CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN/iQiyi] Bad And Crazy - Lee Dong Wook, Wi Ha Joon, Han Ji Eun

[Copy link]
Post time 10-1-2022 12:52 PM | Show all posts
i belum tengok ep akhir minggu ni tapi now best sebab plot mula ke arah childhood mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 04:36 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 10-1-2022 12:52 PM
i belum tengok ep akhir minggu ni tapi now best sebab plot mula ke arah childhood mamat ni

yes..pasni myb fokus dekat childhood su yeol plak...yela..mcm mana tiba tersplit ada K kan....pastu ada part K ckp jgn buat hypnotize kan....sambil tu nnt akan dedahkan plak pasal boss yong tu plak..ye la...anak2 penjahat sume dh kena tangkap kan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem nya wookee ni.. tu je nak cakap haha..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok pintu2 tu teringat citer Stranger From Hell... Wookie jugak berlakon...

Iols tunggu Boss Yong kena tangkap... licik betul... finale la tu... Andrei pun dah lepas...

BTW culprit ni aim Suyeol... real name Suyeol pun dia tau jugak...  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 11-1-2022 10:22 PM
puanserama replied at 10-1-2022 05:05 PM
Hensem nya wookee ni.. tu je nak cakap haha..


Kan...

I kenal Wookie masa tengok drama My Girl... hensem jer... sekarang kurus sangat la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
cabaran sapa je yg jd heroin pd wookie.. sbb wookie ni cantik sangat.. walaupun dlm situasi sengal2..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:38 AM | Show all posts
zehra2 replied at 12-1-2022 09:15 AM
cabaran sapa je yg jd heroin pd wookie.. sbb wookie ni cantik sangat.. walaupun dlm situasi sengal2. ...

macam masa cite gumiho kan...masa tu wookie hensem and cantik betul....kalah heroin...hehehe

cuma dalam cite ni mmg kurus sgt plak nmpk..tp still hensem
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2022 10:16 PM | Show all posts
minggu ni ada epi 9 je ye...
epi 10 tayang jumaat depan...ada pindaan jadual...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-1-2022 10:16 PM
minggu ni ada epi 9 je ye...
epi 10 tayang jumaat depan...ada pindaan jadual...

alaaaaaa.. suka citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:05 AM | Show all posts
episod 8 & 9 makin best,...semakin nak tau apa sebenarnya jadi pada su yeol...rupanya ada yg target su yeol sebenarnya...tapi yang sakit ati menggunakan budak2 guna dadah sbb nak bg clue kat su yeol...sian kot bdk2 tu..tp bdk2 tu sume mangsa penderaan....haishhh...gerammm...ntah2 X yg chat ngn dia tu yang keje dgn boss yong tu....terus 2 episod latest ni takde kisah diorg ni...mana ntahhh...

lagi satu conflict dalaman antara su yeol dan K....sedih part last epi 9 tu yang K pegang pisau....rasa mcm dia yg bunuh bapak kawan dia tu...ntah kann..suspen...harapnya bukan la K or Su yeol terlibat dlm pembunuhan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:00 PM | Show all posts
suka tgk kesengalan wi ha joon tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:59 PM | Show all posts
xyla73 replied at 9-1-2022 09:13 PM
uols nak yg lawa camna lagi? ok apa heroin ni...
lawa2 sgt pun tu semua fake je

rambut serabai.. kot polis pun.. ikat laa kemas skit
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:44 AM | Show all posts
semalam baru sempat tengok epi 10 & 11...

Episod ni merungkai la pasal Su Yeol and Yun Ho...rupanya si psychiatrist tu yg psiko..tak pasal2 nak fitnah andrei sbnar Yun Ho...rupanya bukan andrei...hahhaa

Episod 11 best!! mmg menjadi watak psiko and su yeol..sedih part mak dia...kurang asam tul si yun ho tu psiko mak dia...

Last Episod malam ni...mcm rasa K akan hilang nnt...tapi tak tau la kalau Su Yeol stil nak simpan K sampai bila2...and mesti akan ada part dengan Bos Yong sb dia nak balas dendam kematian andrei...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 01:02 PM | Show all posts
tgk ep 10.. hahhaha su yeol dok angau kan K
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 03:11 PM | Show all posts
atira replied at 27-1-2022 01:02 PM
tgk ep 10.. hahhaha su yeol dok angau kan K

siap teringat2...hahhaha...tp sedih kan bile dia mmg mencari..nsb baik K keluar jgak...
lagi satu watak doktor su yeol tu kelakar...kesian dia...dlm taknak2 dia tlg jgak su yeol..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sengal betul K tu sampai finale...
K --> King...

Puas hati Boss Yong tu dapat bunuh Yunho... sebab Andrei mati dia balas dendam... tapi paling evil Yunho tu la... omma Suyeol tu sihat je takde Alzheimer pun...

Next drama Wi Hajoon jadi main lead...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 11-1-2022 10:17 PM
Kan...

I kenal Wookie masa tengok drama My Girl... hensem jer... sekarang kurus sangat la.. ...

Sama la. Makin berusia makin hensem plak dia ni. Lom start tgk lg drama ni tp baca yg chuols semua komen ni, mmg wajib tgk ni nnt
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 30-1-2022 12:30 AM
Sama la. Makin berusia makin hensem plak dia ni. Lom start tgk lg drama ni tp baca yg chuols semua ...

Haah... memang hensem...

Best uols drama ni sebab kelakar... dia ada split personality...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Finally dah habis marathon cerita ni.
Tak sangka ada berkait dengan childhood memories Su Yeol tu . Ingatkan cerita polis biasa2 je. Best weh storyline dia! Puas hati tengok ending.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2022 06:56 AM | Show all posts
i kene sambung balik citer ni bila ada mase sebab  ep 8 ke 10 i  missed...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.077831 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list