CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: doubleharmonic

Edisi Kak Mah Tersenyum Sinis: Dulu Bekap Chipmunk Sumbang, Kini Fazley Pula Hauk Menyanyikan Lagu Sendiri?

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 11:32 AM | Show all posts
mlm td nabil pun dah hint2 nx week bawak MACARON kalau nak stay.. fadzley dedication ada tapi outcome ya ampunnn..  
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:34 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 08:12 AM
Ehh kaka, rak payah harap tersingkir.. tapi memang akan tersingkir... Agittewww  tengok la marka ...

eh ada markah ehh tak perasan. berapa markah macaron dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:35 AM | Show all posts
taksabar nk tunggu nx week.. lagu semua sedap2!! i paling tunggu aweera - andai ku bercinta lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 22-11-2021 11:34 AM
eh ada markah ehh tak perasan. berapa markah macaron dapat?

Kontot dapat tempat last 53.6

Lepastu nak selit sikit kaka aliff aziz 74.6 kikikiki...

Yang pasti kontot tu rasanya 3.6 percent jah sebab takde peserta yang dapat markah under 50%

1.5% dari nek hetty & shafinaz, 0.6% tu dari tok ram... Tok ram nak bubuh kosong tapi sebab terms tak boleh ada markah kosong dan sebab heolss ni buat muka kerut kesian... Soo terpaksa bagi je gamaknya walaupun tak sampai 1%
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 07:45 AM
ada chuolss nah iols tepek sini siap timestamp yachh



Curious kakadud puji melangit kat alepajis iols pon gigih buang masa dengar. Hek elehhhhh lagu santai je pon. Tang mana powernya? Markah lebih sikit dari adibah noor sbb ada markah kesian sekali tu.

Kata tokram adibah nyanyi tak full capability dia. Patut senang2 boleh naik lagi 40% to sbb dia agak gemuruh. See?

Next week buang misai kontot. Week after patot buang alep ajiz tp opkos diorang simpan alep la sbb kontrolbasi banyak elok for show. Lg pon miniknya ramai followers dan dia suka merempan which is good for publicity. Masa 1st kontroversi dulu followers naik sejuta sekelip mata ooo masa 2nd one followers naik 2juta. See?

HehehehLOLLLLLL #teamadib
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-11-2021 06:47 AM
Kenapa yang jenis set2 ada darah kelly ni suka betul pesen2 misai kontot ingat hensem ke.. Gelimat ...

Ada darah kelly ke mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 22-11-2021 10:06 AM
Meols cuma masuk nak komen,

Yihhhhhh moga tersingkir di minggu ketiga  sambil beliak2 mata  ...


lamanya minggu ketiga.. heols calon tersingkir minggu depan la. tolong jangan hancurkan harapan meols utk tgk heols blah next week
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:54 AM | Show all posts
dari awal dia muncul mmg sore dia hauk kn..gigih nk jd penyanyi jgk!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:11 PM | Show all posts
Suchi replied at 22-11-2021 10:47 AM
Yea boleh tgk susunan markah.
Dari dulu pun gitu dah  format GV.
Dah tentu segmen ada lagu ada lag ...

patutnya bg je semua satu pentas asal jaga jarak, pakai mask, bkn nk berckp pun kn..ada dancer reramai boleh je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:14 PM | Show all posts
tukul replied at 22-11-2021 03:49 AM
Ada darah kelly ke mamat ni

haruslah ada khensss? tengok jah muka adek heshe laki si gst tu dah tahu mengalir pekat darah leluhur khenssss



Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:26 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 22-11-2021 11:25 AM
Ptt la anaknya ckp biar betul bapak aku penyanyi..hahaha...

Agaknya anak2 dia pun tau dia nyanyi hauk. Sbb tu xcaya dia penyanyi dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngeri iols tgk misai Charlie Chaplin
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 12:14 PM
haruslah ada khensss? tengok jah muka adek heshe laki si gst tu dah tahu mengalir pekat darah lelu ...

Macam adik kepada yang tengah tu....

Sudah tentu ada darah leluhur yindu majapahit... Kan adik dia gigih bubuh nama raden

Ok kaka dah tepek gambar ni apa lagi... iols Jengil2 dan beliakkk la
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akies at 22-11-2021 12:39 PM

Dah tau nak masuk Gv, awatla tak diet ke dulu..
Bagi fit..iols tgk atas bawah mcm tk kena je
Harap datuk out je la next week.
Nightmare
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:50 PM | Show all posts
Bagi iolls la, Fazley ni buat apa semua tak kena kat mata iolls
Jadi penyanyi, pelakon, chef, pakar motivasi semua iolss nyampah. Tak tau la apsal.
Heolls ni elok jadi bisnesman je. Dok senyap2 buat bisnes.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Asrama cakap semalam sejak jadi juara MasterChef dia dah dapat 66 award kulinari.. betul ke weyh???, Kenapa tak pernah masuk front page pun ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:11 PM | Show all posts
kita anggap minggu pertama ni semua org gugup....

next week baru real fight begin.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 22-11-2021 01:49 PM
Ada darah kelly ke mamat ni

Muka dia gelap xcukup mamak lg ke.. Hahah.. Btw melayu yang mmg melayu.. Kulit dia lain yach dr mamak.. Gelap cmne pon sawo matang cmne pon perang dia tu x as dark as a mamak

Same goes tu chinkies..
Kulit melayu yang cerah xsama cerah mcm cina
Unless dh mixed lain cerita la. Hehe


Try la cari nama ayah dia..

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 22-11-2021 02:26 PM
Agaknya anak2 dia pun tau dia nyanyi hauk. Sbb tu xcaya dia penyanyi dulu.

hahahahahahhahahahahahahahahhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib dct tak jadi dgn dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 11:24 PM GMT+8 , Processed in 0.096362 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list