CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

Haqiem Rusli Nikah 19/11: Bakalan Wedding Of The Year, Wang Hantaran RM100k, Kos Perkahwinan RM7mil |Majlis Resepsi Malam Ini #132

  [Copy link]
Post time 19-11-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 06:17 PM

Hausnyaa muka dik kim2 dalam gambar ni... Iols terbayang si tajul pulak, ampunnnn

Wife heshe kat ig tengah dok review resort theyols duduk... Semoga berseronokkan dan beramas mesra di malam pertama ni... Hati2 yach jangan melambung sangst sampai ke syiling... Runtuh resort tu nanti dik. resort tu baru nak sambung operasi lepas pkpd haritu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tuntasha replied at 19-11-2021 05:43 PM
Tak nampak apapun mak dikqieqie ni.Kata anak mak kannnn

Spill lagi sisss
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 07:17 PM

Kemahen lagik filter

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 04:53 PM
Banyak pula persamaan dengan dengan Hanis-Hairul. Hantaran lebih kurang je nilainya. Kalau tgk penga ...

Nmpk tinggi bini dikqieqie ni. Rangka bdn pn nmpk besar. Apa2 pn beribu ribu taniahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:26 PM | Show all posts
Tahniah pengantin baru...
Rempits nye rrupa Qieqie...so sila jgn buka spek itam itu...
Bininyer muka pompuan sskjp...mmg asal sana makpak dia kan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 04:18 PM

Baju bride too simple and plain mcm level bertunang utk set2 retis.
Mujur rmbut dekqiem kemas, bukan mcm penyapu tunang di sweet qistina tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah dik qiqi.. mcm budak darjah 6 muka heols bukak spek
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang ni happy ke idok kawin??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni kawin awek bertudung
Yang nun kawin awek freehair

Tahniah dek kikim. Vanilla ko rupanya
Berapa beza umur. Wifunya perkasa sikit
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah akim n wife...
Selamat menempuh perkahwinan yg penuh onak duri dan pancaroba..semoga bahagia selalu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 19-11-2021 06:30 PM
Korang ni happy ke idok kawin??

Hahaha..iols pun perasan yg wife nya muka mcm ketat je..
Ke sejenis mcm iols gak ms majlis xreti nk senyum..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape i rasa rupa bini dia lebih kepada lizzy si elizabeth tan bukan keknis... Butakah i... Tahniah haqiem... Tak sgka ramai tggu dia bukak spek. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi_ayu replied at 19-11-2021 06:42 PM
Hahaha..iols pun perasan yg wife nya muka mcm ketat je..
Ke sejenis mcm iols gak ms majlis xreti n ...

Pelik sikit tula.. selalu tgok pengantin lain happy senyum2 terpancar dr mata.. ni mcm cover2 je.. selalu bbnu hyper bab kawin
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 19-11-2021 04:44 PM
Tahniah Haqiem dan Anis
dah kata iras Hanis terus baju nikah pun serupa hehehe

Tula rasanya keknis terpaling parenting tips pun baju kaler ni kan masa menikoh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 03:53 PM
Selamat dah nikoh tahniah adik Qiqi

Dia nikoh 2x ke? sbb tgk kt ig fedtri nikoh kt luar, yg gambar nie nikah kt dalam pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kembar tajul kehhhh nih...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 19-11-2021 05:27 PM
Baju bride too simple and plain mcm level bertunang utk set2 retis.
Mujur rmbut dekqiem kemas, buk ...

Pengantin cantik.. tapi macam ada x cukup.. xtau nak cakap.. dari tudung kot..mcm ada yg kurang
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Khemmy replied at 19-11-2021 07:00 PM
Dia nikoh 2x ke? sbb tgk kt ig fedtri nikoh kt luar, yg gambar nie nikah kt dalam pulak..

Ye kot. 2x kali lafaz rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:11 PM | Show all posts
Wedding of the year bukan ke dah ada tahun ni? Bukan yang ada pelamin Jabal Rahmah tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:15 PM | Show all posts
daripada kanak2 poyo nyanyi lagu jamal abdillah masa AJL (iols tak layan idola kecil), dah kawen dah heols sekarang....
till jannah yachhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 11:18 PM GMT+8 , Processed in 0.075595 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list