CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 07:55 PM | Show all posts
pittjie replied at 23-11-2021 07:39 PM
Ni berita Mana ni sis? Sebut wanita jadi waniter. Mcm nak lempang je.

suara sintetik terlebih melayu

waniter naik becer baik untuk ander


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-11-2021 07:32 PM
mcmana nak check tu ye dorg punya kasta

Meols ada letak dlm page 2
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 23-11-2021 02:14 AM
officemate aku slalu berduaan dalam keta. laki dgn bini org. laki dia keja jauh. tak tahu mcm mna nk ...

Bnda Haram tu lh yg best haih, smoga kwn uol tu pulang ke pngkal jln.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 23-11-2021 05:28 PM
Euww! Bangla pun ko hingin

Stoop down so low hakak dlm video ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:22 PM | Show all posts
Pompan melayu dengan curang berpisah tiada...kuat makan belacan inilah penangan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-11-2021 07:06 PM
alang2 nak scandal cari lah negro ke
tp i takut lah negro nih..kalau dlm lift berdua jer gigil sat ...

Cri yg sbangsa je klau nak scandal, Kokesen pun ok gak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-11-2021 12:27 PM
sbb perempuan melayu dari kecik diajar, kalau ada laki nak kat ko, terima je. walaupun laki tu gaj ...

Btul tu, pstu klau prmpuan ada akal, ckp x nak d trima llaki tu, d ktanya jual mhal. Klau dh llaki tu x layak jdi laki, x kn lh nk pksa diri? Aiyok, pelik btul Mulayu ni kdg2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 23-11-2021 01:17 PM
Bukan ka Northern African macam Moroccan, Algerian dan Egyptians (not all) are caucasians? My neig ...

Kat FB iol, iol prnh tngok gmbr org dri Turkey yg nmpk European hbis. Fair skin, dark hair pstu mta pun biru klau iol x silap, klau x tngok nma, ingtkn dri Europe.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 23-11-2021 08:22 PM
Pompan melayu dengan curang berpisah tiada...kuat makan belacan inilah penangan...

X jugak, skrg ni bnyk gak llaki Mulayu yg curang, dh ada gf/tunang/bini pun mngaku single lgi. Iol bru trkna hri tu sejibik, iol mrah blik kat llaki tu dh, settle.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 23-11-2021 07:55 PM
suara sintetik terlebih melayu

waniter naik becer baik untuk ander

Mcm Dina Nazir dulu .. jd penyampai radio .. sebut merdeka .. merdayker. Mcm nak lempang jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:21 PM
Stoop down so low hakak dlm video ni.

Agreed. Dia sdr yg letakkan maruahnya di tapak kaki
Tu belum masuk bab dosa lg ermmm…alahai!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 08:24 AM
Kalau korang nak scandal atau cari Suami ikut level kasta ni.

1. European Caucasian/Northern Americ ...

wah australian pun sama level nomot 1 ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana videonya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:23 PM
Cri yg sbangsa je klau nak scandal, Kokesen pun ok gak.

better mitk cerai duluan kalau isteri org nk scandal
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:08 PM | Show all posts
teruknya perangai
tp laki dia pun agak gundu jugak mesti kurang perform ni cepat sangat kot
tu bini dia cari lain agaknya lah
tp tak takut dosa betul bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:12 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

ko ni notM ke ?
mcm same je cara komen patut lah lama tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok bentuk.badan laki dia pun dah tau saiz 2B jerk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

Mamak pun pandang rendah molayu. Tengok je apa yg.adik Jakel ngomong tempoh hari.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 12:58 PM
Kalau dah lepak pun dlm kereta mampu apa Nye je sis...dah nampak kat situ hubungan pun mcm tah apa ...

Mcm nobito je neh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:32 AM GMT+8 , Processed in 0.084972 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list