CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 29-11-2021 10:27 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 03:39 PM
tinggi jgk skrg ni
tp masih under control
lgpun klu ada spam kan nay rajin report

itu kalau nay nampak mmg nay report
mudahkan keje momod yang lain



Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:28 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 03:42 PM
nay mcm sil kaka
3-3 czer dan semua gegirl
adik kaka redha je la tak dpt anak lelaki

dah 3x czer

doc dah tak bagi peknen lagi ke
macam nay doc tak bagi nay ikat
dia kata nay masih muda masa

beranak no 3 tu


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:37 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 03:44 PM
ubat selsema dan batuk biasanya mengantuk
klu beli kt farmasi ada yg tak mengantuk
itu utk yg batu ...

kalau beli kat farmasi

dia akan tanya nak yang

mengantuk ke tak mengantuk

tapi nay makan ubat selsema yang kecik tu

makan sebiji jer dah okay

yang ni boss provide ubat selsema




Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:41 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 03:51 PM
aah belajar online jgk klu masuk asrama
dan perlu bg duit makan
sb dah duduk asrama kenalah keluar ...

kira jimat lagi

duduk dekat rumah kan

sebab kira duduk asrama

pun tak ada advantage

belajar bersemuka


sama lah

anak nay siap cakap

mana ada exam pun
nay pon tak tau macam mana

buat pentaksiran tu

sebab ada student pon tak hadir


yer kaka dia panggil nay dengan nama
lepas tu ada sekai tu dia tanya kat ayah dia
kenapa dia tinggal kat kampung
tapi adik dia boleh duduk sekali

dengan kitorang

dia tanya nay tak suka dia ke

speechless terus...


kenapa tak boleh

amik seafood


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:42 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 03:51 PM
noted. kaka dah cepat lupa skrg ni.

faham..

faktor usia sekali kan

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:44 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:26 PM
kaka pun unhappy dgn layout baru
guna hp pun tak best

nay masuk guna hp masa nak rate jer


kalau nak mereply dengan notis yang banyak


mmg kena bukak lappy.

kaka tak tau


wikday c nov tak reply notis nay


sekali dia reply notis dekat 360+ notis nay pagi ni buka

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:45 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:28 PM
yg ini pun kaka tak ingat borak pasal apa
sorry nay

nay pun lupa kaka
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:49 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:29 PM
nay cuba call pihak sekolah
tanya status anak nay
dpt ke tak

hari tu ada tanya

guru kelas dia yang sekarang
katanya memang belum ada jawapan lagi
untuk yang tingkatan 1 tu
sebab bulan 3 baru buka sekolah


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:50 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:32 PM
zaman dah byk sangat berubah
benda2 old school org dah tak pandang
bila kaka ternmpk ada jual kt k ...

dulu nay bedak sejuk tu
selalu guna kat sekolah
nak tidur rasa best

sejuk jer muka


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:51 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:33 PM
tak penah jumpa dan try
klu retis jual mesti harga up sikit kan

biasalah kaka
kalau dah artis yang jual

lagi2 kalau instafemes

harga beli borong dengan harga jual
satu2 berapa dah dorang untung kat situ


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:05 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:36 PM
aah aritu ada jgk kaka perasan
kt phone dah boleh nmpk avvy baru
tp kt lappy lambat sikit

oh kena clearkan cookies eh
patutlah hari tu admin pon

suruh nay clearkan cache dulu


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:06 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:43 PM
selangor tetap juara dlm hal ni
dah la penduduk padat

total vaksin selangor dah lepas 100% kan

tapi jangkitan kat sini masih tinggi


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:11 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 11:41 AM
kalau nak sihat dan badan yg cantik
kena paksa sikit lah utk bersenam
kalau tak boleh yg berat2,  ...

nay buat regangan yang simple2 jer matt

janji buat...


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:13 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 11:45 AM
maknanya momod kena selalu pantau dan peka dengan setiap porumer post kan tu
dah terus bertindak
...

yer...


nak beza dia senang jer


post banyak link iklan


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:14 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 11:47 AM
kes bekas penyampai radio yg tercurang tu ke?
memang tak dapat nak buat apa dah
biarkan saje

tak faham dengan bini dia pon
kecoh2 kat media sosial

tapi lepas tu patah balik juga

dekat suami dia yang tercurang tu


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:19 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 11:51 AM
condo pun rasanya dah mahal sekarang
170k masih boleh dapat lagi apartment?

yer condo tu 270k tu lah paling murah sekarang

ada .. 2nd punya rumah lah

kalau rumah baru cnfirm mahal


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:21 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:11 PM
terima kasih kerana memahami kesilapan typo tu...
matt tak risau pun

nak risau apa tu



Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:22 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:13 PM
apa pengerasnya utk matt belajar dengan nov nanti?
matt sama lah dengan nay, tak pandai short form ...

eh guna short form budak wicet eh

@novelloverzz


matt cakap yang selalu guna short form ni budak2 wicet

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:24 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:14 PM
nay memang lah semuanya terbaik

sebab tu lah nov tu


walau dah 6 tahun lost contact dengan nay


dia masih cari nay balik

jgn bagi nov nampak

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:28 AM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:16 PM
betul sangat tu
sama juga bila guna apps whatapps atau telegram atau apa apps pun
memang selalu t ...

betul tu ..
nay selalu app status kat whatsapp
ada pulak yang terasa hati
macam kita ni ngata dia pulak

lepas tu mengadu domba dekat

kawan2 yang lain


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.103037 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list