CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Tiada Niat Menunjuk, Nubhan Hadiahkan Ibu Beg Louis Vuitton RM14,200

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 02:32 PM | Show all posts
Peaches113 replied at 22-11-2021 12:54 PM
kita tengok pun geli. nampak jelas bentuk perut omg. buruk baju bling2 haha

dia patut pakai baju dress hitam mcm kak long nubhan tu.. baru la nampak elegant sikit kan

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:34 PM | Show all posts
untong mak nubhan...murah la rejeki anak dia nnti
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat negara maju penerima young ceo award terdiri dari mereka yg menceburi the next big thing field like technopreneur
Tapi kat msia yg jual produk timbang kilo, founder tudung ciplak, scammer mlm yg ramai dapat award ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:42 PM | Show all posts
biasalah youtuber..haruslah jadikan content..tapi ok je la pada aku at least dia still bawak cakap nogori kat LV tu takla tiber bertuko jd kayhell plak dah masuk LV kan..siap promoter pun ckp nogori skali dgn mak jenny. at least pasni acik2 kampung jgn segan2 masuk LV ikut jejak langkah mak jenny tapi pastikan ada ongkos cam nubhan lah yo
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:54 PM | Show all posts
irvene replied at 22-11-2021 11:50 AM
yg penting sambal omak jenny sodap. mak oden suruh order lagi ni haa.

thank you free review. aku tengah berkira2 nk beli ke idok. Asyik dok beli sambal betty ja..nk tukar selera plak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
11ogos: Bg saya pulak sambal n masak l ...


Betul tu.. Kakyung dah rasa sambal omak jenny ni.. Rasa cili kuat na... Sedap lagi sambal buat sendiri.. Tapi yela.. Kt support orang kita.. Rasa beli sekali je laa.. Xkan nak repeat lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:19 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 03:47 AM
dah sah2 la nak menunjuk sebab nak buat content youtube... kenapa nak menipu niat tu kalau dah rhope ...

org selalu salah faham erti menunjuk ni..

patut nubhan ckp content video kali ni as an appreciation to his mom..

simple..

tak perlu nak justify menunjuk ke tidak..

x perlu takut org nak mengecam show off, so what show off kita still mampu bahagiakan ibu sendiri..

better dr yg duk sepak duit bagai tu

lps tu sewel sensorang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Omak jenny sgt kelakar hokeh!lurus pon ada jugak.best tgk bonding mak-anak lelaki gini.yg baik kita amik sebagai pengajaran.baik lg content gini dari tik tok terkinja2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
But for me klu dah ovee 70..jenama dah x penting..yg penting selesa..i yg 40 plus ni kdg2 bawa beg gi pasar je kuar shopping....yg penting selesa..pki beg ada jenama ni kdg2 berat...sakit tgn dan bahu..but for me lah..org lain maybe selesa je berjenama
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Menjadi fb page nubhan dengan mak jeni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 22-11-2021 11:50 AM
yg penting sambal omak jenny sodap. mak oden suruh order lagi ni haa.

Pedas tak sis...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dh serik beli sambal2 viral & famous ni , dh mmg try Sambal KA dan Sambal Giler Betty , both x menepati citarasa tekak iols ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin murah rezeki dia meraikan mak dia selalu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:51 PM | Show all posts
miamiot replied at 22-11-2021 07:40 AM
Iols dh serik beli sambal2 viral & famous ni , dh mmg try Sambal KA dan Sambal Giler Betty , both x  ...

sambal nana mahazan tu sedap, yg selauk nana..

cumanya, ikan bilis liat..

mcm tu la bila meniaga in volume...

sayang sbb rasa sambalnya tu cukup rasa..

makan dgn roti, sandwich pon sedap
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:55 PM | Show all posts
jas7512 replied at 22-11-2021 07:29 AM
But for me klu dah ovee 70..jenama dah x penting..yg penting selesa..i yg 40 plus ni kdg2 bawa beg g ...

bag LV omak jenny tu mmg ringan..

i plak kisah bab jenama..

sbb i nak pakai lama..

i jarang beli handbags, but once i mencari, i dont go for asal boleh je..

dan i ada perangai yg x suka buang barang, sayang..

i prefer donate, rasa mcm brg i tu akan digunapakai oleh org lain juga..

susah nak kikis la perangai mcm ni


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sok ni bila ko dh tua..tak de duit nk.makan ke nk masuk spital...ko gadai je henbeg lv mak ko tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:16 PM | Show all posts
kalau dah berumur gitu baik la bagi cash je kat mak tu, tak pun simpan untuk duit kesihatan dia

kalau nak beli pun tak yah la yg belas2 ribu..kemana je la nak dikelek beg belas ribu tu

nak cari duit susah nak perabis cepat je
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:25 PM | Show all posts
rezeki Mak Jeni
byk2 content youtube
mmg Mak Jeni yg aku boleh layan
byk sgt vocabs N9 dlm video diorg
okay laa
buat lps rindu pd arwah mak sndr
dulu mcm tu lah aku layan arwah mak aku
cuma tak la smpai belikan LV
tapi bwk la masuk Mall2 besar
siap tolak kerusi roda
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 22-11-2021 02:54 PM
thank you free review. aku tengah berkira2 nk beli ke idok. Asyik dok beli sambal betty ja..nk tuk ...

i makan sambal ijo enaq..sdappp..murah pn murah ..9 hengget je...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:26 PM | Show all posts
rezeki Mak Jeni
byk2 content youtube
mmg Mak Jeni yg aku boleh layan
byk sgt vocabs N9 dlm video diorg
okay laa
buat lps rindu pd arwah mak sndr
dulu mcm tu lah aku layan arwah mak aku
cuma tak la smpai belikan LV
tapi bwk la masuk Mall2 besar
siap tolak kerusi roda
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:35 PM GMT+8 , Processed in 0.080718 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list