CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 23-11-2021 02:14 AM
officemate aku slalu berduaan dalam keta. laki dgn bini org. laki dia keja jauh. tak tahu mcm mna nk ...

Tegur je nak takut apa. Putus kawan pun putus lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

Cina  sanggup ambik ayam myanmar, indon or viet jadi gundik,
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:12 PM | Show all posts
dh kantoi macam ni, better lepas je lah.
jangan guna alasan kesian kat anak2..people can forgive but most can never forget..


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereka@warga asing@bangla pon manusia jugak..dan patut divaksin secara percuma untuk mencapai herd immunity..yg kemudian 'mengkongkek' bini sapa entah....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 23-11-2021 03:09 PM

Contohi la kakak kapir ni. Laki dah jadi camni pun dia tetap setia walaupun cukup hot untuk carik jantan lain. Kamu orang yang belajar Pendidikan Islam dari pra sekolah sampai Tingkatan 5 ini pula sebok terkangkang sana sini.

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:25 PM | Show all posts
Friska replied at 23-11-2021 07:38 AM
Iya saya lihat ada banyak wanita warga Malaysia pacaran/nikah sama pria warga Bangladesh dan Nepal.  ...

Dulu masa belajar diploma ada 2 org pelajar Indonesia belajar bersama. Aduh cantik sekali yg seorang itu, rambutnya panjang hitam lebat, persis seperti nike ardilla.
Tapi tak berani nak tegur. Sekadar tengok dari jauh sahaja. Kawan serumah dulu pun orang Indonesia juga ada cewek dari Batu Pahat. Tapi ayah ceweknya tak restu. Terpaksa kawan tu balik Jakarta selepas habis kuliah.


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Euww! Bangla pun ko hingin
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sranua replied at 23-11-2021 05:25 PM
Dulu masa belajar diploma ada 2 org pelajar Indonesia belajar bersama. Aduh cantik sekali yg seora ...

Ermmm beza kasta la tu....perempuan turun kasta memang parents tak restu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:41 PM | Show all posts
supermum replied at 23-11-2021 02:01 PM
Tegur je nak takut apa. Putus kawan pun putus lah

Kalau ko tegur ikhlas takde sebab nak putus kawan. At the end of the day it's their lives.


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:43 PM | Show all posts
sekngucing replied at 23-11-2021 01:56 PM
Perempuan melayu lebih terbuka...sejak.zaman berzaman..suka kawin india..lahirkan mamak..kawin ind ...

Perempuan melayu lebih terbuka...


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 23-11-2021 03:07 PM
Contohi la kakak kapir ni. Laki dah jadi camni pun dia tetap setia walaupun cukup hot untuk carik ja ...

Jgn lupa bayi yg bakal lahir nanti pi buat DNA test....

Setia has many interpretations...









Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat pawer ...kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Friska replied at 23-11-2021 07:38 AM
Iya saya lihat ada banyak wanita warga Malaysia pacaran/nikah sama pria warga Bangladesh dan Nepal.  ...

Yindork wanabe shangat ko ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
alang2 nak scandal cari lah negro ke
tp i takut lah negro nih..kalau dlm lift berdua jer gigil satu bdn pdhl heols jeling pun idok..
btw motip la p cari bangla..i kenot brain..kalau minat yg jenis kulit gelap akak blh try yindia local..ok la jgk dorg ni kalau yg kaya kaya punya yindia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

Sapo kata?
Cina sekarang pun angkot Arab dan Paki.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 23-11-2021 07:10 PM
Sapo kata?
Cina sekarang pun angkot Arab dan Paki.

Arab kasta no 2.

Pakistan kasta no.4

Harap Cina tu ok la kalau ambil Paki
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-11-2021 07:06 PM
alang2 nak scandal cari lah negro ke
tp i takut lah negro nih..kalau dlm lift berdua jer gigil sat ...

Indian local sama kasta dgn kita...kalau India India tu kena check kasta tradisi dia bagai ...kena double check
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 07:15 PM
Arab kasta no 2.

Pakistan kasta no.4

Arab student kemarok bijik x sunat Ah Mui sbb kat negara dia kena rejam batu kalu bersekedudukan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 07:17 PM
Indian local sama kasta dgn kita...kalau India India tu kena check kasta tradisi dia bagai ...kena ...

mcmana nak check tu ye dorg punya kasta
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 23-11-2021 11:50 AM
gundu jaa bini dia

Ni berita Mana ni sis? Sebut wanita jadi waniter. Mcm nak lempang je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 68986 Replies : 1919
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 08:37 AM GMT+8 , Processed in 0.068759 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list