CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GEGARVAGANZA 8 Rumah II - Menantu Nek Mah tak keluar2 lagi uols! Seronok la penonton ada lagi modal nak mencerca minggu depan.

   Close [Copy link]
Post time 22-11-2021 09:53 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:32 AM
khenn sedapnyaaa... dahhh la herlokk plak tu...
ajommm masukkk thread ni team aliff aziz semua...
...

weii kak dud..knp ku x prsn citer ni.. lagu & mv ni menarik...nk pi tgk la citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguih bethol kakadud letak tag
Habih naik semua related thread jaman dinasour

Untuk tak OT
I nak park sajo layan ai kendi

@Acikgomen
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:55 AM | Show all posts
dealova04 replied at 22-11-2021 09:53 AM
weii kak dud..knp ku x prsn citer ni.. lagu & mv ni menarik...nk pi tgk la citer ni

drama ni iols dah tengok dulu kaka... herlokk sungguh noni dan aliff...
tapi kurang aura masa ni jadi tak berapa top drama ni... padahal dedua herlokkkkkkkk...
satu lagi iols syak sebab tajuk dramanya orang pun taktau pasal apa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:56 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:32 AM
khenn sedapnyaaa... dahhh la herlokk plak tu...
ajommm masukkk thread ni team aliff aziz semua...
...

ok kaka onz, i pun #teamaliff. Dia mmg talented kaka, overall ada package. Suka lagu2 lama heolls,  cinta arjuna n nyala. Check it out kaka.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
X mau la sokong dia..ghisau kalau dia menang..dia lupa diri balik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:57 AM | Show all posts

eee choiii!... nampak nauuu acik berair nengok aliff sokeri ni dengan suara heolss yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:57 AM | Show all posts
aku pun nak join team alip ajis....takdelah rasa veteran sgt tgk GV
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 09:58 AM | Show all posts
trexxxxxi replied at 22-11-2021 09:55 AM
Baguih bethol kakadud letak tag
Habih naik semua related thread jaman dinasour

ha'ah baru perasan kaka... siap thread aliff aziz bebird beterbangan pun ada... yang buat iols terkejut beruk thread tu iols yang buka plak tu tak sangka iolss pernah buka thread seperti sedemikian dah la iolss ni anak dara innocence body persis nasha aziz...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread jadi tpt acik2 merembes
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:01 AM | Show all posts
Dia muda lagi sistur jadi tade la pancit sangat vocalnya.
Mohon dek alip jangan cite lebih sangat pasal hijrah ke hulu hijrah ke hilir. focus nyanyian jahhhh.. So next week alip nak kena nyanyi lagu Peluang Kedua kaka Bella dinasor ke apa neh?

Wartawan pemalas pun tayah nak tanya sangat soalan bodo kat peserta sebab nampak nau nak pancing undi ya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:01 AM | Show all posts
zehra2 replied at 22-11-2021 09:27 AM
dia mmg boleh nyanyi laaa..  cer dengar lagu  alif amarah cinta..  sedap suara dia

kalau iollss suka lagu aliff & adira keajaiban cinta..sdap lagu tu

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by orgbiasaje at 22-11-2021 02:04 AM

Dia ni sgt berbakat sebenarnya.. Tubuh sedp, berlakon x kayu, nyanyi sore jantan.. tp syg dpt bini kuat merempan kat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tambah handsome Aliff Aziz sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:32 AM
khenn sedapnyaaa... dahhh la herlokk plak tu...
ajommm masukkk thread ni team aliff aziz semua...
...

Cuma nk ckp kalau jadi ape2 kau jgn nk uturn mcm kau buat kt thread nina agar2 ye kak dud watchout!! ????
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:05 AM | Show all posts
Masa mula dulu keliru dia dengan Aiman laki si Zahirah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:09 AM | Show all posts
NurAlia14 replied at 22-11-2021 10:05 AM
Cuma nk ckp kalau jadi ape2 kau jgn nk uturn mcm kau buat kt thread nina agar2 ye kak dud watchout ...

hihihi takpe kaka... iols dah siap2 plan B hokkehh... kalau aliff aziz tersingkir... kita pitenah la tok ram, nek pinaz dan nek hetty terima rasuah gitteww untuk menyingkirkan heolss... sambil tu iolsss hilang la kejap dari forum ni... lama2 orang lupa jugak gittewww... lepastu muncul balik macam takde pape berlaku....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:10 AM | Show all posts
ketupatnasi replied at 22-11-2021 10:05 AM
Masa mula dulu keliru dia dengan Aiman laki si Zahirah

mmg ada iras...lebih lagi masa alip kurus dulu

dua dua ada lesung pipit
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:11 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:32 AM
khenn sedapnyaaa... dahhh la herlokk plak tu...
ajommm masukkk thread ni team aliff aziz semua...
...

aku suka masa dia kurus camni


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:14 AM | Show all posts
Incanto replied at 22-11-2021 10:11 AM
aku suka masa dia kurus camni

zaman ni heolsss herlokkk sangat.. dengan tinggi lampainya talk dark n handsome... bukan tall, dark and misai kontot yach
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:16 AM | Show all posts
*mengusap*   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:39 AM GMT+8 , Processed in 0.114580 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list