CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by glump at 23-11-2021 01:23 PM

Ada couple bila dah kahwin jaga hati pasangan ala Kadar. Komunikasi pun melalui anak2 (kalau ada) or yg horror tu tag pasangan Kat media sosial.
Boleh sembang puluh jam dengan kakawan2 tapi sepatah Dua kata je dengan pasangan. So bila pasangan sunyi , teguran biasa2 rakan setugas atau jiran  tetanga pantas resap sampai ke hati. Awal konon2 Tak pelah utk ilang kesunyian/kekosongan terus pegi ke fasa berbeza.bukan isteri sahaja yg hanyut tetapi ,ramai gak lelaki Malaysia yg kejar indon , Vietnam ke Thailand . Mungkin lelaki Malaysia tidak memgejar wanita Bangladesh kerana kurangnya mereka datang di sini
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 23-11-2021 12:11 PM
glump replied at 23-11-2021 12:06 PM
Ada couple bila dah kahwin jaga hati pasangan ala Kadar. Komunikasi pun melalui anak2 (kalau ada) or ...


Cuba tengok ranking kasta yg meols letak tu

Lelaki Melayu Malaysia, Cina Malaysia...boleh terima 1 kasta kebawah je...kalau 2 atau 3 kasta ke bawah diorg susah nak terima.

Kalau pompuan lebih baik cari sama kasta atau kasta tinggi dari Melayu...jangan cari lebih rendah. Duduk Malaysia mampus duduk negara laki korang pun mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:27 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 08:14 AM
Perempuan biasa akan ikut kasta suami.

So pompuan Chinaz Vietnam Indon akan ikut baik kasta sekal ...

sbb perempuan melayu dari kecik diajar, kalau ada laki nak kat ko, terima je. walaupun laki tu gaji lg kecik, atau takde keje atau suka keje sendiri sbb takleh dengar arahan bos, atau laki kaki pau duit, atau laki biawak sekalipun.  beruntungla die nak kat ko, so terima jelah. kat rumah pun lelaki jadi raja, senduk nasi pun nak perempuan buatkan, lepas mandi tuala baju kotor tinggal sana sini, keje bagai nak rak tapi duit tak tau habis kat mana. bila perempuan melayu kawen ngan warga asing, lelaki melayu pun kecam perempuan tu kemaruk batang 14 inci
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-11-2021 12:27 PM
sbb perempuan melayu dari kecik diajar, kalau ada laki nak kat ko, terima je. walaupun laki tu gaj ...

Lelaki Bangla hardwork tapi susah nak Sara keluarga juga.

Diorg ni sebenarnya tanggungjawab lebih pada parents. Kena faham budaya diorg ko kena giling rempah...tak boleh kerja, masak untuk parents diorg.

Gaji pun takat basic....

Senang cerita bila ko ada family problem, dia ada family problem..end up korang saling meluahkan Benda tu normal. Tapi bila ada ikatan, problem akan muncul sebab ko ada problem Bangla tu of kos ada problem.

Sbb tu clpompuan kena cari 1 kasta tinggi atau sama kasta.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:48 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 12:41 PM
Lelaki Bangla hardwork tapi susah nak Sara keluarga juga.

Diorg ni sebenarnya tanggungjawab lebih ...

takyah kaitkan kasta dengan bangsa. cakap jelah perempuan kene cari lelaki yg taraf pendidikan/ekonomi/keluarga lg tinggi dr diorg. tp isunye lelaki melayu tu sendiri sendiri taraf rendah.   jgn salahkan perempuan melayu hakikatnya lelaki melayu kat malaysia ni brape kerat je yg berkualiti dan taraf tinggi. tapi bab hantaran dok ungkit menampakkan kesengkekan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-11-2021 12:48 PM
takyah kaitkan kasta dengan bangsa. cakap jelah perempuan kene cari lelaki yg taraf pendidikan/eko ...

Kalau dah lepak pun dlm kereta mampu apa Nye je sis...dah nampak kat situ hubungan pun mcm tah apa...

Meols story cerita meols...meols gay...tapi xda la dating camtu.

Hubby meols STPM dia keje supervisor warehouse meols ijazah tapi meols keje sendiri.

Dia dah beli rumah kos rendah lelong, ada motor sport, ada kereta.
Meols stay rumah pusaka, kereta 2.

So baru2 dia cam sempit kewangan so meols tolong la beli kan vape dan Handphone baru. Meols cakap fokus repair rumah lelong dia tu je.so meols terima je dia walaupun rumah flat kos rendah tu luaran diaxl x gah. Tapi meols ckp meols nak dia, bukan kemewahan...duit boleh cari.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 12:24 AM
Kalau korang nak scandal atau cari Suami ikut level kasta ni.

1. European Caucasian/Northern Americ ...

sorry sis. arab kasta bawahan dalam mix marriage. tak caya tanya mereka wanita meleis yg kawen dgn arab
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 23-11-2021 12:59 PM
sorry sis. arab kasta bawahan dalam mix marriage. tak caya tanya mereka wanita meleis yg kawen dgn ...

Tengok jenis Arab la jugak la kot sis.

Macam Yemen tu memang menengah bawah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin akak tu nk rasa lemang lain plak.. Asik hadap lemang kecik x puas mkn dipagi raya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 23-11-2021 11:50 AM
gundu jaa bini dia

Dating depan family store je?? Bangla tu keje area2 kilang situ agaknya. Situ dah macam kat luar negara dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 23-11-2021 01:04 PM
Dating depan family store je?? Bangla tu keje area2 kilang situ agaknya. Situ dah macam kat luar n ...


Luar negara macam kat Paris tak pe sis....sambil tengok Eiffel Tower
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:17 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 08:24 AM
Kalau korang nak scandal atau cari Suami ikut level kasta ni.

1. European Caucasian/Northern Americ ...

Bukan ka Northern African macam Moroccan, Algerian dan Egyptians (not all) are caucasians? My neighbour is a white Egyptian kalau tak tau orang akan ingat mat salleh.

Same with Turks in Istanbul (most). Dorang nampak 100% European.


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 23-11-2021 01:17 PM
Bukan ka Northern African macam Moroccan, Algerian dan Egyptians (not all) are caucasians? My neig ...

Diorg bangsa Coptic dan Amazigh bukan Caucasian....Kalau Modern Arab n Yahudi tu betul Caucasian sebab kategori Musta'ribah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:23 PM | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 23-11-2021 11:50 AM
lagi hina laa laki dia, bini cari kotey hitam bangla

setuju.

he's the real loser in this story.


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:31 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 01:22 PM
Diorg bangsa Coptic dan Amazigh bukan Caucasian....Kalau Modern Arab n Yahudi tu betul Caucasian s ...

Copts cuma 9% of population. A lot of Egyptians consider themselves caucasians, and for good reason.


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 23-11-2021 01:31 PM
Copts cuma 9% of population. A lot of Egyptians consider themselves caucasians, and for good reaso ...

Genetically diorg tu Coptic...cuma diorg xnak dikaitkan dgn Kristian.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:43 PM | Show all posts

gundu betul bininya. mesti dia mgharap boifren tu nak dukung dia naik atas katil
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 05:01 AM
Tengok jenis Arab la jugak la kot sis.

Macam Yemen tu memang menengah bawah.

dalam frenlist meol mix marriage . ada kawen arab saudi dgn kawen arab uae rasanye. tapi takla kaya. selalu perli2 katanya kalo kawen omputeh netizen agungkan, kalo arab……..terutama arab yg kulit sesendu alam ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
jadi apa pengakhiran kisah isteri detim bang la dan x hiraukan suami dan anak ini
suami terima blk atau terus filekan penceraian
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 08:14 AM
Perempuan biasa akan ikut kasta suami.

So pompuan Chinaz Vietnam Indon akan ikut baik kasta sekal ...

Perempuan melayu lebih terbuka...sejak.zaman berzaman..suka kawin india..lahirkan mamak..kawin indon..kawin pak arab
Zaman sekarang suka kawin dgn org2 afrika..bangladesh..indonesia kasta rendah mcm madura dll
Jd wanita melayu sebenarnya tak rasis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:31 AM GMT+8 , Processed in 0.169505 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list