CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

'Duit Tiada Pada Saya' - Ogy Minta Maaf Batal Konsert Khai Bahar

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 03:58 PM | Show all posts
annadonna replied at 23-11-2021 03:19 PM
Nak jadi penerbit kena ada ilmu. Dia ingat dia primadona tv filem automatic boleh jadi produser laa

Dan kena ada duit macam dato rafiena tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:22 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 23-11-2021 10:19 AM
Retis zaman dulu..ramai yg masih sekolah lagi dah berhenti sekolah sebab nak jd retis..sekolah tak h ...

dia fail SRP , exam  Form 3

zaman tu kalau fail SRP tak boleh masuk form 4

so dia terus jadi pelakun/ penyanyi

lagi mau eksyen
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hidup lau nk berkat jgn jd kaky game
RiP
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat fb ada page pasal seniman seniwati. Ada 1 hari tu , ada post pasal arwah Saadiah. Tetiba Ogy buat post (dia salah seorang admin) sape cakap buruk pasal mak dia , dia nak SAMAN .
Wth .. selama ai join group tu xde pun kuar cerita buruk pasal sesapa . Diaorg suka komen dialong dlm filem aje. And selalu pujian aje.
And gigih ye dia reply komen org yg puji arwah mak dia, yg tu mak dia.


Anak seniman and seniwati lain pun ada tpi ai belom pernah jumpa lagi reply komen or post macam biasa kecuali "terima kasih".
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
air asia? ermmm jenuhlah nk tgu tu kak ogy
tu pun kalau dapat..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa kesian pulak dgn nek ogy. She consider primadona la jugak utk zmn dia . Patut duduk rilex layan ank cucu. Mcm sarimah tu. Xperlu dah pening2 mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:19 PM | Show all posts
memang expected akan cancel pun khenn...
macam susah je bbnu nak buat full concert...
latest yg buat concert pasca covid ni kak mitch... tu pun suam2 tenggelam jah takde netizen amik port pun iols tengok...
concert 8 jota kak ani lagi meletop kau raser
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:12 AM
betapa sombong dan bongkaknya... dia je yang betul...
padahal suara sendiri pun cam babeee

Rugi la sheol ni . Sbb sentiasa rasa dia betul. Dia ni mcm anakku sazali versi prempuan kot. Dari lahir dimanja, ank seniman & seniwati, lepas tu masa dia remaja , dpt pulak jd famous mcm mak ayah dia, jd ego dia melangit. Mgkin mak ayah xpernah tegur or marah.

Kalau dia rilex2, silap2 skrg jd mcm2 juri jemputan, boleh jd pengetua AF mcm tok ram. Skrg ni i rasa x ada siapa berani jemput dia jd juri
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:12 AM
betapa sombong dan bongkaknya... dia je yang betul...
padahal suara sendiri pun cam babeee

nenek ni jenis tak bole kene tegor wpn benda kecik je. tokram nk ckp nada die tu nada marah. ckp dgn nada rendah vs nada tinggi. kan beza. tp ini nenek tehtapppp nak die je menang. tokram potong ckp pn tak reti2 nk tonedown ke nenek huiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nek ogy lenkali study la dulu sblm nk buat konsert. kuat sgt ke khai bahar tu smpi bole tarik rmi fans dtg tgk konsert? laen la nenek kumpulkn retis2 bbnu laen jugak. nk ckp pdn muke pn tak smpi hati sbb kesian dgn pihak yg terlibat.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kembar yellisuriatey
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-11-2021 09:22 AM
dia fail SRP , exam  Form 3

zaman tu kalau fail SRP tak boleh masuk form 4

Pakdol Ingatkan dia x masuk sekolah menegahje..hehe..retis2 dulu sekolah x habis tp selalu ada gossip dgn anak raja kan..pakdol dgr dari org2 lama yg cerita..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:33 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 23-11-2021 07:42 PM
Pakdol Ingatkan dia x masuk sekolah menegahje..hehe..retis2 dulu sekolah x habis tp selalu ada gos ...

dia ni junior mak aku kat sekolah menengah
lama lepas tu baru dia bercinta dgn anak raja
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-11-2021 12:33 PM
dia ni junior mak aku kat sekolah menengah
lama lepas tu baru dia bercinta dgn anak raja

Sekolah dkt mana tu? Acik ogy ni org singapore ke atau penang? Fasih betul dia ckp bahasa org putih..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 23-11-2021 07:19 PM
memang expected akan cancel pun khenn...
macam susah je bbnu nak buat full concert...
latest yg buat ...

RTM dah tak buat recording Konsert Minggu Ini (pengganti Hiburan Minggu Ini) ke? Tu je la peluang retis feeling2 buat konsert 2 jam kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 23-11-2021 08:59 AM
ada harapan dapat rumah pprt tak?
tapi kak ogy da ada rumah kannn... rumah warisan tuh taman melaw ...

mana tahu terdesak sgt terpksa jual rumah tu kn?? benda tak mustahil kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:12 AM
betapa sombong dan bongkaknya... dia je yang betul...
padahal suara sendiri pun cam babeee

patutlah tk pernah di jemput juri jemputan GV,  selayaknyalahh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 23-11-2021 12:08 AM
50k ke saman tu
Mak aaaiiii mampos kena gadai gelang pulut dakap segala

Ala jual 50 ekor siakap cukup dah nak bayo saman tu huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 23-11-2021 03:28 PM
jagung sujud syukur x jadi amik nek lipas ni jadi minik..

Nek lipas???

Oggy n the cockroches ke kaka
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts


  


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 12:46 AM GMT+8 , Processed in 0.076113 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list