CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: doubleharmonic

Edisi Kak Mah Tersenyum Sinis: Dulu Bekap Chipmunk Sumbang, Kini Fazley Pula Hauk Menyanyikan Lagu Sendiri?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Samerosie at 23-11-2021 10:31 AM
doubleharmonic replied at 22-11-2021 11:15 PM
ponen sangat kan chuolsss? tengok jah tetek heshe melayut sungguh persis ponen tua yang dah tak la ...


Dia ni pakai bra ke? Sebab ada garis2 bawah tets dia macam baru lepas buka bra yg ketat.

Btw, dah lift weight exercise bagai tapi tets dgn perut tu samaje.  Harapkan ada bicep yg mati segan hidup x mau tu je.  Wei buat la core exercise chest press setakat lift weights je buat apa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Napa selalu rasa dia yg paling terpaling

Kalau dia baca komen kat socmed, kat forum mmg tarik diri terus....
Boleh pergi jauh, jauh dr mic

Rasa mcm tokpinaz nye komen like "tujuan awak nak buktikan..............." (Ok dah nyanyi kan, pasni tersingkir)
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:55 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 23-11-2021 05:23 AM
serius lah chuolss. siap fefeling lagi tunjuk otot segala tapi sedehh jah tak sado pon?

Dia ni konfiden betul, dalam ig kemain hensem eh
Rupa sebenar macam anak dia yg no 1 tu
Bulat pun sebijik
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:57 AM | Show all posts

Pekat betul muka rohingya dorang
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 11:15 PM
ponen sangat kan chuolsss? tengok jah tetek heshe melayut sungguh persis ponen tua yang dah tak la ...

Berani matikkkkkkk
Konpiden barua! Simpan utk tatapan sendiri sudahla, Pozli hoiiii. Geli wehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:38 AM | Show all posts
halah.. halah... pimai pimai... anak jugekk penyebab sebak.. sesak.. napas tak sampai.. suara kelaot... hmmm... nextttt!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:39 AM | Show all posts
iols tak ley dgr lagu kak dib.. terlalu istimewa..
sebak sgt2 tringat kes2 kanak2 kena dera / kes pembunuhan kanak2 dulu yg menggembarkan msia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 23-11-2021 05:24 AM


Ya hamponnnnn... Tobat, tobat, aku tgk IG dia weiiii Dah kenapoooo, ulit bibir kemam ketepi dah mcm orgkena stroke tu weiiii Huduhhhhhhhh!!!
Bicep tricep nan hado, gegeh nayang. Adoiii. POZLI, if u r reading this, please laaaaa. Nak buat badan, nak build muscle, concentrate strength training weiii. Nak kurus kan badan, nak lose weight, concentrate cardio. Dah puasal hati, baru tukar2 yr training. Jgn main hembus aje.
Kau ni semua nak terpaling. Ok aku kasi ko KAU TERPALING HAUKKKKK
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:51 AM | Show all posts
Prickford replied at 22-11-2021 12:50 PM
Bagi iolls la, Fazley ni buat apa semua tak kena kat mata iolls
Jadi penyanyi, pelakon, ch ...

sama la... semak je rasa.
teringat dia jadi juri juara joran tang masak lepas dpt ikan tu...
kemain over mcm peserta2 tu dlm masterchef. walhal masak tu sampingan je..
competition bab mancing...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 10:58 AM | Show all posts
dibah aa kata suruh duet dengan mak mertua buat konsert untuk banduan jahh

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:04 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 05:19 PM
Sebenarnya kaka nak citer kulit melayu gelap2 takde daki2 kepam macam naza clan tu khennn

...

Naza Clan Diana & Nadia tu iolss tengok mcm berkerak. Nak2 tang leher tu bergaris2 kerak.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan diri tu hebat sgt tapi kelaut dlm
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 24-11-2021 10:58 AM
dibah aa kata suruh duet dengan mak mertua buat konsert untuk banduan jahh

Haha...bkn kucing dia pun nama Rosemahh Mansor juga ke.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
budakmanentah replied at 22-11-2021 09:48 AM
haramjadah betul. sbb dgr dia nyanyi la aku terlelap.tau2 GV8 dh hbis.hanat betul

dah la masak pon  ...

Seyes sis??? i xpernsh nk beli tmbh2 kek batik yg ober frice tuh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:23 PM | Show all posts
tengs TT tepek video gv.kalau tak sampai sudah xktau minggu depan lagu apa.lagu minggu depan best gak ..ada lagu malam.harap bawak versi search biar tercekik pokcik shidee
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 23-11-2021 05:27 AM

Makin woman. Kening mcm kakmah.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 23-11-2021 05:28 AM

Dkk ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 23-11-2021 09:11 AM
Tokti dlm hati mesti bersyukur tak berjodohan dgn misai kontot tp berjodohan tokmisai terus

Patutlah kakmah tak berkenan buat menantu.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 23-11-2021 07:19 AM
boleh dapat depression tahap nak bunuh diri kalau dia baca komen2 kat sini...

Ye hempas hempas diri kat kuali panas
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa style menyanyi dia annoying sungguh setiap kali dgr kat hujung keluar angin hembusan. Mmg patut lah markah plg rendah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 10:55 AM GMT+8 , Processed in 0.076061 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list