CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Tiada Niat Menunjuk, Nubhan Hadiahkan Ibu Beg Louis Vuitton RM14,200

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 02:44 PM | Show all posts
dia dgn wife dia selalu makan kat kedai belakang office aku...dgn muka merah2 putih dia tu..aish dari jauh dah terperasan. kulit dia lagi flawless dari wife dia...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:46 PM | Show all posts
suka dengar loghat nogori
terus teringat ex den dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:32 PM | Show all posts
i kenot dgn bini heol
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 11:47 AM
dah sah2 la nak menunjuk sebab nak buat content youtube... kenapa nak menipu niat tu kalau dah rhope ...

Kan kaka ..lebih kurang abejo sskjp jugekkk..retis pon dah jd youtuber bila sendu tunjuk gelagat lifestyle segala..iols ada masalah hati hitam sikit gn si nuban ni,mcm dia ni baran sikit pastu bajet bagus…then tgkla statement dia dlu yg dia ckp gaji dia 10kali ganda besar dr gaji bini dentist dia..masa tu dia belom wat yt channel dan sendu sgt..brlagak ok..titik!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 22-11-2021 02:54 PM
thank you free review. aku tengah berkira2 nk beli ke idok. Asyik dok beli sambal betty ja..nk tuk ...

Wuishhh sambal betty mmg sedap wehh..antara pioneer sambal sbelom sambal2 retis dan founder tumbuh bak cendawan..tp tula dlu rm15 skrg rm18-20 sebotol..

Nak murah aku beli sambal lesehan dkt kedai jogja seri kembangan sana..tu pedas namateyyy
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-11-2021 12:15 PM
i tak makan petai so tak beli yg sambal petai nana tu

beli sambal bilis biasa dia je..

iols beli pun sbb ade suggestion kat group dan shoppe buat voucher buylocal.. beli la sbb smbal KA berbulu tgn xdpt2
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-11-2021 09:54 PM
Wuishhh sambal betty mmg sedap wehh..antara pioneer sambal sbelom sambal2 retis dan founder tumbuh ...

Betty aku sentiasa ada 3 jenis tu x putus…
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 23-11-2021 01:37 PM
Hahaha tp mak jenny ni mmg klakar..x rs annoying...pandai nubhan bisnes...berbaloi la bg mak henbet  ...

Mak jenny n spontan n pure je respon dia..bila nubhan bawak keluar buku telepon tu samo la dgn mak2 kita kot..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 24-11-2021 01:29 PM
Betty aku sentiasa ada 3 jenis tu x putus…

Mahai la ni sambalnyaaa..stok wajib dlm luggage klau pegi mumbai,xlalu nk mkn luar agitteww
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 22-11-2021 02:40 PM
Kat negara maju penerima young ceo award terdiri dari mereka yg menceburi the next big thing field l ...

iols speku ni award beli la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-11-2021 09:54 PM
Wuishhh sambal betty mmg sedap wehh..antara pioneer sambal sbelom sambal2 retis dan founder tumbuh ...

ha ah.sambal sewel betty kaler hijau tu iols suka
cukup segala rencah bagai
kira mmg lg mabelesss la dr sambal2 lain walau iols x minat betty
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:34 PM GMT+8 , Processed in 0.074859 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list