CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 1282|Reply: 20

Britney Spears cari lokasi majlis kahwin, sedia jadi isteri Sam Asghari

[Copy link]
Post time 20-11-2021 10:56 AM | Show all posts |Read mode

Britney Spears umum bakal berkahwin dengan Sam Asghari

BINTANG pop Amerika, Britney Spears kini dikhabarkan sedang bersiap sedia untuk berkahwin dengan kekasihnya, Sam Asghari.

Menurut PEOPLE, penyanyi berusia 39 tahun itu sedang mencari tempat perkahwinan yang sempurna untuk mereka.

"Britney mula bercakap tentang jenis perkahwinan yang dia inginkan dan telah mempertimbangkan lokasi sesuai," kata orang terdekat.

Berita itu muncul selepas Britney mengumumkan bahawa gaun pengantinnya direka oleh Donatella Versace.

Terdahulu pasangan itu mengumumkan pertunangan mereka pada September, empat tahun selepas bercinta.

Sumber yang rapat dengan bintang itu memberitahu PEOPLE bahawa dia "mahu berkahwin secepat mungkin," sambil menambah: "Ia akan menjadi perkahwinan yang kecil.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:05 AM | Show all posts
Haihh..bewak jugak jd pilihan. Prenup siap2 nohhh..best of luck.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:51 PM | Show all posts
entahlah...tapi setiap pilihan sheols semuanya nan hado. Termasuklah JT, manun JT sedap sikitlah. Yang duda sheols kawen 3 hari tu tak kiralah. Heols nampak macam baik2 orangnya kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:00 PM | Show all posts
Best of luck....

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 20-11-2021 11:05 AM
Haihh..bewak jugak jd pilihan. Prenup siap2 nohhh..best of luck.

bewak ka chuolls? meolls ingatkan abe sam ni ok.. ada belakon kat hbo series kalau x silap
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
namemysoul replied at 20-11-2021 04:00 PM
Best of luck....

Kena tang batang hidung britney. She just wants real love gituhh. Jantan xpunya bling2 is not a problem Britney bulih tanggung. la ni masih dok bg mkn bewak lama. Nnt kawin tambah sekoq lg. She got the ka-ching ching
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:30 PM | Show all posts
dpt jantan sedap ah sedap onzz terus gitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:44 PM | Show all posts
One word, prenup!

Anyway, love you Britney. Wish you health and all the happiness in the world . Macamlah dia baca kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:27 AM | Show all posts
tahniah la britney.. jgn deppression lg dgn laki baru lps ni sdhla. sian iols tgk nmpk tua sgt dah muka britney ni. mcm nk ke 50an pon ada.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya britney skrg
Kesian mental sheols sbb semua org amik kesempatan kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:12 PM | Show all posts
apesal nmpk tua sgt..bkn br nk msk 40 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:53 PM | Show all posts
Hope dia bahagia la kali ni sejak dah free from the conservatorship.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:54 PM | Show all posts
huhu lain sgt muka britney..dulu2 kemain sweet comel je..depresi atau surgery?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal mamat ni, baru google umur, muda lagi rupanye, beza umur belas2 tahun. Bewak hidup ka? Jgn tambah masalah sudah ler. Britney nampak jauh lagi tua dpd umur sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Britney mase mude2 kiut jea. Ade nampak iras2 macam jessica alba dalam video klip lucky xsilap. Dorang sebaya tapi nampak macam britney lagi tua...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:58 AM | Show all posts
delia3003 replied at 23-11-2021 05:56 PM
Tak kenal mamat ni, baru google umur, muda lagi rupanye, beza umur belas2 tahun. Bewak hidup ka? Jgn ...

Dia jdi male interest Britney dlm MV bliau "Slumber Party" thun 2016.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:59 AM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 23-11-2021 12:54 PM
huhu lain sgt muka britney..dulu2 kemain sweet comel je..depresi atau surgery?

Iol ingtkn iol sorg je yg prasan yg Britney nmpk tua dlm gmbr ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hope you find happiness Britney Love Britney.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:10 PM | Show all posts
orang tgh bahagia gitu lahh tak sedar mana yg -ve, semua munga-munga jer rse.
esok lusa kang keciwa lagiiii.. haih xpe laa britney, hang hadap laa ujian hidup hang yaa. hit me baby one more time!
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:26 PM | Show all posts
krimkraker replied at 25-11-2021 09:40 AM
Britney mase mude2 kiut jea. Ade nampak iras2 macam jessica alba dalam video klip lucky xsilap. Dora ...

surgery mungkin..kalau x,dia age gracefully rasa nya..bibir tu pun lain
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.100168 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list