CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
 Author| Post time 29-11-2021 12:35 AM | Show all posts
rayna_raynes replied at 29-11-2021 12:23 AM
Mak mertua dia lg kuat mandrem dari korang. Ntah2 kakros sengaja kasi pajeli stay supaya lebih lam ...

jangan2 ni semua permainan nek ross... tengok2 company belakang pintu rhoperrnyaa sheolss yang producer #donepitenah
tak sabar nak tengok menantu di malukan dan di cerca ramai sambil kelek2 birkin kulit boya porosus
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 28-11-2021 04:34 PM
hello? see nikki level okay?

Nikki dah tak boleh bawa whistle macam mariah carey macam dulu2x dah aku tengok
Faktor usia kot
Kalau idayu a big yes
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 29-11-2021 12:14 AM
komen meols:

Alif Aziz dambaan acik2 porem perform cemerlang yach.

Azan ? Bandi?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 29-11-2021 12:30 AM
Iols tak ngetes pon sama alep ajiz kerna takot diserang hendap secara gerila oleh bella. Biarlah pen ...

Hat mana yg jenis suka bad boy boleh la ngetes ngn alip.
Yg mana suka budak yg jurus org nya anak yg baik, belajar tinggi, family man boleh la ngetes ngn yg sorang lagi tu.
Pilihan memasing hahah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 29-11-2021 12:31 AM
meols ada instinct nikki akan buat rendition yg setanding or better than aina abdul..

Hope nikki bole cantas alip hahahha.. mgu depan nikki tak payah dance.. so nyanyi tegak mcm alip td
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Herlok complete pakej alifff...mohon jadi hero drama lepas ni yach! Bosan asik muka sama jeeee
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 28-11-2021 11:58 PM
Tokrem berlaga pipi dengan bunda ke chuols???

Aku pun perasan, dgn bini dia pun tak pernah tgk berlaga pipi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by holothurian at 29-11-2021 12:43 AM

disebabkan tak tgk persembahan fakezly td,saja bukak utube.. tgk2 anaknya reply komen membackup kata tune apaknya purfect.. hahahaha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miss_strangers at 29-11-2021 12:45 AM

Gv8 mohon ada 2 juara jugekksss...alifff n nikki
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:45 AM | Show all posts
DianaSaksen replied at 28-11-2021 11:36 PM
Nikki dah tak boleh bawa whistle macam mariah carey macam dulu2x dah aku tengok
Faktor usia kot
Ka ...

plus point nikki still boleh terkinja2 smbil high note whistle pelbagai

last meols tgk idayu terkinja2 masa konsert af3 sheols nyanyi lagu curiga
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2021 12:46 AM | Show all posts
holothurian replied at 29-11-2021 12:42 AM
disebabkan tak tgk persembahan fakezly td,saja bukak utube.. tgk2 anaknya reply komen membackup kata ...

yihhh... moga nek mah hantar sihir dekat cucu dia ni jugak terima la hakikat ayah engko takleh nyanyi dikkk




Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:47 AM | Show all posts
holothurian replied at 28-11-2021 11:42 PM
disebabkan tak tgk persembahan fakezly td,saja bukak utube.. tgk2 anaknya reply komen membackup kata ...

gtewww.. anak2 pun diasuh jadi good good mcm heols jugak

hidup dalam dunia khayalan.. dunia impian..

tajuk sinetron.. "bapa banci bersuara anjir kepengen nyanyi di panggung besar"
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nikki patut no 2. Kalah markah dengan kak dib sebab bawak lagu sendiri ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:50 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2021 11:46 PM
yihhh... moga nek mah hantar sihir dekat cucu dia ni jugak terima la hakikat ayah engko takleh n ...

fanclub fakezly xlain xbukan dianggotai oleh anak2 heols, acik2 delusional n ponen2 good2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 29-11-2021 12:37 AM
Hat mana yg jenis suka bad boy boleh la ngetes ngn alip.
Yg mana suka budak yg jurus org nya anak  ...

Baik ada makna tuew. Heols bad boy tapi nampak wangi sebab duit berkepuk. Heols tuew baik apanya, sidai citer buruk mentua depan balkoni mengharap simpati rokyat 1 mesia tapi dikecam walaupun mentua terpalit macam2 kes. Menipu phd pulak tuew. Lepas nieyh iols speku anak2 heols akan panggil heols penipu sebab heols gigih nak buktikan pada anak2 yang heols penyanyi tapi heols haus di gv dengan sore ibarat tertelan gumpalan rambut. Baik iols ngetes aweera awww rambut maggie.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2021 12:53 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 29-11-2021 12:50 AM
fanclub fakezly xlain xbukan dianggotai oleh anak2 heols, acik2 delusional n ponen2 good2 je..

ujung2 dekat bio profile2 yang komen2 ngefans heols tu pun employees of suke suker kambuihhh dan agen2 adik dia cempaka cosmetics boleh kira pakai jari je... yihhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:53 AM | Show all posts
datinamanda replied at 28-11-2021 11:49 PM
Nikki patut no 2. Kalah markah dengan kak dib sebab bawak lagu sendiri ke

kannnnssttttt

meols stuju jah putik no.1, tp nikki ptt no.2, kak debob mcm kureng sikit

teringat nikki, ning n arwah yanie nyanyi lagu drama live masa anugerah era dulu
cameraman dok fokus ke muka ning dr awal lagu smpai habis lagu.. gamaknya dia ingat nikki n yanie tu backup singer jah... so choii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2021 12:56 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 29-11-2021 12:53 AM
kannnnssttttt

meols stuju jah putik no.1, tp nikki ptt no.2, kak debob mcm kureng sikit

iols pun rasa nikki no. 2... meletop betul performance sheolssss... dengan pose last tu vogue2 gitteww nampak meletop...
kalau fazley yang pose gitew memang nak termuntah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 29-11-2021 12:52 AM
Baik ada makna tuew. Heols bad boy tapi nampak wangi sebab duit berkepuk. Heols tuew baik apanya,  ...

Sbb tu laa perempuan rata2 tak suka lelaki yg nampak baik ni.
Padahal  depa tu laa terpaling poyo acah good good la kengkononnya tp sebenarnya hipokrit je pun.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
holothurian replied at 29-11-2021 12:42 AM
disebabkan tak tgk persembahan fakezly td,saja bukak utube.. tgk2 anaknya reply komen membackup kata ...

Nak harapkan ko yg puji bapak dia mmg takde la .. tu anak dia puji sendiri... Kekekekekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:03 AM GMT+8 , Processed in 0.101837 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list