CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Nak Jaga Hati Kim Kardashian, Pete Davidson Buang Tatu 'Ariana Grande'

[Copy link]
Post time 5-12-2021 10:28 PM | Show all posts
Ariana Grande pun dah tukar bangsa dia jd Asian sekarang

Dah jd Latina dan black... Skang tiru muka Kpop pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 03:22 PM | Show all posts
lasagna replied at 2-12-2021 09:43 AM
hahahahaa.. putus tu mebi bkn sbb keseronokan or kesedapan barangkali.. mebi benda lain laa kot.

Yg iol prnh bca kat Hollywood ni sllunya dorg dating psl ikut contract, kna bayar lh lpas tu. Money rules everything kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 03:23 PM | Show all posts
dani-rox replied at 5-12-2021 10:28 PM
Ariana Grande pun dah tukar bangsa dia jd Asian sekarang

Dah jd Latina dan black... Skang tiru muk ...

X ingt dunia Ariana ubah muka dia skrg hahahaha, even kat DailyMail pun ada yg komen bgithu yg muka Ariana skrg ni mcm muka org SKorea hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 03:25 PM | Show all posts
Carcosa replied at 2-12-2021 12:17 AM
Tapi meols ada soft spot skit dkt si Pete ni
Bapak dia fire fighter yg mati masa Sept 11 tu
D ...

Pete Davidson hri tu dh ok, dia dh tinggl dgn mak dia, nak buang tatu & start brisi sikit, nmpk sihat dri sblumnya tpi skrg ni dh start blik. Hri tu siap ada fans Ariana kot yg sindir dia sbb knonnya x mmpu nak bli apartment sndri & msih tinggl dgn mak, last2 ada jugak Pete ni bli apartment sndri sbb dh mmpu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 03:25 PM | Show all posts
gideoncross replied at 6-12-2021 03:22 PM
Yg iol prnh bca kat Hollywood ni sllunya dorg dating psl ikut contract, kna bayar lh lpas tu. Mone ...

sana gitu lahh money is everything. kat msia pre up apa semua kita tak de pun tak practise. tp iols ada kwn yg non muslim dh start buat benda gini laa siap ada lawyer bgai, dh dua2 berduit jah.. kita kalau gini ntah ler marhaen katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 11:42 PM | Show all posts
lasagna replied at 6-12-2021 03:25 PM
sana gitu lahh money is everything. kat msia pre up apa semua kita tak de pun tak practise. tp iol ...

Btw prenup ni apa eh? Bab ni iol xde idea sngt, boleh x explain kat iol? Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 08:16 AM | Show all posts
gideoncross replied at 6-12-2021 11:42 PM
Btw prenup ni apa eh? Bab ni iol xde idea sngt, boleh x explain kat iol? Tq.

pre up ni agreement antara 2 pihak b4 kahwin jer jah.. (pre-maritial) so nk declare apa2 time ni antara couple. nti if kata laa split up/berpisah, bleh tuntu apa dlm pre up tu. kena guna legal source lah seelok-eloknya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 7-12-2021 08:16 AM
pre up ni agreement antara 2 pihak b4 kahwin jer jah.. (pre-maritial) so nk declare apa2 time ni a ...

Ohhhh, camtu ghupernyer. Ptutlah ummah Kokesen sllu tekankan bab ni btul2 before nak brkhwin.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:24 AM GMT+8 , Processed in 0.080849 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list