CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 1654|Reply: 31

Dah Lama The Rock Pasang Impian Jadi James Bond, Suka Tak Kalau Jadi Realiti?

[Copy link]
Post time 22-11-2021 12:10 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon aksi terkenal, Dwayne Johnson mengakui teringin untuk membawakan watak James Bond seperti yang dilakonkan Daniel Craig.


Hasrat Johnson untuk memegang watak sebagai ejen perisik terkemuka itu juga mendapat sokongan padu daripada peminatnya.




Kredit foto: IG The Rock




Ujar Johnson, dia mula menyimpan impian untuk memegang peranan sebagai James Bond ketika masih kecil apabila bapa saudaranya yang juga pelakon Peter Maivia pernah terlibat dengan salah sebuah siri James Bond, You Only Live Twice yang ditayangkan pada 1967.


“Bapa saudara saya (Maivia) memegang watak jahat. Ketika itu, peranan James Bond dimainkan pelakon Sean Connery.


“Sejak dari situ saya berharap dapat memainkan watak James Bond suatu hari nanti,” dedahnya.




Kredit foto: IG The Rock




Buat masa ini, Johnson seperti terpaksa bersaing dengan seorang lagi pelakon iaitu Henry Cavill yang disebut-sebut bakal memegang watak James Bond untuk musim yang akan datang.




Sumber: Kosmo

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:30 PM | Show all posts
badan kau cm raksasa ada hati nak jd james bond, jadi jebon boleh lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:20 PM | Show all posts
henry cavill better kot dari mamat ni. dia ni bawak watak lasak2 boleh lah tapi mcm xcukup wangi la nak amek watak james bond.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:39 PM | Show all posts
red notice best...mesti ade part 2...opppp
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:02 PM | Show all posts
klu boleh aku nk black bond plak. idris elba jd james bond.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:12 PM | Show all posts
tak sesuai walaupun bdn dia tagap gitu
kena cari org mcm mel gibson versi muda, tom cruise, keanu reeves, jason statham versi berambut
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:58 PM | Show all posts
errrr...tak sesuwei la the rockkk oiiii...parodi jebon mungkin boleh hahhahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:20 PM | Show all posts
bukan ke criteria utama watak james bond ni kena British actor?
sbb tu naik nama Idris Elba
pastu ada pulak issue konon tak nak colored actor to be james bond
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka...muka dia bersepah tiap taun belakon.tak exclusive...saye nak loki jd bond.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Best nya kalau jamu mata abam loki jd bond [em:17:]
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Begbiru replied at 22-11-2021 06:20 PM
bukan ke criteria utama watak james bond ni kena British actor?
sbb tu naik nama Idris Elba
pastu a ...

Aku nk sgt rege-jean page jadi next bond ganti daniel craig..tp agak tipis jugaklah sbb dia black man
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:09 PM | Show all posts
nah...... xyah la..nextt
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
My vote for Henry Cavill la. Heols pon dh kertu skrg. Dulu kena reject sebab too young katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah start bosan tengok dia ni berlakon.. but YES for idris elba
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:10 PM | Show all posts
opportunist betul ar mamat ni, tau ar rajin keje pun.. tapi jgnla sebat tak mikir orang. Fast n Furious dulu bermasalah jap sebab mamat ni ar. Nak ride nama franchise buat filem atas title sendiri sampai curi jadual filem asal.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:02 PM | Show all posts
qiqi replied at 22-11-2021 08:51 PM
Aku nk sgt rege-jean page jadi next bond ganti daniel craig..tp agak tipis jugaklah sbb dia black  ...

kalau rege-jean mmg tak sabar nak tunggu james bond...idris elba pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
musangbodoh replied at 22-11-2021 03:39 PM
red notice best...mesti ade part 2...opppp

Yaaa..plot twist berpusing2..layannn
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
X sesuai...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:24 AM | Show all posts
walaupun iols ske bebenor dgn the rock, tapi utk watak james bond mmg tak seswai laaa unless bwk watak jahat boleh laa. pastu JB kena org English.. heols ni Americano so cammmm nyehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak seshwai. Dah lah muka jawa, badan besar naw sebab baka samoa dan telan steroid. James Bond haruslah seorang kokesen yang pendiam, ada ciri penggoda, badan macam paskal.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 07:18 PM GMT+8 , Processed in 0.093464 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list