CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

'Duit Tiada Pada Saya' - Ogy Minta Maaf Batal Konsert Khai Bahar

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Feeling2 koo stark

  


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts


  


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:40 PM | Show all posts

hujung2 jadi acik jual sambal je ... level lagi rendah dari mak jenny...mak jenny lagi top top meletop dapat beg LV 14 ghibu dari anak... lepastu stay humble dan tak mendiva...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kb. Ni dh kali ke2 plan buat konsert , batal x jadik .

Dulu kekonon nak buat konsert ke ape .. 3 bbnu skali dgn babypian. Cancel sebab tiket x laku ker hapa sebab x ingat..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 09:40 PM
hujung2 jadi acik jual sambal je ... level lagi rendah dari mak jenny...mak jenny lagi top top mel ...

Mak jenny awal2 tu je dihencap sebab mencaras.
Dah dapat bapak jenny pandai2lah sheols kontrol playboy tua tu.

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling anak seni ni buat apa pun tak menjadi. Dah tua2 menambah hutang lagi. Sian
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ogy ogy...tolongnla pikir pjg sblm buay apa2...malu tau dkt jamal abdillah sama eman manan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:16 AM | Show all posts
pencintaABC replied at 23-11-2021 08:52 PM
RTM dah tak buat recording Konsert Minggu Ini (pengganti Hiburan Minggu Ini) ke? Tu je la peluang  ...

macam dah takde khen chuols...
meriah auditorium angkasapuri masa KMI Ukays, Slam, 3 Diva etc...
sekarang dah bersawang gamaknye auditorium tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-11-2021 10:26 PM
Mak jenny awal2 tu je dihencap sebab mencaras.
Dah dapat bapak jenny pandai2lah sheols kontrol pl ...

Jenny tu siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-11-2021 12:29 AM
Jenny tu siapa?

Mail x amik spm.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
anna_me replied at 23-11-2021 10:23 PM
Kesian kb. Ni dh kali ke2 plan buat konsert , batal x jadik .

Dulu kekonon nak buat konsert ke a ...

Ini punya grand kan dia promo, siap nak bawak fans gi Bali last-last nanhadooo.... tiket pun jual di shoppe tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari awal lagi iols rasa memang takda harapan. Tup2 covid, tup2 memang batal terus. Retis lejen pun pikir banyak kali nak buat konsert ni, lagi2 retis bbnu. Retis lejen fans dorang kurang2 m40 dik tak payah guna duit ptptn beli tiket konsert
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-11-2021 10:26 PM
Mak jenny awal2 tu je dihencap sebab mencaras.
Dah dapat bapak jenny pandai2lah sheols kontrol pl ...

Rasa kak dud tu refer to mak nubhan. Omak jenny jual sambal. Kan dpt bag LV... Tak gitu k dud
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu hari ngan team produksi...ini kali ngan kb.. Awat die ni isunya semua ngan duit sajork??
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-11-2021 12:29 AM
Jenny tu siapa?

Hahahahaha. Mesti fried kompius bila pulak mak jenny caras org.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lovelytouch at 24-11-2021 08:12 AM

Team khai pun sejenis lembab, diva ogy dah buka jalan buat konsert kat ib, sama2lh bantu nek ogy ni teruskan show kau. Yesss dia penganjur tapi cuba bljr dr ctdk dia sngup buat show free yacch demi memulakan sesuatu jalinan production persembahan yg dia rasa berbaloi. So why not kau dan team pun sama2 cri sponsor jual nama etc. Zaman la ni x payah hrpkan sgt penganjur semata2 retis pun kena sama naik usaha aaagittchewwww akaq memberi pendapat n backup diva ogy
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mawar91 at 24-11-2021 09:53 AM

Maybe buat showcase atau mini konsert dlu kot baru la bole buat konsert gah cmni.Dlu meols ingat Haqiem Rusli buat mini consert harga tiket rm 20 je.Mmg sold out la tiket sebb harga sebegitu BBNU mampu nak beli.Team die pon tau fans Haqiem mostly BBNU yg x kan mau kuar duet bnyk untuk setakat tgok konsert.Klu sekali jual beratus mmg nganga la.Org skrg prefer yg berbaloi & murah.Lainla level Tokti org sanggup berhabis beli tiket.Meols pon sggup je beli tiket klu konsert Tokti .
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:36 AM | Show all posts

kenapa muka fauziah ahmad daud dah tak macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 24-11-2021 12:16 AM
macam dah takde khen chuols...
meriah auditorium angkasapuri masa KMI Ukays, Slam, 3 Diva etc...
s ...

Khen? Takkan RTM pun kena cut budget smpai x leh buat konsert minggu ini tanpa penonton? At least ada la peluang retis2 yg x mampu buat konsert utk nyanyi 2 jam ala2 mcm konsert khen? Kalau khai bahar ni gabung je la dgn pian ke qimie ke aina abdul ke. Btw nek ogy ni projek teater melingkup, projek konsert dari smule ke pentas dunia (sooo cringe) pun cancel...curse ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-11-2021 09:29 PM

Dia dh kenapa nk hupload citrr2 lama....ekekke..org tuh hjg2 dh menikah bnyk..retis pun teermasuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:32 PM GMT+8 , Processed in 3.321607 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list