CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 27-11-2021 03:44 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 08:31 AM
ubat doc bagi
bagi nantok kaka
bayangkan tgjh buat keje leh tertido

ubat selsema dan batuk biasanya mengantuk
klu beli kt farmasi ada yg tak mengantuk
itu utk yg batuk
klu selsema ada ubat utk siang
dan ubat utk mlm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:51 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 08:35 AM
oh kiranya walaupun dorg duk asrama
masih juga secara online lah
ingatkan dah boleh masuk bersem ...

aah belajar online jgk klu masuk asrama
dan perlu bg duit makan
sb dah duduk asrama kenalah keluar beli makanan
klu kt rumah boleh makan kt rumah

aah ada pentafsiran
anak no 3 kaka kena
tp anak kaka tu relax je dia

haa panggil nay dgn nama jer
apa perasaan nay bila anak panggil mcm tu

belum lg nay
beli tapau makan kt rumah
selasa dpn plan nk ke kl
nk cari nasi kandar
itupun nk tapau
sb dah mcm apa duduk kt rumah masing2
jd nk bwk keluar ke kl
tp nasi tu amik lauk ayam je la
no no sotong/udang/ketam
mau kena sembelih nti

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:51 PM | Show all posts

noted. kaka dah cepat lupa skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:26 PM | Show all posts

kaka pun unhappy dgn layout baru
guna hp pun tak best
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:28 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 08:37 AM
kalau tak silap ada baca hari tu
nnt nay tgok balik.. nay yg salah tgok ke

yg ini pun kaka tak ingat borak pasal apa
sorry nay
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:29 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 08:40 AM
hah dah betul lah kan
apa yang nay faham tu
anak nay sorg naik tingkatan 1

nay cuba call pihak sekolah
tanya status anak nay
dpt ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:32 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 08:54 AM
dulu bedak tu senang nak cari
kalau g masjid india tu banyak jer ada jual
sekarang jer dah tak n ...

zaman dah byk sangat berubah
benda2 old school org dah tak pandang
bila kaka ternmpk ada jual kt kedai2 dlm lotus
rasa lega sb lenkali dah tau nk cari kt mana
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:33 PM | Show all posts
Edited by sfhzuraz at 27-11-2021 05:32 PM
NaylaArisha replied at 26-11-2021 08:57 AM
pernah try bedak sejuk azza elite kaka?
tak silap nay dia pernah jual
sekarang jer dia jual seja ...

tak penah jumpa dan try
klu retis jual mesti harga up sikit kan



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:36 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 08:58 AM
oh lupa pulak yg pasal avvy tu
terbalik pulak kalau nay guna brave
kat phone dah tukar avvy baru ...

aah aritu ada jgk kaka perasan
kt phone dah boleh nmpk avvy baru
tp kt lappy lambat sikit
agaknya kena clearkan cookies dulu

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:38 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:04 PM
tu biasa kan zura

mmg kira dia outo out la tu

ye la agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:39 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:05 PM
ya la mira paham tu

tapi jgn sampai menyusahkan diri ya

zura ok jer mira
jgn risau
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:43 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:05 PM
tu la kan

mmg risau tapi nak wat cmne

selangor tetap juara dlm hal ni
dah la penduduk padat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:45 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:06 PM
nama pn malaysia kan

dgn rasuahnya la dgn double standard dia la

kan mira
popular dgn perkara2 negatif
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:47 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:07 PM
biar tegas kan

mira pn sokong mcm tu

skrg pun dah ada sekatan utk antivaks rasanya
tp tak menyeluruh lg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:50 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:08 PM
zura dh bfast??

mira mkn roti canai pagi ni

zura pun makan roti canai pagi td
arini tak masak
tengahari pun beli
ni karang asben pi beli kt pasar mlm utk yg mlm pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:51 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:09 PM
alhamdullillah

bagus la tu

terima kasih mira
mmg zura tak buat byk keje rumah skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:53 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:10 PM
x pe kalau ada hal zura

mira masuk n bila free

tengah free ni
sb arini tak masak
asben yg offer nk beli

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:55 PM | Show all posts
anna-zara replied at 26-11-2021 03:58 PM
aah, Anna xde la join gathering cari pun.

maybe some close friends je la yang pernah jumpa.

kaka 2-3 gath juga la join dulu2

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:55 PM | Show all posts
anna-zara replied at 26-11-2021 03:59 PM
Zaki omar yang hari tu masuk court kes mengahsut ke berita palsu ke apa tah.

Dia husband Doula Ma ...

owh kaka tak tau
tak baca kisah dia

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:57 PM | Show all posts
anna-zara replied at 26-11-2021 04:00 PM
maybe sebab kat sini boleh je kan nak cakap apa2 pun kan.

berleluasa la

ya. yg maki2 atau PA org pun ada

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 02:05 AM GMT+8 , Processed in 0.084193 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list