CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

[Edisi Tahniah] Zee Avi Nikah dengan Japanese

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 23-11-2021 08:06 AM
jepun bujang cam tak ramai je sini.. byk yg dah kawin bwk family posting sini.. kalau yindia ramai ...

Kan..selalu jumpa yg dah berusia..kot2 la ada anak bujang duk sini, nak try ni ahahah

yindia tanak!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Zee Avi. Bagus dia privacy dijaga sgt dan bila sah kahwin x dirahsiakan tetap dihebahkan. Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh ingat dia non muslim sbb mcm tgk dia nyanyi xmas carol or something.. whatever lah..
Tahniah n semoga jodoh panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pengantin baru
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:32 PM | Show all posts
nanasno replied at 23-11-2021 09:24 AM
tahniahh zee avi. kenapa tak menikoh di sarawak. maybe dah dok ampang kot. semuga berbahgiaaaaa

hiiiiii, meh aku jawab.

ni sbb family zee dh lama beli rumah kat KL. bapa die org O&G (Oil & Gas).
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 23-11-2021 12:39 PM
jepun susah mau cari sis tapi takpa awang aprika bersepah sis pilihan ditgn anda

iols nak yg putih2 okeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 23-11-2021 07:33 PM
manager uols ada yg single tak?pm sis

Stakat ni yg level manager2 stay lama semua yg dh kawin lh…klu yg dtg sekejap2 3-4 bln skali tu ada lh yg bujang2…tp jgn expect muka mcm artis jepun lh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-11-2021 03:56 PM
tahniah zee avi
ms mula2 dia muncul jd retis dulu mmg mati2 aku ingatkan dia ni anak Marina Mahathir ...

Bethollll.. ingat dia cucu @ cucu sedara tun m
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 23-11-2021 12:51 PM
zee avi nikoh jepang betui, yg di arviena kat ig gigih kabo laki jepun sekali mai kokdiang.. hareeee

Ni arviena yg jual krim kopek tu ka
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Simple je baju nikah dia. Comey!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh rupa acik2 late 40s dh dia..ke mmg around tu umo dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:19 AM | Show all posts
baru aku tau nama zee avi ni sebetulnye Izyan, memang membesar kat Ampang, so memang melayu pior ah baq ang.
Mas dulu2 comey je..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 23-11-2021 10:50 PM
Bethollll.. ingat dia cucu @ cucu sedara tun m

Kannn ..mcm we read somewhere where it mention zee ni related to marina and Tun M
I can't recall sama ada i baca komen2 netizen OR i baca news artikel psl zee ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:37 AM | Show all posts
missyL replied at 23-11-2021 06:53 PM
Yg tu reti wat sushi je. Teros jadi jepun

khennnzzz...
mek berialah telek masa x tau tu, sekali masa nikah, mai utara je weyh..
kimura hareeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:39 AM | Show all posts
3480 replied at 23-11-2021 10:53 PM
Ni arviena yg jual krim kopek tu ka

yezzsss sisturrr..
yg tu lah
masa mak nye niggal ngat mai lah cahaya mcm deeba zenol tu, rupa sama jeh..

btw, laki zee x mcm jepun sgt nah..
tp pure jepang lah dr perasan jepang sbb handal buat susi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:47 AM | Show all posts
yg senyap n dlm diam semua dh kawen. yg buat bridal shower bagai ntah bila
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:49 AM | Show all posts
iolls suka lagi zee avi yg oreo tu.. hehe comel
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 24-11-2021 10:39 AM
yezzsss sisturrr..
yg tu lah
masa mak nye niggal ngat mai lah cahaya mcm deeba zenol tu, rupa sama ...

Dlm Cari ada thread pasal dia x? Lg sorg eleen kopok leko tu

Sori na ot sat.. heheh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 24-11-2021 10:37 AM
khennnzzz...
mek berialah telek masa x tau tu, sekali masa nikah, mai utara je weyh..
kimura haree ...

Mase dok galak bercinte tu i pn igt jepun sbb jenis kening terjaga cm lelaki metrosexual japan hahaha

Rupenye kedahhhhh bang hang
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pengantinn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 09:15 PM GMT+8 , Processed in 0.077041 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list