CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 29-11-2021 12:00 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 27-11-2021 05:20 PM
Nay dah reply ke blm sbb td nmpk dia moyan kat rmh selatan.

baru jawab.. macam tak tau

sabtu ahad i masuk 2 rumah jer

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:05 PM | Show all posts
anna-zara replied at 26-11-2021 03:58 PM
aah, Anna xde la join gathering cari pun.

maybe some close friends je la yang pernah jumpa.

so bila nak next gath ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:07 PM | Show all posts
anna-zara replied at 27-11-2021 01:40 AM
Berapa bilik ? High dense ke low dense ? Ada LRT / MRT tak?

Sewa ni selain type, Location & facil ...

high dense anna

bangunan berdepan dengan MRT Damansara Damai tu


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:08 PM | Show all posts
anna-zara replied at 27-11-2021 01:57 AM
Xde maknanya. Geng yang anti vaccine @ yang gelar diri sendiri pro choice tu, xde covid ni pun. Va ...

nay pon tak faham

macam mana antivaks ni

boleh muncul pulak


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:09 PM | Show all posts
fuh habis reply kat sini

dari utara terbang ke pantai timur
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 11:22 AM
eh guna short form budak wicet eh

@novelloverzz

Yg tu short form mengarut. Smpi bc x fhm lgsg.

Wicet nov dah berthn uninstalled.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 11:24 AM
sebab tu lah nov tu



Ai nmpk la.

Ai rs u ptt diberi peluang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:28 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:55 PM
kaka 2-3 gath juga la join dulu2

dulu macam banyak gathering ke kaka?

biasa tu mod2 la kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:29 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:57 PM
ya. yg maki2 atau PA org pun ada

yang maki2 PA bagai tu x patut la. lagi2 kat bod yang general camtu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:32 PM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 11:51 AM
condo pun rasanya dah mahal sekarang
170k masih boleh dapat lagi apartment?

rasanya walk up flat boleh la dapat kot, rumah lama.

sekarang developer x buat dah walk up ni. kalau ada pun town house la
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:36 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 05:03 PM
spm penting utk hala tuju belajar je yg byknya
klu tanya balik kt budak2 spm gerenti byk benda lupa ...

ye betul, lebih pada nak tengok dapat masuk mana,

diploma / matriks ke STP.

ye kak betul trial 8E. memang x study pun. masa SPM study la sikit2. untuk lepaskan masuk matriks.

kelas pun selalu ponteng.

terbawak perangai x study subjek tak suka tu sampai Uni. subjek tak suka bagi cukup2 je yang x kacau pointer.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:38 PM | Show all posts

hahaha tunggu Nov datang KL la.
Actually memang x rajin.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:43 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 12:07 PM
high dense anna

bangunan berdepan dengan MRT Damansara Damai tu

kalau depan MRT kira murah.

tu rumah selangorku ke? kalau sini paling murah rumahwip 300k.
tapi sekarang ada banyak rumahwip yang ikut facilities condo.

menarik la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:52 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 12:08 PM
nay pon tak faham

macam mana antivaks ni

diorang banyak ikut ajaran fraud Dr kat UK sana.

Andrew wakefield, dia tipu data research, geng2 ni dok guna jurnal dia as rujukan.

dalam paper tu kata vaccine MMR boleh cause autism.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 10:14 AM
selamat pagi safi

Selamat tengahari sis.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:38 PM | Show all posts
amiraira replied at 27-11-2021 06:04 PM
tah la

apa yg derang nak lagi

ntahlah mira
zura pun pelik
dah byk tahun kena tipu masih lg nk sokong
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:39 PM | Show all posts
amiraira replied at 27-11-2021 06:05 PM
in sya Allah

sama2 la kita mendoakannya

cemana keluar makan mlm tu
semoga semuanya baik-baik je la
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:41 PM | Show all posts
amiraira replied at 27-11-2021 06:09 PM
alhamdullillah

seronoknya dapat rehat dr masak kan

kedai anuar zain?
kt mana?
anuar zain ada bukak kedai makan ek
esok pun zura cuti masak
esok nk beli nasi kandar kt kl
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:43 PM | Show all posts
amiraira replied at 27-11-2021 06:13 PM
nk klua dh ni zura

lom solat ni ,in sya Allah

smlm zura tak masuk langsung
kt hp pun tak
skrg dah masuk fasa2 malas nk memorem
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:44 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 27-11-2021 10:23 PM
ptg td hjn lbt kaka
tmpt kaka?
kaka ddk mana lupa nk tny

kaka kt selangor
cuaca cerah skrg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 11:19 PM GMT+8 , Processed in 1.767059 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list