CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 9538|Reply: 94

[Edisi Tahniah] Zee Avi Nikah dengan Japanese

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by trexxxxxi at 22-11-2021 05:59 PM

Penyanyi Zee Avi, (35) yang pernah popular dengan lagu hits Kantoi (2009), baru saja melangsungkan pernikahan dengan seorang jejaka kelahiran Jepun.

Kedua pasangan mempelai itu bernikah di Ampang, Selangor. Suaminya bernama Kenji Makano.
Zee Avi sebelum ini menetap di US selama 10 tahun.

Tahniah Zee Avi dan pasangan. Thread akan di update lagi selepas ini






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu2 dia semua best, bitter heart, kantoi memang fenomena dulu2 ala2 yuna
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw iolsss dedulu hengat sheolss bukan muslim, ingat sheolss orang borneo takpun orang melayu srivijaya yang dah pupus
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 05:07 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 06:06 PM
Btw iolsss dedulu hengat sheolss bukan muslim, ingat sheolss orang borneo takpun orang melayu srivij ...

Sheol memang urang Borneo kaka
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Awwww memanjangkan lagi harapan iol agar iol dapat menamatkan zaman bujang di usia 30an.

Congrats!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sopan jgk sheols nikoh dlm masjid.

Tahniah dan semoga berkekalan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:14 PM | Show all posts
Zee Avi 8 tahun lalu.. (pitenah)Suka lagu sheols yang ni. Memang fenomena jugak la.




Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Urban2 dia pn mampu bersopan sopanan
Tp nampak gundu hacik2 benor
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
WAaaAaaaah.congrats!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:16 PM | Show all posts
Aliff aziz transgender pun ada cover lagu sheolsss...



Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 22-11-2021 05:09 PM
Awwww memanjangkan lagi harapan iol agar iol dapat menamatkan zaman bujang di usia 30an.

Congrats! ...

Hahahaha i pun!
Harapan bertemu jodoh muncul kembali. Semoga kita jumpa jodoh yg baik2. Aamin.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti nanti ank dia rupa mcm anak kimora lee simmons
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pada pengantin...

Yang canang2 nak kawin, tak de tarikh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
yg nanyi lagu utk ola bola tu sheols ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:29 PM | Show all posts
Edited by ezacbee at 22-11-2021 05:45 PM

Diam2 dah nikah cam jasmin hamid, ni tok nora pun xnikah lagi dok sembang je.
Semalam I call you you tak answer
You kata you keluar pergi dinner


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:48 PM | Show all posts
Dulu2 aku rasa Zee Avi ni lagi best dari Yuna.
Tapi Yuna yang lagi berjaya commercially
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:52 PM | Show all posts
Tahniah Zee Avi dan suami
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... Moga kekal selamanya.

Tinggi shuben dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah benda baik kan.. selamat berbahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:23 PM | Show all posts
Tahniah. Cenonet xtumbuh2 dia nih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 09:29 AM GMT+8 , Processed in 0.089646 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list