Selamat sbb diorg x boleh nk lindung meols sebab perjalanan hidup meols perlu lelaki walaupun meols lelaki.

Dan Allah hantar dia utk jaga meols.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 24-11-2021 11:04 PM
Nape chuolss panggil partner tu hubby? Chuolss dah kawin secara illegal ke

Ala..perkahwinan ni utk sahkan secara jelas zuriat je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 11:57 PM
Ala..perkahwinan ni utk sahkan secara jelas zuriat je

Kalau chuolss nak zuriat kandung..cari la perempuan2 pengkid Atau lessy yang tak hingin kasih sayang lelaki..tapi nak zuriat jugak. Means pernikahan untuk zuriat. So masing2 tak berasa hati kurang kasih sayang bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 11:22 AM
Mcm mana kantoi? Kot ye nak buat jahat, pegi la jauh sikit. Xmalu dgn tuhan, malu dkt kwn2. Jd bah ...

aku private. tp mmg tak best la sbb sama2 yg dah org. yg buaya tetap dah pandai ngayat dan pelik jgk bila ada yg termakan. dah sekerja. km 1team buntu tak tau nak tegur mcm mna
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:09 AM | Show all posts
Friska replied at 23-11-2021 07:38 AM
Iya saya lihat ada banyak wanita warga Malaysia pacaran/nikah sama pria warga Bangladesh dan Nepal.  ...

Bibik2 Indonesia juga ramai yg pacaran dgn India M'sia mbak.  Malah tanpa malu suka membonceng motor pacar indianya.  Saya sendiri lihat mbak. Ada juga yg pacaran dgn lelaki bangla/pakistan, shnga ada yg punya anak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:18 AM | Show all posts
libra_gurlz replied at 23-11-2021 08:36 AM
kesian laki dia..
si pompuan tu tak fikir anak kat rumah...
ko tak fikir laki ko tak per, tp fikir l ...

Bila nafsu lebih gagah drp akal dn iman, maka terjadilah cerita yg kita baca.  Tak salahkan lelaki yg mengamuk atas kecurangan isterinya kerana wajarlah dia bertindak sedemikian. Ada ke lelaki yg boleh senyum2 tengok isteri dia berdua2an dgn lelaki lain? Dayus wei... nasib baik si suami tak hilang akal.  Kalau tak maunya dibelasah si bangla kerana dah kacau isteri dia. Masih muliakah hati sang suami untuk nerima kembali isterinya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.078042 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list