CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
 Author| Post time 20-11-2021 02:53 PM | Show all posts
Tashu replied at 20-11-2021 02:19 PM
matt reply tp sha x dpt notis
agaknya kt umah lama pun matt reply cuma notis xde.

mungkin lah kot
memang matt akan reply semua noti2 yg matt terima
sha tak dapat noti2 tu


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 02:53 PM
mungkin lah kot
memang matt akan reply semua noti2 yg matt terima
sha tak dapat noti2 tu

matt mesti dpt byk notis kan?
sb matt jalan merata
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 02:58 PM | Show all posts
Tashu replied at 20-11-2021 02:56 PM
matt mesti dpt byk notis kan?
sb matt jalan merata

tak boleh ke jalan merata
nanti banyak dapat noti ya?? hehehee

alaa bukan banyak pun matt dapat noti tu


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 02:58 PM
tak boleh ke jalan merata
nanti banyak dapat noti ya?? hehehee


jalan merata tinggal jejak org bagi notis

mana la tau matt pun mcm member kita yg 2 org tu sehari dpt 200 notis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 03:04 PM | Show all posts
Tashu replied at 20-11-2021 03:00 PM
jalan merata tinggal jejak org bagi notis

mana la tau matt pun mcm member kita yg 2 org t ...


orang berbudi kita berbahasa
orang memberi kita merasa tacangnya

matt rasanya tak pernah dapt notis 200 gitu
paling tinggi pun dlaam 50 jer


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 03:04 PM
orang berbudi kita berbahasa
orang memberi kita merasa tacangnya


ooo lebih kurang je kita.

x byk sgt so sempat la check one by one
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 03:16 PM | Show all posts
Tashu replied at 20-11-2021 03:09 PM
ooo lebih kurang je kita.

x byk sgt so sempat la check one by one


standard amatur jer matt ni
mana ada banyak kan?


tapi matt tak sempat nak ceheck one by one gitu
pasal kena berehkan kerja juga


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 03:16 PM
standard amatur jer matt ni
mana ada banyak kan?


sha pun x sanggup check mcm tu

npk matt aktif di semua tpt tu psl ingat ke byk nau notis dpt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 03:23 PM | Show all posts
Tashu replied at 20-11-2021 03:18 PM
sha pun x sanggup check mcm tu

npk matt aktif di semua tpt tu psl ingat ke byk nau notis  ...


yelah, kita ada tugas kita yg hakiki
porem ni sampingan bila free2 jer
memang tak sempat nak periksa macam tu

tak ada lah aktif sangat pun
masuk kejap2 jer
notis pun tak banyak sangat


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 03:39 PM | Show all posts
matt sensorang kayuh plan2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 03:23 PM
yelah, kita ada tugas kita yg hakiki
porem ni sampingan bila free2 jer
memang tak sempat nak peri ...

betul matt, bila nk take 5 jap leh masok porem, kalu stress2 nk hiburkan hati pun boleh lepak2 sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cek in dulu , later kait

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:33 PM | Show all posts
Salam isyak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:34 PM | Show all posts
mattzzx replied at 20-11-2021 11:04 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang  @Tashu   @carly_lah  @seroja23
@cintan66   ...

tima kasih matt. sekejapnya rumah lama roboh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Singgah sekejap sebelum beradu..... Hujan mata layu je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:34 PM | Show all posts
cekking jugakkk

terima kasih matt tagg mira

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:42 PM | Show all posts
selamat malam

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:59 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
apa nk buat mira
ramai peniaga hadapi masalah yg sama.
nk cari modal balik bukan senang.
ya faham tu
nak x nak
terpaksa la gulung tikar kan
sabar je la
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:00 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
zura jarang-jarang nk masuk mlm.
mlm dok tengok hp baca kt tele selalunya
mira ikut suka je zura
rasa nak masuk mlm
mira masuk la
kalau x,x masuk jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:02 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 20-11-2021 11:33 AM
kaka ada dpt WA dr cikgu 10/12 dah cuti akhir tahun.
utk sesi baru ada tengok kt WA mod start bl ...
pasal pandemik skrg kpm buat penggiliran
itupun sampai bln 12 ni je
lps tu dah cuti sekolah
oo mcm tu ke
br mira tahu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Dr. Aishah Yunos dedah ada  Wanita hidap ‘Vaginismus’ takut bersama suami selama enam tahun
YgBenarDr. Aishah Yunos dedah ada Wanita hidap
Views : 181 Replies : 1
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 70 Replies : 20
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45181 Replies : 504
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29786 Replies : 508
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 70662 Replies : 1990
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1421 Replies : 32
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9724 Replies : 564
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20930 Replies : 629
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 3559 Replies : 108



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 03:06 PM GMT+8 , Processed in 0.148832 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list