CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

Haqiem Rusli Nikah 19/11: Bakalan Wedding Of The Year, Wang Hantaran RM100k, Kos Perkahwinan RM7mil |Majlis Resepsi Malam Ini #132

  [Copy link]
Post time 19-11-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok happy till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 19-11-2021 06:50 PM
Nape i rasa rupa bini dia lebih kepada lizzy si elizabeth tan bukan keknis... Butakah i... Tahniah h ...

Lots of mix ???? rasanya mix lizzy + keknis + wani serita
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.  Terkesima dgr dia duet dgn liza hanim..
Aqiem ni nyanyi lagi liza hanim, baru perasan sedap sorenye hehe...
Awal betul kawin.. selamat melangkah ke alam perkahwinan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 19-11-2021 07:11 PM
Wedding of the year bukan ke dah ada tahun ni? Bukan yang ada pelamin Jabal Rahmah tu ke?

Hey! Choiii!

Setau iols kaka yang pasangan retis sendu yang pegang title wedding of the year tahun ni... Kita patut bangga sebab theyols je yang pamerkan kek di buat dari bawang putih, putu perak dan kuih pau... Sangat berjiwa negara gittew....

Siap pengantin laki nyanyi kat majlis sendiri, betul2 wedding of the year versi DIY sendiri FC
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 19-11-2021 07:05 PM
Pengantin cantik.. tapi macam ada x cukup.. xtau nak cakap.. dari tudung kot..mcm ada yg kurang

Betul..tlalu simple n x tutup dada..kaler tudung pun mcm x serasi dgn baju terus ttumpu pd tudung dri baju..tang dada tu mcm luas sngt,tudung singkat ke blkg mnmpkkn bidang dia lg lebar..
???? just pdgn sy la..haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nampak menikoh cam ErniexShamel nampak lah bau bau bunga rampai.Tp kapel ni macam syok sendirik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung pengantin paling simple paling tak sesuai iols pernah tengok.pegi kedai runcit pon jarang dh org selempang2 macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-11-2021 05:09 PM
kalah keknis. 92K what????
ni 100K hokkaayyy

Hahaha

Anyway, baju nikah budak berdua ni sama warna baju nikah Keknis, warna grey. Alang-alang orang cakap muka dia sama dengan Keknis kut
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by swimswim at 22-11-2021 05:55 AM



Tahniah dan selamat pengantin baru
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 19-11-2021 06:51 PM
Pelik sikit tula.. selalu tgok pengantin lain happy senyum2 terpancar dr mata.. ni mcm cover2 je.. ...

Rasanya sebab patut buat kat luar tadi...cantik gak view... Tapi angin kuat sangat... Terpaksa la pindah kat dlm...
Kecewa la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pak habib sponsored banyak sangat? Followers Qieqiechiclets kan ramai BBNU. Ke barang kemas tu yg old stock punya clearance.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:15 PM | Show all posts
Tahniah and bless you two.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam ni ada majlis lagi yach!! Sumber gambar pelamin dari twittter @fedtriyahya. Heols MC majlis malam ni la tu.






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 08:15 PM
Malam ni ada majlis lagi yach!! Sumber gambar pelamin dari twittter @fedtriyahya. Heols MC majlis ma ...

bride side serba putih nampaknya, kalini tiru lofa pulak ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 19-11-2021 03:41 PM
Bukan biashe2 yeee hantaran

Hantaran 100k bukannya 1mil. 100k zaman skrng biasa je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 19-11-2021 03:41 PM
Bukan biashe2 yeee hantaran

Hantaran 100k bukannya 1mil. 100k zaman skrng biasa je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:29 PM | Show all posts
kjap2...aku ttinggal bas..... apa ada 2 kali akad ni? yg ala2 outdoor kna tiup angin kencang tu akad nikah yg ptama ke yg kdua?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sopianpiann replied at 19-11-2021 04:10 PM
sponsor kot?

copy paste;

LoL. Habib punya konon HoF but so cheap je la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
masariesya replied at 19-11-2021 07:21 PM
Lots of mix ???? rasanya mix lizzy + keknis + wani serita

Kan.. Ni Setuju
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 19-11-2021 06:43 PM
Belanja kawen 7 juta and hantaran 100k?

Kalau aku pengantin, baik hantaran 7 juta n belanja kawen 1 ...

Ada jugak yg percaya belanja kahwin 7juta. LOLLLL
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 48986 Replies : 1729
P. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Malaysian Real Book' compiles music for the masses
sharlenetexasP. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Ma
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier di McDonald's
Uqbah008Bina Karier di McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 126 Replies : 3
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35201 Replies : 596
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 25621 Replies : 210



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 10:16 PM GMT+8 , Processed in 0.078506 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list