CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: doubleharmonic

Edisi Kak Mah Tersenyum Sinis: Dulu Bekap Chipmunk Sumbang, Kini Fazley Pula Hauk Menyanyikan Lagu Sendiri?

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm.. Mohon fazley undur diri sebelum kecaman semakin dahsyat d terima.

Kang nanti buat drama anak lelaki sedih fazley d kecam. Nangis lagiiii.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pergi kelas vokal selama 6 bulan, nie hasilnya?

Dah memang dia tak boleh nyanyi, tapi dia kan nak jadi semua terpaling & konon multi-talented
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 22-11-2021 08:05 AM

Aritu dengar interbiu dia kat radio katanya saingan yg dia perlu risau dgn peserta2 wanita katanyaa
Haa sekali mesti tak sangka kan alip yg terpaling kontroversi selalu bermasalah tu boleh no satu.
Dia mmg kontroversi tapi dia boleh nyanyi.
Ko ada dabel phd sekalipun tapi takde  bakat takleh kemana yaaa.

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke full gv d utube?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-11-2021 08:02 AM
Aritu dengar interbiu dia kat radio katanya saingan yg dia perlu risau dgn peserta2 wanita katanyaa
...

PhD pun bogus ekekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
I ada tertengok semalam dia dok nangis2 masa interview, dah kenapa nak melalak2 tu?sebab tak dengar satu apa butir bicara nya. Pastu i rasa dia mcm kepam sangat, taktau kenapa. Takde vibes yang best lah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaha.. dgr fazley ni nanyi mcm level2 koke jer
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:10 AM | Show all posts
bernanah telinga aku dengar dia menyanyi mlm td..hangusssssss
terus aku tukar tengok Kabali kt TV 2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by red_velvet at 22-11-2021 08:14 AM

Benci dengar suara dia ni suka buang angin kat hujung ayat.... Dalam ig bukan main flawless, kat tv berminyak2 muka boleh masak lempeng  ..well kifarah durrrhaka kat mertua ke ni sampai kena cerca first appearance kat GV
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 apa la komen anaknya yang katanya hari tu tak tau apaknya ni penyanyi ye? Adik ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
GV8 kita ada abang Asmara hokay. Sapa2 yg kutuk2 tu siap korg
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:29 AM | Show all posts
HA HA HA HAUKKKKKK
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 08:31 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:33 AM | Show all posts
iols tergelak nila tok pinas kata, dia tak menyanyi ke sambil memasak? hauk betul dia nyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:35 AM | Show all posts
khennn memang cash sangat.... iols dengar ya ampunnnn hazabnya ko nyanyiii chef terkambuihh oiii...

mujur ada aliff aziz yang selamatkan GV8 semalam...

minggu depan ni dah boleh get ready packing2 kain baju untuk angkat kaki...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:36 AM | Show all posts
hauknyaaaa suara....
addoiiii.... gemuruh sgt ker tu uollsss??
nervous ekkk....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:37 AM | Show all posts
da_lynn replied at 22-11-2021 08:09 AM
I ada tertengok semalam dia dok nangis2 masa interview, dah kenapa nak melalak2 tu?sebab tak dengar  ...

i tgk GV mlm tadi sampai dia ni je sbb he made me so sleepy, halfway dah terlelap2 kakak
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:37 AM | Show all posts
yang penonton duk terhuyung hayang melambai tangan tu ko dah kenapa dikk????
buang tebiatt??? patutnya melambai waktu aliff aziz menyanyi supaya dia boleh senyum dekat uolss...
ni lambai kat misai kontot apa ko dapat? dah la sumbang ewwwww... baju semua haukkkk dengan seluar ketat macam peponen bottom nak menayang jubo... aliff aziz tu helokkk je pulak orang style dan grooming...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:38 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-11-2021 08:35 AM
khennn memang cash sangat.... iols dengar ya ampunnnn hazabnya ko nyanyiii chef terkambuihh oiii...
...

iols rasa nak pukul jer tgk muka chef celebrity ni sbrnya mlm tadi kaka dud oooiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:39 AM | Show all posts
tak cukup lagi ke meniaga masak2
nak kena masuk nyanyi2
harapa2 terkeluar minggu depan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 48986 Replies : 1729
P. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Malaysian Real Book' compiles music for the masses
sharlenetexasP. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Ma
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier di McDonald's
Uqbah008Bina Karier di McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 126 Replies : 3
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35201 Replies : 596
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 25621 Replies : 210



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 10:18 PM GMT+8 , Processed in 0.188507 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list