CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

'Duit Tiada Pada Saya' - Ogy Minta Maaf Batal Konsert Khai Bahar

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 09:41 AM | Show all posts
mana2 produksi yg nk buat konsert utk bbnu ni, kena ingatttt.. wajib ada selit artis veteran sebagai penyanyi undangan. tarikan okay!
tak percaya? cer terai
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:58 AM | Show all posts
kesian dia ni... ni contoh artis ternama yang ending hidup dia susah
padahal masa popular macam2 income
kalau muda mudi zaman now tak nampak lagi tak tau lah
sekarang lagi lah
semua nak show off
macam hartawan semua
jangan nanti end of life terjepuk macam ni sudah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:05 AM | Show all posts
Kak Ogy ni patut fokus berlakon atau jadi pengacara saja.. tak payah la buat event bagai.. kes hari tu tak settle lagi.. tambah pulak yang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:14 AM | Show all posts
makin lama makin kesian dgn ogy ni.. muda2 kemain mendonia da kertu mcm ni pulak. she oll boleh jadi legend kalau jaga atitude..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Retis zaman dulu..ramai yg masih sekolah lagi dah berhenti sekolah sebab nak jd retis..sekolah tak habis..mana nak jd pandai..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:28 AM | Show all posts
awex^returns replied at 23-11-2021 09:58 AM
kesian dia ni... ni contoh artis ternama yang ending hidup dia susah
padahal masa popular macam2 inc ...

kan... patutnya da duduk cantek manis.. macam hetty koes endang tu ker...
tak yah nak beriya2 sgt cari kerja tapi kerja yang cari dia..


tetap semangat kak ogy...

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
aku minat gak la ogy ni sbb belakon best walau kdg2 mcm over acting sgt
tp now sudah2 le buat event ntah apa2 konsert teater bagai ni
ko fokus je la jual sambal
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 23-11-2021 09:34 AM
Nnt dia jual nk byr utang.. Hujung2 kua berita dah  homeless (bukan mendoakan tp rata2 mmg beginil ...

Meouls x setuju sebenarnya bila retis diberi kelebihan dapat rumah PPR padahal dalam waiting list ramai lagi yg layak. Paling geram bila retis tu masa muda x reti menyimpan. Society is not responsible for your retirement gichewwww
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 23-11-2021 12:40 PM
Meouls x setuju sebenarnya bila retis diberi kelebihan dapat rumah PPR padahal dalam waiting list  ...

Mmg la kita yang waras ni xsetuju.. Tp org atas yang bodoh2 terpesona dgn janda ka duda rentis ni nmpk depa ni 'penuh jasa dan bakti' pada masyakarat.. Tu yang sekarang ni masyakarat kita penuh dengan budi pekerti yang tinggi.. Bila kena tgkp basah or makan dadah xpon minum arak masuk kelab dikatanya itu privacy dia.. Netizen jgn nyibuk. Myob kekdahnya gittchewww
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:07 AM | Show all posts
memang selayaknyapun dengan ogy... yang kes teater tu padahal boleh je pekerja2 tu maafkan ogy dan tangguh bayaran tapi sebab si mangkuk mulut hangsuang tu katanya mulut jahat dok maki hamun pekerja2 tu.... tu yang cash... korang tengok la dia dapat naik pentas anugerah pun sampai adik sendiri pun di rendah2kan... artis2 lain pun di rendah2 kan aka di hina la tu... tapi indirectly sebab kena tapis tv3 nanti kannn... so boleh expect how diva perangai dia ni... yihhh sekarang bukan zaman ko nekkk... dengan bbnu followers 1 juta pun engko kalah.... silap2 bbnu followers 1 juta berjaya dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:12 AM | Show all posts
betapa sombong dan bongkaknya... dia je yang betul...
padahal suara sendiri pun cam babeee


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:13 AM | Show all posts
rasanya johan mesti tak puas hati dengan ogy lama dah... lawak gila semua dia bahan ogy tua ni sampai si tua nak saman menyaman...setau iollss johan takdenya nak membahan orang tua ni... dia kurang2 pun bahan bab lain... ni mesti sebab acik ni ada buat sesuatu di belakang tabir kat johan




Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen: Dah tu mana nak dikoreknye dui ...

Takkan terpaksa jual sambal balik??
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Excited KB nak ada konset sendiri. Alih2 jd gini.... Tp maybe dia dah expect kot. So ok la.
Yg menanggung peminat... Sian
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:54 PM | Show all posts
dia still jual sambal saadiah tu ke?? dengar kata duit hasil jualan tu la nak bayar balik kan duit kru2 semua
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
khairina buat show sama2 kelly azman je la...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi penerbit kena ada ilmu. Dia ingat dia primadona tv filem automatic boleh jadi produser laa
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahai..jagung or abg eman x nak sponspr dia..sedih btl tgk hidup dia ni...erma tu relax2 buat projek...yg dia ni asyik terkehel je...cuba rendahkan ckit ego tu kak ogy..kot2 ada yg mahu tolong
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:28 PM | Show all posts
jas7512 replied at 23-11-2021 03:20 PM
Lahai..jagung or abg eman x nak sponspr dia..sedih btl tgk hidup dia ni...erma tu relax2 buat projek ...

jagung sujud syukur x jadi amik nek lipas ni jadi minik..

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala2 sohai anjur konsert tp takde duit wlau satu sen..nak byr sewa itu ini pon kne kutip tiket dlu..tp bkn nk asing sesiap,dia p joli katak lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:44 AM GMT+8 , Processed in 0.073045 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list