CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
Post time 22-11-2021 11:22 AM | Show all posts
Edited by orglama at 22-11-2021 11:25 AM


lagu saduran dr lagu mandarin Tong Hua
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak join jugak la club alipajis.

Dari pandang kamera, gambar dari tepi, bercakap, senyum, nyanyi.. Semua helok
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:50 AM | Show all posts
lagu dia senang jek.. tggu la tgk dpt lagu lain. kalau boleh bawak baru la ok boleh g jauh lg gamaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tersangat helok sampai gigih cari kt youtube arini.. Mesti tokpinaz bg full mark tu no 1 smlm..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:52 AM
Herlokkk di antara semua peserta GV

Kaka jangan lupa jengil2 nombor last sekali tu, yihhhhh...  ...

iols pernah gak fikir pajli cerah kenapa rafpoyo hitam yakmat. Ghupernya kalau bukan kat IG si pajli ni sama je gelap. Pastu gundu gak ya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:24 AM
yuhuuuu sape atas sekali tu...
yang last sekali tu ikutkan 0 tapi sebab buat muka kesian tokram dan  ...

Kak Duda jgn dok lawan tarik rambut dgn Bella dh la sbb berebutkan putik jagung
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:00 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-11-2021 11:56 AM
iols pernah gak fikir pajli cerah kenapa rafpoyo hitam yakmat. Ghupernya kalau bukan kat IG si paj ...

skrg kita semua dh tau nape ct pilih dato k dari pajili
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:03 PM | Show all posts
badan and muka dia sekarang nampak sedap giler!!

tapi sayangnya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 22-11-2021 11:00 AM
skrg kita semua dh tau nape ct pilih dato k dari pajili

Pajli pernah cuba siti nurhaliza?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiber teringat pd kakak angkat dia yg dia dan nabelah sibuk promotekan kopi. Changlisa ke apa namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:09 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 10:17 AM
nak sedia ayat pitenah kalau aliff aziz tak juara atau tak dapat top 3 di minggu akhir supaya senang ...

iollsss nak tambah lagi 1 bleh?salah bella beyyak kewwasss sebab setia ngan dak alip so jadi penghalang putik nk tumbuh bebas..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:10 PM | Show all posts

euuuuwwww tetek tersembul..yucckkkk

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:12 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 10:14 AM
zaman ni heolsss herlokkk sangat.. dengan tinggi lampainya  talk dark n handsome... bukan ta ...

tolong la misai kontot dlm ig kemain badan haluih skali tu mse nyanyi lagu asrama haukk tu badan tembun..konfem madam mah tergelak tengok menantu ikut baka tembun cm madam mah..kahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 11:20 AM
Auto nampak herlokkk

Jerawat batu terserlah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 22-11-2021 12:12 PM
tolong la misai kontot dlm ig kemain badan haluih skali tu mse nyanyi lagu asrama haukk tu badan t ...

Yihhh ziziqqq tengok style heolsss lepastu di tambah dengan nyanyian cam kambing nak mengembek tapi tak lepas entah tak faham iolsss kenapa gigih dia tambah vibrato kat ujung2 lagu tu padahal haukkkk jah. tapi iols tak rasa pun dia masuk GV ni sebab nak menyanyi tapi sebab nak buat content ig siap tunjuk duk tinggalkan anak bagai demi nak lakukan balik suker suker biztro heolss yang dah terkambuihhh last year tuhhh...


Nahh awas jelingan kaka  
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ingat dedolu aleputik penah propa kena sampuk antu kat htl seri Pacific padahal heshe mendadih sampai kencing2 ataih lantai
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:45 PM | Show all posts
check in check in
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-11-2021 12:43 PM
Sape ingat dedolu aleputik penah propa kena sampuk antu kat htl seri Pacific padahal heshe mendadih  ...

Tak hengat acik, yang iols hengat pasal heolsss curi fon jah... Choiii fon pun nak curik kaa dengan duit retis yindon mana ntah dia curi juga

Tapi macam biasa sebab herlokkk kita kena la maafkan dan bersangka baik..  betul la kot bellz kata heolsss kena buatan sebabtu kena sampuk tu... Iols nak pitenah @acikgomen yang buat eee jahatnyaaa tak masuk syurga tau acikk... Kenapa acikkk tak ajar iolss kalau tidak boleh iolsss hantar pada misai kontot sekali dengan jengil2
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
The only contestant that is capable of creating his own brand....

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejauh ini penyanyi penyanyi seberang tambak yg menyerikheun gegar veganza...tidak mengecewakhen....(dari segi nyanyian....lain gua tak interested)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:17 AM GMT+8 , Processed in 0.092574 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list