CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

[Edisi Tahniah] Zee Avi Nikah dengan Japanese

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu dia kadang ade dlm drama korea..mcm scene2 dlm cafe gitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 22-11-2021 05:28 PM
yg nanyi lagu utk ola bola tu sheols ke

Arena cahaya? Yesss
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya ni bukan first husband dia. Kalau tak silap la
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 22-11-2021 06:45 PM
Lagu dia kadang ade dlm drama korea..mcm scene2 dlm cafe gitu

Haah, yg perasan lagu bitter heart tu, citer apa xigt dah
Bangga sekejap
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah!
Semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana nak cari lelaki jepun yg bujang kat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 22-11-2021 05:48 PM
Dulu2 aku rasa Zee Avi ni lagi best dari Yuna.
Tapi Yuna yang lagi berjaya commercially

Sheol memang better dari Yuna. Tapi masing2 ada kekuatan tersendiri juga.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 22-11-2021 07:34 PM
Kat mana nak cari lelaki jepun yg bujang kat malaysia

Pegi area mont kiara…byk expat jepun duk sna… my managers sume duk sna
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hbt ya retis urban pun akad nikah style melayu kampung2an gitew

Igtkan sheols ni urban akad nikah kt Garden bahgai
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:04 PM | Show all posts
Tahniah Zee Avi and hubby
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 05:16 PM
Aliff aziz transgender pun ada cover lagu sheolsss...

Ni lebih pada nak belanja suara je ni.. emosi kena tipu tak sampai hihi lagi suka version yang ala2 bercakap tapi merdu.. dari mcm menyanyi mendayu2 macam ni walaupon merdu.. tiberr
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pichee at 23-11-2021 07:44 AM

Owh muslim ke die...igt mcm chinese...

Selamat pengantin baru
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 22-11-2021 07:34 PM
Kat mana nak cari lelaki jepun yg bujang kat malaysia

jepun bujang cam tak ramai je sini.. byk yg dah kawin bwk family posting sini.. kalau yindia ramai la bujang hahaha ada yg muka kendo tp ketibus kenotdo
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:27 AM | Show all posts
So dia dh balik duduk Malaysia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:48 AM | Show all posts
ahhhhhh so sweeetttttt dah kawen.. last jmp dia taon 2019 undangan event marina mahadhir.. petite jer sheol and so friendly.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:49 AM | Show all posts
aechae replied at 22-11-2021 07:40 PM
Pegi area mont kiara…byk expat jepun duk sna… my managers sume duk sna

korean pun tmpt lepak kat situ jugak, dlu msa kena dgn korean cmpany haaa sini laa sgala event ke urusan semua nk kat sini saja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:09 AM | Show all posts
Seorang lagi artis kahwin tanpa pengetahuan umum (tidak mendedahkan tarikh nikah).. Tahniah.. Lindung privasi, lindung rahsia.. Menang bersama..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
hayrin86 replied at 23-11-2021 09:09 AM
Seorang lagi artis kahwin tanpa pengetahuan umum (tidak mendedahkan tarikh nikah).. Tahniah.. Lindun ...

Amboi slogan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 22-11-2021 05:13 PM
Sopan jgk sheols nikoh dlm masjid.

Tahniah dan semoga berkekalan

alicia amin tu pun sopan gak nikoh kat mesjid
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:24 AM | Show all posts
tahniahh zee avi. kenapa tak menikoh di sarawak. maybe dah dok ampang kot. semuga berbahgiaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23216 Replies : 442
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50452 Replies : 1174
The "Elephant Rock" - ICELAND
dexaThe "Elephant Rock" - ICELAND
Views : 176 Replies : 1
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2711 Replies : 24
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 439 Replies : 8
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35605 Replies : 607
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 53111 Replies : 374
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10825 Replies : 625
FM Whatsapp 9.10 Download latest version
almagarrettFM Whatsapp 9.10 Download latest version
Views : 212 Replies : 4



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:14 PM GMT+8 , Processed in 1.412518 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list