CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 11:11 AM | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:21 PM
Stoop down so low hakak dlm video ni.

I hope by that you mean sebab mencurang bukan sebab bangsa lah.

Ranking si bugis tu ikut selera dia ja.


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:25 AM
Xmalu ke bini org tu??

kalau malu mgkin tak dedix. buat2 cover tp 1ofis nampak. yg laki tu mmg romeo. tak tahu mcm mna nk tegur
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:19 AM | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:23 PM
Cri yg sbangsa je klau nak scandal, Kokesen pun ok gak.

Tarikan sebangsa ni natural for most people kot. You cannot tell your heart who to like.


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:21 AM | Show all posts
pyropura replied at 24-11-2021 03:38 AM
Tengok bentuk.badan laki dia pun dah tau saiz 2B jerk

kalau pun tak 2B yg pasti kontot sebab terbenam dalam tundun. fakta.


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 24-11-2021 11:14 AM
kalau malu mgkin tak dedix. buat2 cover tp 1ofis nampak. yg laki tu mmg romeo. tak tahu mcm mna nk ...

Mcm mana kantoi? Kot ye nak buat jahat, pegi la jauh sikit. Xmalu dgn tuhan, malu dkt kwn2. Jd bahan org bercerita 1 opis. Biasa dgr kalau dkt gomen mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 01:36 AM
Sbb majority perangai arab ni hauk. Lg2 yg kahwin asian. Perangai rude, nk sex memanjang. Kalau i  ...

kokesen pun ada kasta juga
1. negara maju dan org tu kerja bagus/kaya
2. negara maju tapi kerja hmmm (sebenarnya ramai mix marriage meleis datang dari kategori ni tapi berlagak seolah Mrs. Know All pastu buat posting norway itu US begini padahal ko dgn laki nobody je pun)

2. east europe mcm romania, poland (ni kalo dgn mat saleh negara maju sekalipun mereka kategori sampah sajork )

asia
1. sapa2 asian yg kaya raya, keluarga berpangkat dan terkenal
2. mai dari japan korea
3. singapore HK

yg lain kategori tak payah ko nak canang sangat. duduk je dendiam ulit laki


asia barat. timur tengah. afrika
1. kaya, omputeh afrika selatan
2. arab kulit cerah dan omani/uae/qatari kulit gelap tapi kaya.
3. arabian marhaen
4. negro dan refugees dari negara arab.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 24-11-2021 11:34 AM
kokesen pun ada kasta juga
1. negara maju dan org tu kerja bagus/kaya
2. negara maju tapi kerja hm ...

Latino x masuk ranking ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kawan lama suka cium bau ketiak boyfriendnya, siap larang pakai deodorant. Sekarang dah bahagia kahwin army badan kekar kesimpulannya, selera masing2.........
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:31 AM
Lelaki melayu xnk pulak perempuan bangla?  dgn kelly ng pon jarang2 nak. Permpuan melayu seba ...

lelaki melayu rata2 nak yg puteh2
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:38 PM | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:31 AM
Lelaki melayu xnk pulak perempuan bangla?  dgn kelly ng pon jarang2 nak. Permpuan melayu seba ...

pompuan melayu tak ramai yg lawa, berbanding lelaki melayu yg ramai handsome...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:39 PM | Show all posts
RED 666 replied at 24-11-2021 05:26 PM
lelaki melayu rata2 nak yg puteh2

bukan sahaja putih, tetapi puting mesti pink...takmau hitam atau cokelat, dark brown
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 24-11-2021 05:38 PM
pompuan melayu tak ramai yg lawa, berbanding lelaki melayu yg ramai handsome...

I rasa perempuan melayu la ramai lawa. Dkt ig bersepah2 yg lawa. Yg jantan susah betul nk jumpa yg hensem. Klau ada pon belah pantai timur & KL city. Now pulak maybe 40-50% of them gay. Sedih
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:33 AM
Syg betul lelaki berkualiti mcm uols n hubby uols end up gay. See? Ni slh 1 sbb prempuan melayu sa ...

Hubby iols memang baik..romantic.

Meols kdg ckp dlm hati syg betul dia jadi gay..rugi pompuan x dpt die

Dlm TikTok ramai peminat dia pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 09:31 AM
Lelaki melayu xnk pulak perempuan bangla?  dgn kelly ng pon jarang2 nak. Permpuan melayu seba ...

Haha...dia nak buktikan dia masih laku.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb Bangla tu cucuk phizer.. naik tarap tu acik gundu nak. Laki dia maybe cucuk sinobek..
Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 24-11-2021 07:23 PM
Decaffeinated replied at 24-11-2021 11:11 AM
I hope by that you mean sebab mencurang bukan sebab bangsa lah.

Ranking si bugis tu ikut selera d ...


Uols memang la tak...claim neutral...hakikatnya main Sauk je.

Meols yg gay ni pun memilih Tau...cari yg romantic penyayang no 1. Ade je local yg camtu...meols makan sepinggan bersuap dgn hubby meols..urut hubby semestinya kena buat..tapi dalam rumah la. Kalau buat kat luar takut acik2 kena heart attack.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 07:03 PM
Hubby iols memang baik..romantic.

Meols kdg ckp dlm hati syg betul dia jadi gay..rugi pompuan x d ...

Uols n dia xnk kembali straight ke? Jujur ckp ni, lelaki herlok berkualiti dah kurang sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 24-11-2021 08:13 PM
anony-mous replied at 24-11-2021 07:32 PM
Uols n dia xnk kembali straight ke? Jujur ckp ni, lelaki herlok berkualiti dah kurang sgt.


Dia memang asal straight...muka x lembut pun..n rajin..pompuan tengok memang minat..tapi dia ada kisah silam yg buat dia x percaya perempuan.

So dgn meols pun dia dah warning awal.

Macam meols memang minat lelaki dari kecik...pernah cuba dating pompuan 3 Kali sebab kesian kat mak...tapi rasa macam bukan diri sendiri/hipokrit sangat.

Macam hubby memang saudara mara dia dah Tau dia camtu sebab kisah silam dia. So kalau dia bawak meols jumpa suadara mara dia, dia selamba je panggil meols ayang.

Macam depan keluarga meols masih coverina, mak  iols cam ok meols x kawen sbb 2 abg meols dah ada Kes cerai berai...syukur sangat Allah mudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:11 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

Bukan cina langgan pleacur indon ker...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 24-11-2021 08:11 PM
Bukan cina langgan pleacur indon ker...

Pelacur dgn buat pasangan x sama.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:01 AM GMT+8 , Processed in 0.088364 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list