CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

'Duit Tiada Pada Saya' - Ogy Minta Maaf Batal Konsert Khai Bahar

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 10:16 AM | Show all posts
lovelytouch replied at 24-11-2021 08:08 AM
Team khai pun sejenis lembab, diva ogy dah buka jalan buat konsert kat ib, sama2lh bantu nek ogy ni  ...

betul juga khen... ctdk pernah cakap first solo concert sheols tahun 1999 tu hampir kensel sebab kekangan budget...
tapi teruskan jua and sheols katanya takde dapat 1 sen pun...
tapi tahun 1999 nama ctdk dah meledak sana sini... tiket mesti senang jual...
khai bahar ni mungkin tiket tak abis sold out kot?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:22 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 09:40 PM
hujung2 jadi acik jual sambal je ... level lagi rendah dari mak jenny...mak jenny lagi top top mel ...

la igtkn jenny tu mak nubhan yg dpt LV 14K
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 24-11-2021 10:16 AM
betul juga khen... ctdk pernah cakap first solo concert sheols tahun 1999 tu hampir kensel sebab k ...

Konsert ni ke yg Kate bertembung Ngan konsert Mariah Carey junior tu chouls?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:43 AM | Show all posts
Mawar91 replied at 24-11-2021 11:13 AM
Konsert ni ke yg Kate bertembung Ngan konsert Mariah Carey junior tu chouls?

itu konsert sheols dekat singapore tahun 2000... mariah carey punya konsert 5 hari jah sebelum konsert sheols dekat sana..

btw team khai bahar mungkin boleh try approach organizer yg buat showcase2 mcm yg aina abdul nak buat tu dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:09 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 23-11-2021 08:37 PM
Sekolah dkt mana tu? Acik ogy ni org singapore ke atau penang? Fasih betul dia ckp bahasa org puti ...

Convent Bukit Nanas... org zaman tu mmg semua fasih BI
mak aku dgn geng dia sampai skrg spiking

tak heran pun

pak ogy org penang, mak dia org Spore




Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik ogy ni dah tau xde duit tapi kemain besar hajat nak anjur konsert besar.. Umur dah senja ni tak payah laa nak hadap dunia hiburan lagi dah.. Banyak2kan dok kat tikar sembahyang sambil2 buat la bisnes kecil2an nak tampung sisa hidup tu.. Ni beria laa nak buat konsert itu ini tapi modal air liur je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku cuma nak tau je apa punca dia bercerai dgn eman manan ...xde lgsg cerita pasal cerai dorg nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:40 PM | Show all posts
bagus la tu refund..daripada ostat dewa tu duit kursus transformasi bebudak skolah dh 2 tahun tak refund
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 24-11-2021 08:36 AM
kenapa muka fauziah ahmad daud dah tak macam ni..

Sheols ni kenapalah tak sambar vvip lepas frust dgn boxit tu.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu iols ingt dia jd juri maharaja lawak ke atau raja lawak kot. Ingt2 lupa tp dia jadi juri. Ada skali tu dia tak sihat..demam kot. Suara pun garau dgn semua org dia cm nk cari pasal. Komen mmg tak betul la semua. Ada je salah peserta . Dia ni tak profesional. Kalau demam pun tak kn ko nk ikut kepala ko je.ikut mood ko je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:01 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-11-2021 04:06 PM
Sheols ni kenapalah tak sambar vvip lepas frust dgn boxit tu.

kenapa dia tolak boxit pun hanya dia yang tahu..
kalau sambar boxit da aman damai kat istana da.... living legend gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bistu mana duitnya? aneh dan misteri
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nek ogy ni rasanya dia stuck dgn zaman dia mendonia dulu la. Kalau dia sedar level dia skrg..mesti dia diam2 gunting2 cili dan  jual sambal je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 05:12 PM GMT+8 , Processed in 2.383544 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list