CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
Post time 22-11-2021 10:17 AM | Show all posts
masalahnya weol takleh nak unsee what we saw
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:17 AM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 22-11-2021 07:38 PM

nak sedia ayat pitenah kalau aliff aziz tak dapat jadi juara atau tak dapat top 3 di minggu akhir supaya senang iolsss nak lari nanti dalam kemaluan...

  • salahkan tok ram dan nek finaz yang dengki terhadap aliff aziz.
  • salahkan astro sebab tak bagi orang luar negara menang.
  • salahkan astro sebab sabotaj mic aliff aziz.
  • salahkan tok ram dan nek finaz sebab tak suka aliff aziz.
  • salahkan penaja sebab tak nak bagi dia menang.
  • salahkan ciknek sebab tak cukup besar.
  • salahkan @acikgomen sebab hantar sihir. yihhhh.
  • salahkan shuk dan cek non sebab wujud di bumi ni.
  • salahkan farm fresh sebab sabotaj aliff aziz dengan bagi minum susu basi.


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin hensem sbb dia berisi sikit. Sesuai dgn ketinggian dia. Good luck aliff aziz. Suara pun sedap. Jgn buat perangai sudahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tergelak besar meils baca komen2 di atas

alip nampak manly pulak semalam
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi! TT mmg sudah jadi kipas mati aliff ya

Sampai ada thread khas memuja heols
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 10:09 AM
hihihi takpe kaka... iols dah siap2 plan B hokkehh... kalau aliff aziz tersingkir... kita pitenah  ...

Itu kalau tak menang..kalau kembali buat perangai macamana ..kau nk fitenah sape kak dud hahhaah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:40 AM | Show all posts
NurAlia14 replied at 22-11-2021 10:32 AM
Itu kalau tak menang..kalau kembali buat perangai macamana ..kau nk fitenah sape kak dud hahhaah

kalau heolss buat hal lagi takpe kaka... masih ada lagi list2 untuk kita pitenah dan persalahkan
- salah bella tak jaga alip
- salah debit sebab tak nasihat alip
- salah acikgomen sebab antorrr sihir dan santau bagi orang tu jadi jahat
- salah ciknek sebab mengawal heolsss bukan heols mengawal ciknek
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 08:21 AM

Hestek 2 dan 3 tu terus iols nak jegel kt dia dan doakan dia tersingkir cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 22-11-2021 09:50 AM
dudaberhias replied at 22-11-2021 08:32 AM
khenn sedapnyaaa... dahhh la herlokk plak tu...
ajommm masukkk thread ni team aliff aziz semua...
...


Apa yg herloknya dgn muka mcm permukaan bulan pastu ciknek pensel ikea dah terpakai separuh. Dengan aura poyo lagi. Aura minik poyo pon dia pakai sekali. Btw, iols dah pernah jumpa dia sebelum kahwin dan juga selepas kahwin.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-11-2021 10:45 AM
Apa yg herloknya dgn muka mcm permukaan bulan pastu ciknek pensel ikea dah terpakai separuh. Denga ...

Herlokkk di antara semua peserta GV

Kaka jangan lupa jengil2 nombor last sekali tu, yihhhhh... Harap2 dia pack baju sesiap, geli iolss nak nengok dia nyanyi muka kerut dengan rambut cam panterk tu

Mana icon beliak2 bijik mata, takde pulak dekat mobile ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya tohan siap ada thread khas,acik2 mmg pemaaf kan kalau ghuper helok padahal
Alip ni punyala byk meme nganjing dia boya la mcm2 lagi laa
Kat porem ni apa jelaa org tak ngata oii berbakul sumpah seranah.
Tp dia ni satu jelaaa wat bodo je pastu wat lagi pangai
Tak nampak lagi dia ngaku kemurungan mahupun kemerengan gara2 kena maki ngan netizen kalau hat lain awal2 dah post gambo ubat penenang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:58 AM | Show all posts
I sokong alip sbb i mmg suka sore dia dr dulu. Mcm gemersik gitu pd i.tasty lagi dgn tinggi dgn rupa pun blh pegi jauh.
Bab2 personal ni i x kisah sgt sbb sedangkan robert downey jr pun dulu trouble banyak skrg semua memuja ironman tony stark tersohor ahgiteew
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:32 AM
khenn sedapnyaaa... dahhh la herlokk plak tu...
ajommm masukkk thread ni team aliff aziz semua...
...

Time ni nampak wangi skit muka pun tak berisi mcm skrg ni.
Heroin tu noni kan? elok dia pun masuk GV gak.
Takpun kumpulkan semua retis2 yg penah kontroversi dan bermasalah je tp biar yg boleh nyanyi laa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Diaebabkan kaka dud kemain menyaport alip helok ni iols beralihke team alip.
Ada jgk yg vote kenan kt.misai kontot suara hauk namatey yachh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:06 AM | Show all posts
iols penah jumpa dia live masa dia kapel dgn anne ngasri. masa tu mmg wangi n segak sungguh. dah le anne pun comel mmg ngam
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:12 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 11:52 AM
Herlokkk di antara semua peserta GV

Kaka jangan lupa jengil2 nombor last sekali tu, yihhhhh...  ...

Yinnih code beliak2 bijik mata

{ :mlwa: }

Kekeke kaka jangan lupa close the gap code tau

Beliak lagi ke nomor last
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:13 AM | Show all posts
Incanto replied at 22-11-2021 10:10 AM
mmg ada iras...lebih lagi masa alip kurus dulu

dua dua ada lesung pipit

Haaa.. Betul, sebab lesung pepet tuh.
I hope alip rajin buat facial sebab kulit muka tuh nampak dah mula berpigment, kering dan kusam.  
cc Bella - fya
Mohtip aku kelebek kulit muka beliau???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 22-11-2021 11:12 AM
Yinnih code beliak2 bijik mata

{ :mlwa: }

Testing2, Beliak dekat nombor last

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:14 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 10:17 AM
nak sedia ayat pitenah kalau aliff aziz tak juara atau tak dapat top 3 di minggu akhir supaya senang ...

presiden fan club GV paling gigih ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Auto nampak herlokkk



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5114 Replies : 88
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57784 Replies : 1912
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.087301 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list