CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
Post time 22-11-2021 04:40 PM | Show all posts
wow kak dude...siap open thread baru utk abg sayang-sayang...gittcccchhhhhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:42 PM | Show all posts

calon peserta GV9 nih..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:42 PM | Show all posts
hehe

lawak la masuk thread ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 22-11-2021 04:40 PM
wow kak dude...siap open thread baru utk abg sayang-sayang...gittcccchhhhhuuuu

Heyyy dan tentu lah
Herlokkk sangat heolsss perform semalam iolss bangun pagi2 semata2 nak repeat youtube persembahan heolss sambil tu jeling2 hantar ain kat pesaing2 lain tu terutama sekali yang number last tu. harap2 keluar minggu depan dan sambung jadi chefwan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:18 PM | Show all posts
ternyata acik2 berpegang pada prinsip size doesn't matter yach! asalkan rupa paras tasty. Yihhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang Aji minta maaf kecam Dik Bella dulu, bila Dik Bella terima Dik Alep semula.
Walaupun pensel, Dik Alep tetap herlok.
Allah sayang semua.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:05 PM | Show all posts

nampak alif aziz macam muka aiman hakim plak aku nengok nyerrr...herlokkk terletak
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 22-11-2021 05:18 PM
ternyata acik2 berpegang pada prinsip size doesn't matter yach!  asalkan rupa paras tasty. Yihh ...

org ensem senang dimaafkan, acik2 kepam forum meleleh tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kutuk2 lagik Bella Astillah buduh stay in marriage ngan Alip ni. Ujung2 korang pun sama macam Bella gak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia da berisi,nmpak manly sikit..kalau x, nmpak masih budak2 lg
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in..cek in. Done vote.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Freezfrozen replied at 22-11-2021 09:31 AM
Iols bkn team alip.. tp team kakadud.. aci?
Check in...

Sungguh. I pun.. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:24 AM
yuhuuuu sape atas sekali tu...
yang last sekali tu ikutkan 0 tapi sebab buat muka kesian tokram dan  ...

Sujud syukur ai tgk misai kontot last ye. Jangan wayang sudah. Kalau ikut track record pihak astrok faver heols sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by azimie at 22-11-2021 07:03 PM

aliff aziz ni baru la bole diklasifikasi cukup syarat utk pggil lelaki elok..
dgn rupa nya hensom + tggi cukup sume :
ni tidak org kita asal muka hensem sikit , bdn tahap kerdil darjah 5 pon kategorikan lelaki helok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 07:01 PM | Show all posts
TeropongThaico replied at 22-11-2021 06:52 PM
Sujud syukur ai tgk misai kontot last ye. Jangan wayang sudah. Kalau ikut track record pihak astro ...

kaka jangan lupa beliakkan dan jengil2 mata kat misai kontot..markah yang dia dapat tu pun yihhhh sangat, mesti juri pun kesian dek muka kerut heolss tu...
kalau iols memang takkan bagi markah... terus suruh dia pergi pack kain baju balikk...

nah rasakan jelingan keluar kau minggu depan dan kembali menjadi cefwan...




Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ninierusli replied at 22-11-2021 06:43 PM
Sungguh. I pun.. Hihi

Hihi... Sep..sep..tom..tom.. sila lalu di red carpet kakadud..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Terhiburrr masuk thread ni.. wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 07:01 PM
kaka jangan lupa beliakkan dan jengil2 mata kat misai kontot..markah yang dia dapat tu pun yihhhh  ...

Aiols dah perasap kemeyan dah bagi keluar sore itik next week. Tapi tu le pengeras tak cukup @Acikgomen curi sebelum sempat nak mula serampah.

Nak jeling beliak mata tak dapat. Tersangkut dlm terepong ni ha... Boleh bg asap bauan ja.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 22-11-2021 09:56 AM
X mau la sokong dia..ghisau kalau dia menang..dia lupa diri balik..

Alahhh pak kita maafkan ja dia nnt. Org herlok macam dia mudah terpedaya dgn desakan dunia. Bukan atas kerelaan dia pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 22-11-2021 11:12 AM
Yinnih code beliak2 bijik mata

{ :mlwa: }

Thanks kaka... Ai dah boleh beliak mata antar ain dekat misai kontot kelas belakang tu da.

Nak jampi peralatan kemian ai acikgomen dah curi dulu. Tak sempat nak mandrem...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:10 AM GMT+8 , Processed in 0.080268 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list