CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
Post time 22-11-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2021 12:20 PM
Jerawat batu terserlah

Penyeri wajah....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-11-2021 11:56 AM
iols pernah gak fikir pajli cerah kenapa rafpoyo hitam yakmat. Ghupernya kalau bukan kat IG si paj ...

Ini tred saper?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 12:46 PM
Tak hengat acik, yang iols hengat pasal heolsss curi fon jah... Choiii fon pun nak curik kaa  ...

Nah acik korek berita arkib semoga chuols insofff seterusnye menubuhkan kelab fan utk bang sidi pulak


Penyanyi Aliff Aziz menimbulkan kontroversi baharu apabila dia dikatakan bergaduh di sebuah hotel dekat sini sehingga didatangi pihak polis untuk meleraikan keadaan. Aliff atau nama sebenarnya Mohamad Aliff Aziz, 23, bagaimanapun tidak menafikan perkara berkenaan sebaliknya mendakwa semasa kejadian dia tidak sedarkan diri akibat terkena sampuk. "Ketika kejadian, saya memang tidak ingat apa yang berlaku. Saya mula sedarkan diri selepas semuanya sudah selesai. "Sepupu saya memberitahu, saya dah kena sampuk. Memang saya ada masalah lemah semangat sejak kecil lagi,” katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini pada Rabu. Dalam kejadian pada Isnin lalu, Aliff dikatakan mengamuk di sebuah hotel yang menjadi lokasi penginapannya sempena Anugerah Industri Muzik ke 21 yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pada Sabtu lepas. Semasa kejadian Aliff kononnya berada dalam pengaruh dadah sehingga pihak hotel terpaksa memanggil polis bagi meleraikan keadaan apabila dia dilaporkan menumbuk pekerja hotel berkenaan. Situasi itu dikatakan turut disaksikan oleh penggiat-penggiat seni yang berkampung di hotel tersebut sempena penganjuran AIM 21 itu. Dalam pada itu Aliff yang ketika ini berada di Singapura berkata, adalah tidak logik baginya menimbulkan isu baharu sedangkan dia berusaha membersihkan namanya yang dilanda pelbagai kontroversi sebelum ini. Dia juga mahu menjaga nama baiknya apatah lagi bakal muncul dengan album baharu pada awal tahun depan. "Bagi sesiapa yang telah menyaksikan kejadian itu, mungkin mereka akan memberi pelbagai persepsi terhadap tingkah laku saya itu. “Tetapi nak buat macam mana, ia adalah hari yang malang buat saya," katanya kepada mStar Online. Sementara itu Aliff berkata, dia kini sedang melakukan rawatan tradisional bersama seorang ustaz di Singapura bagi mengembalikan semangatnya yang telah hilang. Malah Aliff juga sanggup menjalani ujian darah jika ada mana-mana pihak masih menuduhnya mengambil dadah. "Biarlah orang nak cakap apa! Sekarang ini saya sedang menjalani rawatan bersama seorang ustaz. "Jika ada pihak mempertikaikan perkara ini lagi, saya sanggup mengambil ujian darah untuk membuktikan bahawa saya tiada pengaruh dadah," ujarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 22-11-2021 09:56 AM
X mau la sokong dia..ghisau kalau dia menang..dia lupa diri balik..

Kan takut mcm mamat exist..dapat nombor 3 terus buat balik perangai lama
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
OK iols check in
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 01:12 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2021 12:51 PM
Nah acik korek berita arkib semoga chuols insofff seterusnye menubuhkan kelab fan utk bang sidi pu ...

manaaa mungkin aliff aziz nan herlok berjihad menuntut ilmu masuk tabligh nak buat benda ni acikkk
ni mesti acik yang sihir dan bomohkan heolss kan sebab dengki dekat harizal kentel mulut kemut
hati2 memalam ni fans2 alippp dah sedia nak bawak pistol dan acu dekat acik macam harizal dahi hitam kuat semaye tu... theyols akan culik acik dan kambuihhh dengan kek2 expired dengan kucate (entah taktau nak sebut macam mana produk sampah ni)...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:22 PM | Show all posts
Edited by _blackbird at 22-11-2021 01:25 PM
zehra2 replied at 22-11-2021 09:27 AM
dia mmg boleh nyanyi laaa..  cer dengar lagu  alif amarah cinta..  sedap suara dia

alip ajis ni pemenang singing competition stesen tv singapore paling muda sehingga hari ni. masa dia sekolah lagi masa tu gigi dia mcm kuda ahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:23 PM | Show all posts
Edited by Janggus_ at 22-11-2021 01:27 PM

Assalamualaikum wbt.... saje share bass cam lagu sayang2. Boleh nampak Aliff dari sudut pandang yang lain. https://youtu.be/TeO3-ZD8LjI
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 01:25 PM | Show all posts
Janggus_ replied at 22-11-2021 01:23 PM
Assalamualaikum... nak share bass cam utk performance aliff semalam. dapat jug ...

welcome dan selamat datang...  *bentang karpet merah dengan di bawa payung emas chattra*
uols ke yang main bass ni?
memang meletopppppp semua pemain malam tu...

on point sangat instrument dengan alip ajis nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:29 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 01:25 PM
welcome dan selamat datang...  *bentang karpet merah dengan di bawa payung emas chattra*
uols ke y ...

bukan..... nak join ahli kelab jugak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 01:32 PM | Show all posts
vid youtube semua dah kena take down.... astro dah block habis semua persembahan aliff aziz yang herlokkkk... eee jahat.... mesti ada sape2 hantar ain ni... baik ngaku cepat... kecuali @acikgomen sebab iolss tau hati sheolss hitam nan gelap gulita macam blackhole terhadap aliff aziz.. kecuali kepada harizal kentell...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Afundi keluar aleputik minggu depan kerna bideoh putiknye
Lain laaaa kalo lesung bersinar penuh cahaya mcm bang lebeliu pojaan si @trexxxxxi tuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:26 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 01:12 PM
manaaa mungkin aliff aziz nan herlok berjihad menuntut ilmu masuk tabligh nak buat benda ni acikkk  ...

syuk pon berjihadddddd
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:52 PM | Show all posts
enot_sibudak replied at 22-11-2021 09:53 AM
2007 ka 2008 lagu ni.... dia ada talent mcm adik dia si ecah.. cuma dia silap langkah...
iols skrg m ...

Hahaha tersedak iols baca Rahim Sepah

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah setat berlendir kat laki orang ke kakak2, abang2 pons sekalian?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:55 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 22-11-2021 12:03 PM
badan and muka dia sekarang nampak sedap giler!!

tapi sayangnya...

putik halia?

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu duet aliff feat hao ren pun best. Check it out guys.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
trus hgpa lupa kes2 dia... hahaha.. tp mmg dia helokkk pung????????????
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Euww tak sangka kaka duda team bellat.. kaka @LadyCarefree adalah haters terulung si bellat tu tau. Penuh dengan kata2 nista dari mulut beliau kalau bercerita tentang bellat
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:38 PM | Show all posts
_blackbird replied at 22-11-2021 01:22 PM
alip ajis ni pemenang singing competition stesen tv singapore paling muda sehingga hari ni. masa di ...

ha'ah... pertandingan Anugerah, ada kat youtube
masa tu gigi rabbit tp still comel


kelakar  tgk dia nyanyi duet dgn penyanyi pompuan baya makcik dia

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 36248 Replies : 1394
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 329 Replies : 16
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 53 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34882 Replies : 560
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1497 Replies : 35
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49612 Replies : 1128
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4166 Replies : 125
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 359 Replies : 6
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2608 Replies : 22



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 12:18 PM GMT+8 , Processed in 0.353315 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list