CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: doubleharmonic

Edisi Kak Mah Tersenyum Sinis: Dulu Bekap Chipmunk Sumbang, Kini Fazley Pula Hauk Menyanyikan Lagu Sendiri?

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 09:54 AM | Show all posts
So sekarang anak-anak dah tahu kenapa dia dah tak nyanyik lagi la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 08:37 AM
yang penonton duk terhuyung hayang melambai tangan tu ko dah kenapa dikk????
buang tebiatt??? patutn ...

mesti si misai kontot bayar acik2 yang melambai2 tu. acah2 ada fans & supporters.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:00 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 22-11-2021 09:58 AM
mesti si misai kontot bayar acik2 yang melambai2 tu. acah2 ada fans & supporters.

khennn tak lagi tak bukan... takpun tu agen2 adik ipar hesheee yang beli rumah jota2 pakai duit sendiri tapi buat2 tokojutt
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:00 AM | Show all posts
suara gegar2 mcm gempa bumi.
awat aku tgk pazeli ni dah mcm yebiyus lakinya si eina senduk?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lebih elok anak ko tak tau ko penyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:03 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 08:45 AM
ada chuolss nah iols tepek sini siap timestamp yachh

lawak pulak aku tgk alep ajis duk goyang2 pinggul mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:06 AM | Show all posts
Meols cuma masuk nak komen,

Yihhhhhh moga tersingkir di minggu ketiga sambil beliak2 mata

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:14 AM | Show all posts
pernah sedap ke suara heols sblm ni?
suara nya dari dulu leeemmaahhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:25 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 09:12 AM
Ehh kaka, rak payah harap tersingkir.. tapi memang akan tersingkir... Agittewww  tengok la marka ...

corot kewww...yarobiiii hazabedah

iols tgk 2 saat je terus tuko
tak sanggup tgk


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:29 AM | Show all posts
red_velvet replied at 22-11-2021 08:11 AM
Benci dengar suara dia ni suka buang angin kat hujung ayat.... Dalam ig bukan main flawless, kat tv  ...

yg part last tu cam suara dlam gua..konfem la mgu depan terus menyanyi ke kuburan..btw dlm ig kemain haluih eh..terkejut gila ak tgok si misai kontot ni tembam cam anak2 dia..

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia harapkan dapat markah kesian cerita keguguran 13 kali tu agaknye...macam dia pulak yg mengandung....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:40 AM | Show all posts
Memang hauk, mesti masa nyanyi tu perasan suara keluar macam P Ramlee ke Ahmad Jais ke kan.  Btw, sejak bila dia gundu, dalam video2 dia macam slim je, dah sekarang rupa macam Gru dalam citer Despicable Me je dengan upper body square lower body seluar ketat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 10:00 AM
khennn tak lagi tak bukan... takpun tu agen2 adik ipar hesheee yang beli rumah jota2 pakai duit se ...

I saspek Adik ipar dia nya family sedara mara yg melambai2..pakai mask sapa la notis family si gst..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 22-11-2021 09:49 AM
oh confirm la eh si alip tu nombor satu smlam?
sbb nama dia 1st naik kan
sama cam sebelum2 ni jgk  ...

Yea boleh tgk susunan markah.
Dari dulu pun gitu dah  format GV.
Dah tentu segmen ada lagu ada lagi ni paling dinantikan dan paling disukai acik porem.
Tp sop tahun ni jd tak best sbb semua takleh kumpul satu pentas.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:54 AM | Show all posts
Suchi replied at 22-11-2021 08:02 AM
Aritu dengar interbiu dia kat radio katanya saingan yg dia perlu risau dgn peserta2 wanita katanyaa
...

aliff aziz ni sebenarnya talented singer quite famous across south east asia cuma personal life dia je penuh controversy. mungkin tak boleh handle overnight famous di usia muda kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 22-11-2021 07:44 AM
Dia pergi kelas vokal selama 6 bulan, nie hasilnya?

Dah memang dia tak boleh nyanyi, tapi d ...

Wah..TT dah siap siap sikirinshot utk pekerja astrok buat content interview fazley nih next week..
Kalau ada lagi minggu ke tiga mohon diberikan lagu peluang kedua..nak tgk dia nyanyi camana
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 08:45 AM
ada chuolss nah iols tepek sini siap timestamp yachh



Wah..ingatkan markah dah keluar..he he
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
HODOHNYA SUARA JELI ASRAMA NI!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:24 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 22-11-2021 08:45 AM
ada chuolss nah iols tepek sini siap timestamp yachh

aku surprise jugak dgn suara yasin. not bad!


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ptt la anaknya ckp biar betul bapak aku penyanyi..hahaha...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 08:17 PM GMT+8 , Processed in 0.085584 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list