CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 11:23 AM | Show all posts
mcm mana laa boleh trmkn pjuk rayu mat bangla nih..
hahaahaha iols kennot bau hamis bdn deols..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Friska replied at 23-11-2021 07:38 AM
Iya saya lihat ada banyak wanita warga Malaysia pacaran/nikah sama pria warga Bangladesh dan Nepal.  ...

Eh banyak pulak bising indon ni.tak ada sapa tanya pendapat kau la.bitter sangat dengan perempuan malay apasal?ramai je perempuan indon dengan bangla,india beranak pinak kat sini cheh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:36 AM | Show all posts
Tok laki jenis pprt, sampai abg bangladehiii yg dipandang hina pun nmpk lebih menarik di mata bini. Cashhhhhh..... padanmuka
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:45 AM | Show all posts
Jenis jantan low class suka buat drama angkutt gengg  nak pukull bagaiii, sebarkan kat media socialll supaya bini tu dicerca tak cukupp tanahh, klu blh nak kambuss hidopp2 sampaii tak bolehh hidopp lagii. Org dah taknak ko ceraiikan ajelahh...loserr phuiiii, cashh sgttt dicurangiiii kohkohkohhhh boooo booooo booooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:46 AM | Show all posts
Jantan selowclass mcm ni selayaknya dibuang aje dr hidop mcm buang sampahhhhh, jijikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 08:16 AM
@Evlinne

@evlinne pun cakap aku Nobito...nape tah

Lorh.. xde sape lagi ada cerita sama mcm uols selain notM & nobito
Meols doakan uols bahagia dgn hubby
Better drpd kecewakan anak dara org lain mcm gayah2 coverina diluar sana
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 25-11-2021 12:07 PM
Lorh.. xde sape lagi ada cerita sama mcm uols selain notM & nobito
Meols doakan uols bahagia dg ...

Tu la...tapi meols nak anak...tengah cari Jalan nak buat camne...macam hubby dia x nak anak, dia kata kalau ada anak pun dah besar belum tentu boleh jaga parents, belum tentu menjadi.

Macam ideo forummer cari pengkid tu ada bagus Nye jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-11-2021 10:03 AM
Apa punya soalan la. Ofkos lah kawin olok2

Hehe saja lah melayan meriahkan thread. Beriya dia cerita my hubby sweet2. Huntungg sangatt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-11-2021 12:18 PM
Tu la...tapi meols nak anak...tengah cari Jalan nak buat camne...macam hubby dia x nak anak, dia k ...

Make sure anak secara sah la. Kalau ko geli nak berasmara dengan pengkid tu maybe kena keluar belanja la buat ivf ke..iui ke..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:09 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-11-2021 10:12 AM
Kawin just untuk declare kau laki bini je...biar org x kacau.

Tapi problem bila diri sendiri yg g ...

oh baru tahu kawen declare laki bini, ini dalam islam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 25-11-2021 12:42 PM
Make sure anak secara sah la. Kalau ko geli nak berasmara dengan pengkid tu maybe kena keluar bela ...

Org kg meols ada couple dgn pengkid tapi tak tahu dia gay....tapi apak dia imam, so tak dapat restu.

Dia anak tunggal n suka main lelaki ....so dia nak dgn pengkid tu maybe untuk dpt zuriat
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nononcrux replied at 25-11-2021 02:09 PM
oh baru tahu kawen declare laki bini, ini dalam islam ke?

Perkahwinan ni Sistem zaman purba just nak bagi tahu tu zuriat ko...tu buat pesta utk org kg..untuk bgtau tu pasangan ko.

Sebenarnya dlm hubungan gay tak perlu pun kahwin2 tu sbb xda zuriat , cukup la ko pandai jaga hubungan.

Perkahwinan tu tak mampu pun menghalang kecurangan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 11:50 PM
Susah kot...dah try utk mak meols..tapi x boleh..meols memang x pernah couple pompuan..yang minat  ...

I faham. Mmg susah sikit nk jumpa prempuan yg sudi dengar. I xmntk u ubah utk mak u. Sbb xguna kalau paksa kan? Cuma i doa tuhan permudahkan urusan klau u nk berubah one day. Gerakkan hati u & jumpa jodoh yg mcm u nak. X pelik pon gay berubah. Ada jah a few yg dah kahwin & bahagia. Mgkin x ramai tp ada so never lose hope & doa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 11:52 PM
Entah la...meols rasa Allah yg Jalan kan meols ke arah tu kot...sebab nampak mudah ke arah ini.

K ...

X la uols. Jgn fikir mcm tu. Tu semua setan & nafsu & ujian utk uols. Anggap je ujian. Kalau betul Allah tu “jodohkn” uols dgn hubby tu, xkan lah dlm quran ada nyatakan kahwin sesama jenis tu haram. Xkan ada kaum yg diseksa mcm kaum nabi luth. Jgn stop berdoa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 25-11-2021 08:46 PM
anony-mous replied at 25-11-2021 08:40 PM
X la uols. Jgn fikir mcm tu. Tu semua setan & nafsu & ujian utk uols. Anggap je ujian. Kalau betul ...


Bukan ujian la...sebenarya kita yg follow half2 is Al Quran tu..masyarakat yg follow half2...

Mana boleh sesuatu tu kita buat half2.

So Allah menyebelah mereka yg follow half2 atau orang yang terjerumus dlm social yg korup.

Of kos la Allah sayangkan manusia yg hidup terpaksa dalam Sistem yg korup. Allah tak uji manusia Benda yg dia x mampu. Allah lebih Maha mengetahui setiap sesuatu...rahsia semua milil Allah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 07:46 PM
I faham. Mmg susah sikit nk jumpa prempuan yg sudi dengar. I xmntk u ubah utk mak u. Sbb xguna kal ...

Mak meols sendiri cakap kalau x nak kahwin cari kawan...so meols dah cari kawan.

Dia nak someone boleh jaga meols sbb dia tahu anak dia Jenis camne...dia yg bentuk kitorg bukan Jenis kaki lepak, bergaul x tentu Hala.

Hubby pun x suka meols lepak sgt...lepak dgn dia je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak ngamuk buat apa? Lantakkan je kak odoh dan abang la kesayangannya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-11-2021 08:48 PM
Mak meols sendiri cakap kalau x nak kahwin cari kawan...so meols dah cari kawan.

Dia nak someone  ...

Kwn x apa uols. Tp kalau ehem2 tu dah lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-11-2021 08:44 PM
Bukan ujian la...sebenarya kita yg follow half2 is Al Quran tu..masyarakat yg follow half2...

Man ...

Ujian la uols. Kalau mcm tu bini curang pon x berdosa la kan? Sbb Allah yg buat dia rasa x ckup sorang. Allah yg benarkan dia curang. Jalan dia nk curang tu mudah sgt. Kan? Seorang pencuri pon x berdosa sbb dia dah usaha utk dptkan duit tp x berjaya. Jadinya ‘Allah permudahkan’ utk dia mencuri. Mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 08:50 PM
Ujian la uols. Kalau mcm tu bini curang pon x berdosa la kan? Sbb Allah yg buat dia rasa x ckup so ...

Mencuri tu merosakkan Sistem masyarakat uols sama dgn curang..diorg ni korup kan rumahtangga diorg sendiri.

Macam I dgn hubby kalau ada yg curang antara kitorg tetapi Salah....tapi hubungan kitorg x rosakkan Sistem sosial...kitorg dgn personal life kitorg je.

Ujian dari Allah tu sedikit je...contoh lambat dapat anak....tapi Allah akan bantu setiap hamba Nya yang menghadapi masyarakat yg korup...ujian dari masyarakat tu lagi azab...ujian diorg cipta sendiri, bkn Allah yang cipta ujian tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 02:19 PM GMT+8 , Processed in 2.556613 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list