CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Tiada Niat Menunjuk, Nubhan Hadiahkan Ibu Beg Louis Vuitton RM14,200

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 22-11-2021 12:02 PM
Aku baru belikan Rantai tgn lipan 60gram dkt mak aku. Adik aku pun aku tak bgtau. Kasi dia perasan s ...

Dengan weols semua kat porem nih nak plak chuols bgtau
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-11-2021 12:24 PM
bini dia ka preknen tu? hodohnya baju
dah tahu perut terjojol,pakai mcm bodycon dress

Itulah. Aku pun tengok buruknya material baju kau dengan perut memboyot gitu. Geli nengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh tu mak kandung Nubhan ek
Tak pernahlah aku tengok sampai habis
Scroll2 gitu
Tak berminat langsung dengan content UTube dia pergunakan emaknya
Bini pun sama naikk
Btw mak dia tinggal sorang2 ke kg rumah kayu tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ya Allah.. gambar apa yg aku lihat ni, knapa baju bininya gitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Btl aku pon ada soft spot kat acik jenny. Mcm tok2 kita kan. Overall aku rasa ok jelah si nubhan ni layan mak dia. X kisahlah nk buat mak dia jadi content ke apa asalkan dia ikhlas sygkan mak dia dan layan baik2 org tua dia. Cuma bersederhanala jgn mcm yg lain2 tu over sgt sampai mengundang kecaman
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ko lerrr nokkkk
Mak ko, mewahkan laaa setara mana ko nak
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo yg baju ketat perut terjulur keluar tu?? Bini dia ke? Doc gigi pon vodoh kah? Xboleh pakai ketat lg?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:37 PM | Show all posts
sayang replied at 22-11-2021 02:54 PM
thank you free review. aku tengah berkira2 nk beli ke idok. Asyik dok beli sambal betty ja..nk tuk ...

sambal betty tu sedap tak?
dia punya lvl spiceness tu u rate berapa?

utk tak OT, wahh semoga semua dpt berbakti pd parents chuolls dunia akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:37 PM | Show all posts
anony-mous replied at 22-11-2021 09:22 AM
Sapo yg baju ketat perut terjulur keluar tu?? Bini dia ke? Doc gigi pon vodoh kah? Xboleh pakai keta ...

pd nurtizen polis aurat fb, x apa pakai mcm ni halal..
janji bertudung!


asal bukan mcm dr amalina..



Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 22-11-2021 05:27 AM
iols ada soft spot dgn mak jenny.. nmpk sheols ikhlas & lurus je. si nubhan je yg suka exploit mak j ...

Kan. I pun rasa mcm tu.. teringat my mom je tgk... Mula2 suka.. tapi dgr harga terus diam kata dh banyak beg .. nampak kan ikhlas lurus... Mak kan.... Mana dia tahu sgt agenda org buat contents sekarang ni... Tp ada mak sorang pelakon tambahan yg dah buat banyak review skrang tu ... Dgn mak2 jd terlalu berlakon dlam review... sesekali kelakar comel lah. Tp bila dah buat pura2 segala yg direview tu sedap tp sbnrnya tak sgt .. nampak la benda tu for sake of review n contents je... Tak ingat nama laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 22-11-2021 03:51 PM
sambal nana mahazan tu sedap, yg selauk nana..

cumanya, ikan bilis liat..

ooo yeke , belum pernah try Sambal Nana. Kalau ikan bilis liat ni ikan bilis murah la. Yela org niaga kan , masak in volume ssh nk memenuhi taste buds org Msia ni.

Thanks for your recommendation
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar mak dia
Sauk je makcik dah rezeki org nak belikan
Niat sebenar ank makcik Allah je yg tau, tp yg penting makcik dpt LV
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:41 PM | Show all posts
aku rasa bila dah tua2 gitu tak nak dah beg2 luxury cam ni. lain la mmg kawan2 tua2 semua bergaya beg kasut baju barang kemas kayangan. aku dah usia senja2 tu aku rasa if anak2 terasa nak belanja lebih ribu2 gitu, baik la bayar pembantu rumah balik hari, and gardener, and driver bawak gi kedai/ masjid/ etc, and +/- security guard. sejuk & tenang sikit kot hati.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak iols layan la content mak jenny-nubhan.. paksa suruh beli sambal.. belum order lagi.. sbb iolss layan sambal hijau aluya je.. pedas kaw kaw..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 22-11-2021 03:40 PM
Iols dh serik beli sambal2 viral & famous ni , dh mmg try Sambal KA dan Sambal Giler Betty , both x  ...

Zaman sekarang ni semua hype.
Yg menghype tau2 sajor la.. agent letew!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:08 PM | Show all posts
asudau replied at 22-11-2021 11:36 AM
rasa dia menunjuk tak over sangat..elok la jadi teladan untuk anak-anak, supaya menghargai ibu semen ...

i suka nubhan punya content tengok reaksi mak dia very spontan jenis mak2 kampung...oklah dia menunjuk  ke tidak itu antara dia dengan tuhan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 22-11-2021 02:40 PM
Kat negara maju penerima young ceo award terdiri dari mereka yg menceburi the next big thing field l ...

Kann... Hahahahaaaaa.. Kat malaysia ni ntah ape2x... Tp anggap jela award ni penaung die azizang semang... So layakla mereka yg product timbang kilo.. Scammer... Dpt.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 22-11-2021 02:54 PM
thank you free review. aku tengah berkira2 nk beli ke idok. Asyik dok beli sambal betty ja..nk tuk ...

sambal betty pun i suka. yg ijo tu. try la uolss sambal omak jenny ni. lain tekak, lain rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 22-11-2021 03:39 PM
Pedas tak sis...

i amik yg tahap 5 tu. ok la i boleh tahan pedas tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:57 PM | Show all posts
Anugerah beli ni ramai betul retis dapat eh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:33 PM GMT+8 , Processed in 0.075197 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list