CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 08:49 PM
Kwn x apa uols. Tp kalau ehem2 tu dah lain

Yelah...ada ke kawan yang akan jaga kawan lain?

Xda...kalau ko jaga orang lain ...tu dah namanya couple ....bila ko dah seks tu namanya dah jadi laki bini....kalau ko main dgn orang lain, tu lah dikatakan curang, merosakkan Sistem, mendatangkan masalah, bukan ujian dari Allah....Allah sentiasa bantu manusia keluar dari Sistem korup....tapi kalau korang menjerumus diri dlm korup tu namanya tahi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:21 AM | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

bukan semua la....only yg dah menopos kot.hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:00 AM | Show all posts
nolya replied at 25-11-2021 03:15 AM
Sebenarnya curang tak mengenal status seseorang atau bangsa. Selagi dianya manusia yg bernafsu dan ...

Chinese pun sma, iol thu. Dh nmanya mnusia biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:02 AM | Show all posts
nolya replied at 25-11-2021 03:09 AM
Tak seharusnya mengatakan 'kalau nak skandel'....... Sama sekali tak boleh dn kenapa perlu nak ber ...

Iol x galakkan, iol ckp je, uol x pyh nak serius sngt.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:03 AM | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:32 PM
X jugak, skrg ni bnyk gak llaki Mulayu yg curang, dh ada gf/tunang/bini pun mngaku single lgi. Iol ...

kemajuan teknologi beserta dgn wanita wanita sekarang sunnguh menghairahkan...nak buat camne kan...Tray , dapat taram je laa



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
nononcrux replied at 23-11-2021 11:56 AM
Ya Allah, nape ea suka layan bangla.. bini org plak tu, mmg bodoh takde akal asal nak menyedap je..  ...

Lelama semua sedara mara lelaki bercerita hal ni. Eh bukan ke bini dia ada affair dgn Bangla?, Eh wife dia dua kan dia le. Eh wife dia berdua dua an dgn Bangla dalam kereta tau!. Antara cakap cakap orang nanti.

Anak dia lak, dah anak orang lain mak pak depa tercerita masa kat meja makan , eh mak kau kena tangkap basah dgn Bangla, Eh mak kau kenapa buat cam tu dgn Bangla, mak kau kan dah ada suami, kenapa ada bf lain.. antara kata kata akan anak anak dia dapat nanti ..

Yang malu keluarga yang tertinggal, si pendosa dah lama dah beramb..sakit hati kan krna situasi like dis?!.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:31 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-11-2021 09:38 PM
Yelah...ada ke kawan yang akan jaga kawan lain?

Xda...kalau ko jaga orang lain ...tu dah namanya  ...

pandainya uols jawab. tak sabar nak tunggu setazah jadian control ayu maintain cool hilang sabar


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mandear11 replied at 26-11-2021 04:21 AM
bukan semua la....only yg dah menopos kot.hehehehehe

Dah tua tak pe la turun kasta...omputih pun banyak je dari kasta 1 turun ke kasta 5
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 27-11-2021 01:31 PM
pandainya uols jawab. tak sabar nak tunggu setazah jadian control ayu maintain cool hilang sabar :l ...

Ustajah pulak yg kene tazkirah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:10 PM | Show all posts
gideoncross replied at 26-11-2021 03:00 AM
Chinese pun sma, iol thu. Dh nmanya mnusia biasa.

betul..

chinese pon ramai curang..

my own friend pon sorang mcm gini..

i dh ckp kt dia, terus terang aje la dh kawen, jgn cari psl..takut org sakit hati nnt dibuatnya bebukan susah nnt

dia jwb suami dia pon tak kisah x declare depa laki bini..pepandai la


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 23-11-2021 02:14 AM
officemate aku slalu berduaan dalam keta. laki dgn bini org. laki dia keja jauh. tak tahu mcm mna nk ...

Kene tegor membe tu..benda salah..silap haribulan..si somi tu tau trus pi penggal kepala kawan tu ...lagilah haru

Tu baru namanya kawan.kalu salah tego
Kalu subahat..diamkan ajala..dpt saham subahat kat akhirat kelak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 24-11-2021 10:33 PM
Eeeee meols rengsa namateyyyy dgn Dina gemok tu. Haktuuihh! Acah2 slang matsalleh. Muka berkurap n ...

Dina tu muka bukan berkurap. Tapi jenis patern muka cam Jibam kan. Mean bulat bulat donut. Tapi Jibam tu comey. Dina ni lak cam ne ek nak cakap masa tgk tv aritu, muka dia jenis berminyak. Tambah blonde kan rambut. Tu yg nampak makin tk lawa. Dia ni dari af mmg tak boleh ek kurangkan berat badan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 27-11-2021 04:12 PM
Dina tu muka bukan berkurap. Tapi jenis patern muka cam Jibam kan. Mean bulat bulat donut. Tapi Ji ...

Haaaa meols pon rasa yg sama. Jenis muka 28jam sehari berlemuih Takde rasa rendah diri langsung ke? Kau tu masuk TV, org tgk muka ko, badan ko. Langsung takde ikhtiar nak kurus. Mencekik jelah tu, tak jaga makan. Me'ols kalau mencekik carbs non stop, hah siaplah jerawat muncul. Dia jerawat berkuping2, selamba je. Dgn gusi hitam. Eikhhhhh taktaulah nk tgk dia kat mana. And aura dia aura berlagak bagus. Mcm dia jelah pandai ckp English. Haktuuihh kat muka minyak dia tu.
Yaya Zahir tu ckp English fluent nak mampos, siap boleh ckp French lagi, rilek je. Kurus, stylo, muka terletak. Jumpa depan2, rilek je dia. Ini?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:13 PM | Show all posts
x jijiks ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-11-2021 12:18 PM
Tu la...tapi meols nak anak...tengah cari Jalan nak buat camne...macam hubby dia x nak anak, dia k ...

upah ibu tumpang..eh blh ke mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
romantik agaknya kan bangla tu
kenot brain la
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-11-2021 06:44 PM
upah ibu tumpang..eh blh ke mcmtu

Ingat nak buat camtu...bayar la ikut harga hantaran
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 28-11-2021 09:06 PM
Ingat nak buat camtu...bayar la ikut harga hantaran

tp kalau cth uols nk upah ibu tumpang kan..ank tu nak ank dr uols ke..ank dr hubby?eh sebok pulak kan nak tau
ramai jer perempuan yg nak ank jer..tamo laki..mungkin blh cari yg gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
rajin pulak subahat dgn sundal   
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan nya bangla pandai mengayat..
cakap bm pun tak betul..
dah memang taste acik kepam tu bau bawang bangla..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:55 AM GMT+8 , Processed in 0.078099 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list