CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 11129|Reply: 235

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 11:14 PM | Show all posts |Read mode
Seorang pengguna aplikasi TikTok menyiarkan sebuah klip rakaman video memaparkan wanita dipercayai isteri seseorang duduk berdua-duaan bersama seorang lelaki yang juga warga Bangladesh.


Pengguna aplikasi itu merakam kejadian tersebut ketika orang ramai mengerumuni sebuah kenderaan model tempatan yang dipercayai berlaku di Bukit Rambai, Melaka.




Kredit foto: TikTok




Menerusi video tersebut, si suami tidak dapat menahan perasaan marah sehinggakan menengking isterinya di hadapan khalayak ramai selepas berjaya merungkai perbuatan wanita tersebut.


“Kau bodoh ke? Anak laki ada,” jelas si suami menerusi klip rakaman yang tular di TikTok.


Si isteri hanya berdiam diri tidak membalas sepatah pun kemarahan suaminya, manakala warga lelaki asing tersebut cuba untuk melepaskan diri dengan merayu kepada individu-individu yang mengepungnya.










Mengulas perbuatan wanita tersebut, rata-rata pengguna TikTok meluahkan perasaan simpati mereka kepada si suami dan berharap dirinya tabah dalam mengharungi ujian tersebut dan memohon warga asing itu dibawa ke balas polis untuk menerima hukuman.




Sumber: Utusan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewwwwww.....terbayang bau bangla tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti Pemuda UMNO boleh tolong akak balik ke pangkal jalan. Suaminye jangan Lupe pangkah UMNO sampai ke akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman Kesultanan Melaka dulu kena kacau dengan org Kepulauan Ryukyu Dan Portugis.

Zaman sekarang kene kacau dengan Bangla.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:52 AM | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 11:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

cina layan indon, prc, vietnam.. lagi busuk
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 22-11-2021 03:39 PM
Melayu suka layan kasta rendah

Tak mcm Cina jaga kasta.

mana ada. laki cina skrg paling ramai import bini dari china, pilipin, indon, vietnam, laos, burma, siam.

cina pempuan je jaga kasta sikit. tapi tu pun dah mula berkeliaran dgn pak arab dan negro.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
officemate aku slalu berduaan dalam keta. laki dgn bini org. laki dia keja jauh. tak tahu mcm mna nk tegur tgk sama2 dah kemaruk truk
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:27 AM | Show all posts
matbad replied at 23-11-2021 02:14 AM
officemate aku slalu berduaan dalam keta. laki dgn bini org. laki dia keja jauh. tak tahu mcm mna nk ...

kalo ko xbleh tegur cari org yg bleh tegur bro...cth superior ke org tua kt situ yg kwn tu segan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lama dulu pernah nampak banyak kali jugak couple cina+bangladesh kat area rumah. aku syak bangladesh tu pekerja yang diupgrade menjadi pakwe.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia fetish bau bawang bangla
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:22 AM | Show all posts
apa kesudahan cerekarama ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:38 AM | Show all posts
Iya saya lihat ada banyak wanita warga Malaysia pacaran/nikah sama pria warga Bangladesh dan Nepal. Kalau ndak salah dua bulan lepas ada berita politisi wanita UMNO yang sudah tua dipukul sama suami Nepal yang jauh lebih muda.

Ironisnya ada tamu wanita di forum ini melecehkan pria Malaysia nikahi warga Indonesia, sedangkan banyak wanita Malaysia yang tua dan muda pacaran/nikah sama pria warga Bangladesh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:40 AM | Show all posts
isteri dia dah kena balak besar & kuat...ketagihlah tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:41 AM | Show all posts
venomie1 replied at 23-11-2021 07:22 AM
apa kesudahan cerekarama ni?

Teruskan menonton hanya di TV'3... tiberrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Friska replied at 23-11-2021 07:38 AM
Iya saya lihat ada banyak wanita warga Malaysia pacaran/nikah sama pria warga Bangladesh dan Nepal.  ...

Saya minat wanita Indo.... Friska.
Tapi not available lagi la.......
Patut zaman muda saya pergi daerah Minang...... cari wanita Minang untuk jadi isteri.

P/s Isteri saya bagus jugak.....jadi tak de isu disini
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:13 AM | Show all posts
apakata pakar perhubungan @ifanonline  
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 23-11-2021 02:05 AM
mana ada. laki cina skrg paling ramai import bini dari china, pilipin, indon, vietnam, laos, burma ...

Perempuan biasa akan ikut kasta suami.

So pompuan Chinaz Vietnam Indon akan ikut baik kasta sekali la. Kat kg aku ada je...Cina Indon kawin Cina Malaysia, kasta pun ikut nail sekali.

Yg pelik pompuan Melayu suka turun kasta.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kira. Janji barang besar@dudaberhias.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 23-11-2021 01:52 AM
cina layan indon, prc, vietnam.. lagi busuk

Perempuan Ikut Kasta Suami.

Macam Melayu kahwin lelaki France Caucasian la...kau ingat orang France tak tersenyum sinis ke?

Diorg pun mencebik...tapi kasta diorg tinggi kira up lagi la kasta pompuan Melayu tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:14 AM GMT+8 , Processed in 0.106885 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list