CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 30-11-2021 09:07 AM | Show all posts
Assalamualaikum wbt n selamat pagi semua
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:42 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:19 AM | Show all posts
novelloverzz replied at 29-11-2021 12:18 PM
Yg tu short form mengarut. Smpi bc x fhm lgsg.

Wicet nov dah berthn uninstalled.

bukan nov jer

nay pon dah lama tak ada wicet tu


bebudak baru nak up jer yang guna wicet


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2021 01:34 PM | Show all posts
anna-zara replied at 29-11-2021 06:07 PM
harga besi naik banyak macam lebih 100%

tapi sebelum ni naik sebab demand la


bukan saje besi, rasanya semua harga bahan binaan dah naik tu
pasal tu harga rumah pun turut naik

sekarang demand rumah agak kurang sedikit, dengan ekonomi yg agak kurang memberansangakan


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:09 PM | Show all posts
anna-zara replied at 29-11-2021 12:38 PM
hahaha tunggu Nov datang KL la.
Actually memang x rajin.

samalah tak rajin

tunggulah nov turun KL nnt nak juga jumpa



Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:11 PM | Show all posts
anna-zara replied at 29-11-2021 12:43 PM
kalau depan MRT kira murah.

tu rumah selangorku ke? kalau sini paling murah rumahwip 300k.

tak bukan rumah selangorku

The Zizz @ Damansara North



Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:12 PM | Show all posts
anna-zara replied at 29-11-2021 12:52 PM
diorang banyak ikut ajaran fraud Dr kat UK sana.

Andrew wakefield, dia tipu data research, geng2  ...

oh macam tu ke

anak2 nay semua amik vacc tu


dari kecik ambik


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:14 PM | Show all posts

selalu nampak safi masuk


baru berkesempatan nak tegur


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:15 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 02:01 PM
kaka kt area sebelah tp masih dlm daerah yg sama.
sama-sama dlm daerah petaling.

oh sama dengn nay

nay pon area petaling

kaka nay duk alam budiman


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:57 PM | Show all posts
mattzzx replied at 30-11-2021 01:34 PM
bukan saje besi, rasanya semua harga bahan binaan dah naik tu
pasal tu harga rumah pun turut naik ...

yup setahun dua ni harga rumah jatuh @ tak naik macam sebelum ni.
rumahWIP pun banyak naik. bagus gak developer buat rumahWIP sekarang masa ekonomi tengah slow.
yang tu sentiasa ada demand, pre-launch je dah full book.

kalau nak beli landed jauh la g kerja kang.

gaya macam kerja tengah KL
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:58 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 30-11-2021 02:09 PM
samalah tak rajin

tunggulah nov turun KL nnt nak juga jumpa

aah bila @novelloverzz nak turun KL? meh la naik ETS. xyah drive.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:02 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 30-11-2021 02:11 PM
tak bukan rumah selangorku

The Zizz @ Damansara North

X jumpa lak official page. yang kat lain2 tunjuk 350k for 744sqft.
untuk duduk ok kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:03 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 30-11-2021 02:12 PM
oh macam tu ke

anak2 nay semua amik vacc tu

better la. kang nak masuk sekolah semua kena ada.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:16 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 02:04 PM
lelaki dia tu

fb kaka yg current tak aktif pun

oh lelaki ke

mati2 ingat pompuan
admin6 pon laki kan

oh nak tukar baru ke
nnt jgn lupa add nay tau

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:28 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 02:09 PM
maknanya ia bergantung pd browser yg kita guna la ek

yup...

bergantung pasa browser


macam kaka phone guna browser apa?


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:29 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 02:10 PM
GV? gegar vaganza?
tak tengok

haah gegar vaganza

nay pon tak pernah tgok dari s 1  sampai lah sekarang ni


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:37 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 02:12 PM
maaf nay
post ni pasal apa ye
cepat betul kaka lupa

oh yang ni pasal orientasi sekolah kaka

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:38 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 02:13 PM
yer nay
kita hanya mampu berdoa agar ilang semua sakit
tp kes kaka dr 2013 sampai skrg masih ada

cuma mampu bersabar lah kan kaka
takkan kita nak balas balik

perbuatan orang tu
apa beza kita dengan dia betul tak kaka


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
anna-zara replied at 30-11-2021 02:58 PM
aah bila @novelloverzz nak turun KL? meh la naik ETS. xyah drive.

Plan tu mmg ade tp blm dpt direalisasi lg.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:44 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 02:15 PM
bagus nay buat mcm tu
kaka skrg kurang merayau
jd takde apa nk report

nay report kat bod yang nay
selalu lepak jer kaka
yg lain jarang jugak nay report


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:40 PM GMT+8 , Processed in 0.107324 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list