CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Tiada Niat Menunjuk, Nubhan Hadiahkan Ibu Beg Louis Vuitton RM14,200

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 11:01 PM | Show all posts
baru tengok sejam yang lepas, rasa terhibur gak

baca sini, baru trfikir ada unsur "menunjuk2".
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah mampu buatla yg terbaik slgi ada ibu bapa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 22-11-2021 03:51 PM
sambal nana mahazan tu sedap, yg selauk nana..

cumanya, ikan bilis liat..

sambal nana pun iols beli masa 11/11 hri tu.. sambal petai.. rse la smbalnye walaupun petai dia secoit.. sedap gak la ikan bilis agak byk
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:29 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-11-2021 12:24 PM
bini dia ka preknen tu? hodohnya baju
dah tahu perut terjojol,pakai mcm bodycon dress

pakai gitu orang tahu la preg, kaka premkalau pakai dress longgar, asyik kena gosok perut pulak nak bagi tahu orang, aku preg ni



Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:28 AM | Show all posts
kakigojes replied at 22-11-2021 11:36 AM
lolz… tak berniat, tapi tayang IG… apoo..kalau dah masuk IG tu, ada niat dah la tu

dia buat content untuk youtube dia.... pada aku ok jerr...
sebab dari viewers dapat masyukkkk lagi..First payment dia dapat dr youtube dulu pun dia bagi semua
pada Omak Jenny.....  lagi pun seronok tengok telatak Omak Jenny tu...kelakar orang tua... selamberrr...
dia tak tau dia kelakar.... Nubhan pulak kaki menyakat....
Rindu pulak kat arwah mak aku bila tengok Nubhan dengan Omak Jenny ni........
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:45 AM | Show all posts
demi secebis content
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ok je tgk Nubhan dan mak jenny.terhibur.untung mak jenny dapat anak elok budi mcm Nubhan.sapo dah try product Mak Jenny boleh review sekali .kot sodap buleh try
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:45 AM | Show all posts
masa aku tgk video mak jenny ni tak terlintas plak kepala aku yg dia nak menunjuk2 sbb suka tgk kelaku mak jenny..
awal2 lg dah kelakar... nak terkoncing..nak terkoncing...
selamba jer..
tu belum video mak jenny membebel..
lama tak dgr org tua membebel & bercerabih
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:46 AM | Show all posts
teruk betul fashion sense bini dia. perut kemain terjojol tak reti pakai baju loose sikit ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 22-11-2021 03:51 PM
sambal nana mahazan tu sedap, yg selauk nana..

cumanya, ikan bilis liat..


tq review bolehlah try nanti, awal2 dia promo sardin kan tapi sampai sudah tak keluar

dah tgk video mak jenny ni, rasa ok je takpun nak flex beria ke apa, dah dia mampu beli jelah sementara ada hayat ni, esok2 dah takde jgn nubhan ambik balik bg ke wife dia dahlah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:15 PM | Show all posts
nordin84 replied at 22-11-2021 03:21 PM
sambal nana pun iols beli masa 11/11 hri tu.. sambal petai.. rse la smbalnye walaupun petai dia se ...

i tak makan petai so tak beli yg sambal petai nana tu

beli sambal bilis biasa dia je..

ok la i time x de apa nak makan balik keje i jd kan inti roti sambal bilis nya..

ngam dgn kopi o susu creamer tanpa gula

sambal betty mahal berdengung tp langsung tasteless!

ntah cemana boleh duk ada dlm rack in jaya grocer...punya la hauk rasa...

better letak sambal bilis nana ni lg..ni klu nak ckp psl product artis la..


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:18 PM | Show all posts
hotmak replied at 23-11-2021 03:51 AM
tq review bolehlah try nanti, awal2 dia promo sardin kan tapi sampai sudah tak keluar

dah tgk vid ...

i try sambal nana ni sbb adik2 i meniaga sambal dia..

adik2 i kaki makan, depa ckp sedap so mmg betul sedap..

hahahahaha

klu tak i mmg tak support brg2 retis..

i support bisnes adik2 i..

klu org lain meniaga product dorang pon i support, In Shaa Allah..

retis ni overrated sgt kebanyakkan nya..mahal lebih product hauk..


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:22 PM | Show all posts
miamiot replied at 22-11-2021 10:54 AM
ooo yeke , belum pernah try Sambal Nana. Kalau ikan bilis liat ni ikan bilis murah la. Yela org ni ...

u try satu tgk mcm mana..

terus terang i ckp, sambal bilis nana sedap..

cuma, ikan bilis tu yg liat..

bila masak in volume mcm u kata, kan..quality dah lari

klu kita sendiri masak kt rumah, boleh control rangup semua tu

sambal bilis nana mcm standard sambal bilis mak2 selalu bikin kt rumah..

u bikin lempeng bodo makan dgn sambal dia pon sedap..

tapi, org tua susah la nak makan sbb bilis liat..

packaging kemas, simple..botol kaca

tp, i tak makan petai so i tak beli sambal petai dia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ok je. tak kisah la apa pun yg di upload. socmed mmg tempat mnunjuk… even mbebel kt socmed, kan tu tunjuk perasaan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha tp mak jenny ni mmg klakar..x rs annoying...pandai nubhan bisnes...berbaloi la bg mak henbet 14k sbb mak die yg memfofularkan sambal die tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa ok je Nubhan nak menunjuk dia beli handbeg untuk Mak Jenny ni sebab memang suka tengok telatah Mak Jenny. Teringat telatah uwan dan mak2 sedara di N9. Macam tu la celotehnya orang2 tua di sana. Nubhan suka menyakat omaknya, omaknya pulak kelakar dalam tegas.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 22-11-2021 04:16 PM
kalau dah berumur gitu baik la bagi cash je kat mak tu, tak pun simpan untuk duit kesihatan dia

kal ...

Cash pon bagi jgk uolsss.. beriban2 dia bagi.. mgkin duit dh terlalu byk.. nk simpan bank pon xmuat.. bwah bantal apetah lagi.. jadi nubhan lanje la omak eh beg.. klu ikut kan omaknya xnak eden eh.. buat ape beg mahal2.. ( lepas tahu harga) sblm tu.. sipa suh beli 2.. hahahah.. kelakar la mak jenny
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu org2 tua ni lagi suka kalau kita bagi cash.. tapi bagus la menggembirakan ibu bapa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:25 PM | Show all posts
NFBZCantik replied at 22-11-2021 05:37 PM
sambal betty tu sedap tak?
dia punya lvl spiceness tu u rate berapa?

ikot tekak iols sedap. level kepedasan pon boleh tolerate sbb yg sambal gila & malas tu lg pedas dari sewel. Cuma kandungan lain2.. yg malas tu kosong.. yg sewel n gila tu ada ikan bilis, petai and ada jgk tmbah jering...
gitew I promote... hahaha.. cuma tang tak berkenan kt nama sambal tu jela. apo letak nama gila sewel bagai.

utk tak off topic aku okay je Nubhan record. nanti bila mak Jenny takde mesti sedih tgok video camni. buat hilang rindu.



Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 22-11-2021 12:02 PM
Aku baru belikan Rantai tgn lipan 60gram dkt mak aku. Adik aku pun aku tak bgtau. Kasi dia perasan s ...

Alahai...aku pya dream nk belikan rl bsr  utk mak aku. Last mak aku pakai rantai masa abah aku nk pergi haji. Itu pun ada sedara kaya yg hntr abah aku. Mak aku jual rantai dia sbb nk bg abah aku duit belanja pergi sana. Blknya abah aku sakit meninggal sampai sudah mak aku tak berantai. Skrg hidup senang sikit.. Dia ada je gelang,cincin2 besar..tp sebut rantai dia sebak.. Aku rs dia teringat yg dia jual rantai tu utk abah aku belanja walhal abah aku kata xpe xpe.. Smg murah rezeki semua yg bahagiakan org tua masing masing.. Bahagiakan dgn cara kita.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.082743 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list