CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Dah Lama The Rock Pasang Impian Jadi James Bond, Suka Tak Kalau Jadi Realiti?

[Copy link]
Post time 27-11-2021 11:48 AM | Show all posts
Macam tak sesuai je tak nampak aura agent baginya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:07 AM | Show all posts
taji2906 replied at 22-11-2021 04:02 PM
klu boleh aku nk black bond plak. idris elba jd james bond.

Yg ni iol stuju, ughhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:08 AM | Show all posts
Artemesiaa replied at 27-11-2021 11:48 AM
Macam tak sesuai je tak nampak aura agent baginya

Ha'ah, yg ni btul tpi wtak lain dia ok je cuma klau jdi James Bond mmg x kna lh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:11 AM | Show all posts
Begbiru replied at 22-11-2021 06:20 PM
bukan ke criteria utama watak james bond ni kena British actor?
sbb tu naik nama Idris Elba
pastu a ...

Even dlu Daniel Craig pun ummah Briton x nak dia jdi James Bond sbb dia blonde.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:14 AM | Show all posts
AnnaSendin replied at 27-11-2021 02:46 AM
Tak seshwai. Dah lah muka jawa, badan besar naw sebab baka samoa dan telan steroid. James Bond harus ...

Muka Jawa tpi ada hsil gitu hahahaha, jgn je Suhaimi Saad, trus out hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi james bond kena org british jer wahai uncle dwayne
Badan terlebih sado tak sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendiang sean connery dan pierce brosnan jer aku nampak sesuai jadi jb
dua2x nampak manly dan classy
Plus dua2x helok sangat bawa watak james bond
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
James Bond nak kena nampak suave dan sexy, Dwayne takde ciri2 tu, badan dia pun rasa terlalu sado utk jadi JB
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
James Bond versi komedi parodi boleh la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:57 AM | Show all posts
blakerainer replied at 23-11-2021 06:44 PM
My vote for Henry Cavill la. Heols pon dh kertu skrg. Dulu kena reject sebab too young katanya.

Muka dia muka superman. Klo jadi jebon cam xkena.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 4-12-2021 10:57 AM
Muka dia muka superman. Klo jadi jebon cam xkena.

Betul tu, Henry Cavill tu dah  lada watak iconic, biasa diorang ambik pelakon yg tak berapa popular sgt sbb tak nak clash dgn watak2 sblm jadi JB.

Henry Cavill pulak berminat nak bawak watak Captain Britain
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 4-12-2021 01:12 PM
Betul tu, Henry Cavill tu dah  lada watak iconic, biasa diorang ambik pelakon yg tak berapa popula ...

Kesian heols kena game dgn WB. Iols tgk 2 3 interview heols cm berharap nk jd superman lagi. Hope rumors heols join marvel jd kenyataan
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:03 PM GMT+8 , Processed in 0.075105 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list