CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[tvN/iQiyi] Bad And Crazy - Lee Dong Wook, Wi Ha Joon, Han Ji Eun

[Copy link]
Post time 25-12-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
best tak? wookie mcm lawak je
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 06:53 AM | Show all posts
Ha Joon ni die punya senyuman tu melting sungguh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 26-12-2021 06:53 AM
Ha Joon ni die punya senyuman tu melting sungguh

Manis sgt kan senyuman dia…sebelum dia balun penjahat2 tu semua dia bagi senyuman manis dulu…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Menjadi betul ‘lakonan’ Gyeong Tae & Su Yeol masa diorg nak perangkap Do Yu Gon tu…mula2 iols nak marah kat Su Yeol sebab back stab Gyeong Tae…dahlah risau tgk Gyeong Tae teruk kena pukul…nasib baik tu lakonan semata2…

Skrg Do Yu Gon dah xde fokus seterusnya pasal sindiket dadah tulah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 09:35 PM | Show all posts
xyla73 replied at 26-12-2021 04:09 PM
Manis sgt kan senyuman dia…sebelum dia balun penjahat2 tu semua dia bagi senyuman manis dulu…

Ya. Manis oii senyuman die. Harap next time die berlakon romantic drama.
Mesti lovey dovey
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yang lagi evil daripada Assemblyman Do tu... Boss Yong... dia ni lagi jahat... confirm la dia yang suruh killer tu bunuh Assemblyman Do sebab Assemblyman Do dah janji nak bagi statement pasal drug dealer tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 25-12-2021 03:07 PM
best tak? wookie mcm lawak je

Best... kalau nak tengok crazy Wookie... tapi dia bertukar2 dengan Wi Ha Joon...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 26-12-2021 10:30 PM
xyla73 replied at 26-12-2021 04:14 PM
Menjadi betul ‘lakonan’ Gyeong Tae & Su Yeol masa diorg nak perangkap Do Yu Gon tu…mula2 iols nak ...


Tapi iols kesian tengok Gyeong Tae tu baru je sedar dari koma... dah kena pukul lagi dengan kayu golf...

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
K tu lawak la bila fall in love...ayat berbunga2...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 06:11 AM | Show all posts
citer ni i tengok juga because my elder sister suka tengok Dong wook ni...hahaha kelakar. semenatra nak tunggu bulgasal malam weekend hahahaha lewat malam...
cuma ade scene yang brutal giler

svene that policeman yg muda tu kena pukul , belasah and kena hentam dengan golf club tu  wahhhhh itu violent habus tu...semata mata nak dapatkan oengakuan MP Do Gun tu ecara verbal ....

wow lah

i kesian kat that gal yg dah hilang ibu....betulke uncle dia nak jaga dia tu...adeh merokok pulak and dia dapat duit saraan anak saudara dia tu...

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 08:37 AM | Show all posts
dah lah semalam red Sleeves pun tak der, NWABU pun tak ade, so memang tengok citer ni
and my god , boss mamat ni bhgn narcotics tu jahat laaaa....dia yg culprit sekongkol dengan the bad guys.
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 09:30 AM | Show all posts
ok cite ni best...part dlm lif K hentak2 nak turunkan lif tu mmg kelakar....part nenek tua nak melintas mmg oiii sakit perut tahan gelak
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 09:54 AM | Show all posts
baru tengok smpi epi 3..nak mengejar ni...hehehe

lawak la time su yeol aka K tendang muka assemblyman Do tu...hahahaha..dia pun terkejut....ngek betul la...masa Su Yeol tanya nama K pun lawak...hahahaha...siap jawb K dengan muka malu2..hahha...

risau betul dgn watak gyeong tae ni...takut dia mati jeeee....tp dia pun kira main kan...so bukan la senang2 nak mati and dia akan tlg kes ni dgn Su Yeol nnt....assemblyman Do ni jahat betul..muka dia tu rasa nak sepak2 jee...hahahaha...nasib Su Yeol dh tlg tendangkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 06:57 PM | Show all posts
I tengok ep 6  with my sister

aiyoooo....sampai bila mamat ni kena struggle untuk dapatkan bukti corruption, jenayah and rasuh semua yg terlibat ni
kesian laaa semua org , bukti ade je yg sabotaj sebab corruption dah sampai ke peringkat ketua ketua depa...

depa berjaya dapat bukti then sorang sorang 'kena'...adeh ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 citer ni Suyeol dah investigate Captain Kim tu... tapi takde evidence... Hui gyeom tak percaya boss dia tu jahat... sekarang terkejut bila tau the real Captain Kim... kena frame sampai masuk jail...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2022 03:26 PM | Show all posts
episod minggu ni best sebab dia bukan tumpu kat kes dadah tu je tapi apa kaitannya dgn Su Yeol punya past...
K tu kira mcm Shin Se Gi dlm citer Kill Me Heal Me, personaliti yg tercipta hasil dari trauma masa childhood & block dia punya memory...

the best thing Kim Gye Sik tumpas jugak akhirnya...
kalau tak frust je tgk team yg baik ni asyik kalah je...

so Hui Gyeom & Su Yeol ni kira dah rujuk balik as lovers lah ye...
lawak tgk K jeles masa dlm kereta tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 08:41 PM | Show all posts
sukaa citer ni sbb boleh move on  dari red sleeve..
tp heroin takde ke yg lawa skit.. sbb wookie tu mmg dah cantik

walau ganas2 skit tp tgk kat laptop.. skip je laaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2022 09:13 PM | Show all posts
zehra2 replied at 9-1-2022 08:41 PM
sukaa citer ni sbb boleh move on  dari red sleeve..
tp heroin takde ke yg lawa skit.. sbb wookie tu  ...

uols nak yg lawa camna lagi? ok apa heroin ni...
lawa2 sgt pun tu semua fake je
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:56 AM | Show all posts
geram tul dengan boss Yong tu ye....si andrei ni pun...abis sume polis dibunuhnya....jahat!!


part hee gyeom tangkap captain dia tu terasa gak la sedihnya...yela kan...team dia yg dia harap tapi sume bersekongkol pasal dadah..pasal duit..tapi balik rumah ilang sedih duk kiss ngn su yeol...

eh si captain tu masa tergantung mcm dh bole insof..masa kena siasat berlagak plak....nyampah...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 12:02 PM | Show all posts
baru tgk first ep..
so kira nye K ni split personaliti si dong wook ye..

kelakar ep satu yg dia pi jahanamkan kereta sendiri... rupanye split personiliti dia yg buat.. ala jekyll and hyde la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:18 PM GMT+8 , Processed in 0.247557 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list