CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6910|Reply: 90

Tiada Niat Menunjuk, Nubhan Hadiahkan Ibu Beg Louis Vuitton RM14,200

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Nubhan meraih perhatian peminat di media sosial apabila dia ada membuat kejutan istimewa buat ibu tercinta, Badariah Omar,76, dengan menghadiahkannya beg tangan jenama mewah Louis Vuitton (LV) bernilai RM14,200.




Kredit foto: IG Nubhan




Nubhan yang ditemui sebuah media memaklumkan ibunya yang mesra disapa sebagai Omak Jenny itu berasa terkejut dengan harga yang disifatkan sebagai keterlaluan.




  



Malah, cerita Nubhan lagi, sepanjang perjalanan pulang ke rumah, Omak Jenny beberapa kali bertanya sama ada benar atau tidak harga beg yang dihadiahkan itu berharga sedemikian rupa.


Nubhan juga ada memuat naik rakaman video yang memaparkan reaksi spontan ibunya itu yang terkejut dengan harga beg LV yang dipilih sendiri ketika berkunjung ke butik tersebut di ibu kota.








  



Jelas penyanyi lagu Ada Untukmu ini lagi, dia sama sekali tidak berniat untuk menunjuk-nunjuk, namun hanya ingin membalas jasa bonda tercinta yang melahirkan serta menjaga dirinya sejak dari kecil


Penyanyi ini juga mendedahkan bahawa ada peminat turut terinspirasi dan memberikan rasa insaf kepada mereka apabila dia berkongsikan momen-momen bersama Omak Jenny di media sosial.




Sumber: BeautifulNara
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
lolz… tak berniat, tapi tayang IG… apoo..kalau dah masuk IG tu, ada niat dah la tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:36 AM | Show all posts
rasa dia menunjuk tak over sangat..elok la jadi teladan untuk anak-anak, supaya menghargai ibu sementara masih ada. (dengan cara memasing le kan, ikut kewangan dan cara memasing gitu)
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:45 AM | Show all posts
makcik jenny raised him well makcikk.. tahniahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:47 AM | Show all posts
dah sah2 la nak menunjuk sebab nak buat content youtube... kenapa nak menipu niat tu kalau dah rhoperrr pun dari 1 kilometer orang dah boleh agak untuk content youtube....

cumanya apa salahnya sesekali hadiahkan... bila lagi mak jenny nak merasa tu dikkk... tengok mak jenny nak jalan pun tak larat dah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
yg penting sambal omak jenny sodap. mak oden suruh order lagi ni haa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Xlawanya drape maternity dress tu  
Mcm sama level quality dgn laki dia ja
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bg saya pulak sambal n masak lemak kureng sikit.. Xkene selera.. Lain org lain deria rasa ye dak.. Ape pon kite support org niaga.. Kalo sedap kite repeat order
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:00 PM | Show all posts
kah kah kah
daha menghebah di medsos tu menunjuk le hapoo

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru belikan Rantai tgn lipan 60gram dkt mak aku. Adik aku pun aku tak bgtau. Kasi dia perasan sendiri la.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:09 PM | Show all posts
aku dh try sambal mak jenny ni dan kurang kena pada tekak aku..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bini dia ka preknen tu? hodohnya baju
dah tahu perut terjojol,pakai mcm bodycon dress
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:53 PM | Show all posts
sekali sekala ok lah...mak dia pun sporting....
lain2 aku taknak comment terpulang lah niat tu asalkan mak dia happy dapat bag...cantik bag tu and ringan utk orang tua bawak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-11-2021 12:24 PM
bini dia ka preknen tu? hodohnya baju
dah tahu perut terjojol,pakai mcm bodycon dress

kita tengok pun geli. nampak jelas bentuk perut omg. buruk baju bling2 haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bag kat mak blh beli.
Cermin besor kat bini xblh.
Gitula..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntongla mak dapat LV
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik beg tu.. nampak sesuai dengan usio acik jenny. takpelah anak dah beli .. pakai yolah acik..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
iols ada soft spot dgn mak jenny.. nmpk sheols ikhlas & lurus je. si nubhan je yg suka exploit mak jenny
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Award 100 young ceo ni kira cemana? Kena beli ke mmg ada badan yg iktiraf ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:21 PM | Show all posts
I cuma nak komen dress bini dia hauk. Dengan jenis kain ikut bentuk badan.. adudududuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23216 Replies : 442
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50452 Replies : 1174
The "Elephant Rock" - ICELAND
dexaThe "Elephant Rock" - ICELAND
Views : 176 Replies : 1
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2711 Replies : 24
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 439 Replies : 8
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35605 Replies : 607
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 53111 Replies : 374
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10825 Replies : 625
FM Whatsapp 9.10 Download latest version
almagarrettFM Whatsapp 9.10 Download latest version
Views : 212 Replies : 4



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.104596 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list