CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

Haqiem Rusli Nikah 19/11: Bakalan Wedding Of The Year, Wang Hantaran RM100k, Kos Perkahwinan RM7mil |Majlis Resepsi Malam Ini #132

  [Copy link]
 Author| Post time 19-11-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah 100k hantarannya ya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..tahniah dik qiqim…semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kayanya dik qiemqiemm 100k
lain rupa dia bila tak pakai spec
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak pula persamaan dengan dengan Hanis-Hairul. Hantaran lebih kurang je nilainya. Kalau tgk pengantin perempuan pun badan tinggi lampai mcm Hanis. Meols baru perasan juga color outfit nikah diorang sama
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mejelis 7jota ko hado
Saing2 hye2 bye2 dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 04:53 PM
Banyak pula persamaan dengan dengan Hanis-Hairul. Hantaran lebih kurang je nilainya. Kalau tgk penga ...

Org muka lebih kurang taste pn lebih kurang kot kaka
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 04:53 PM
Banyak pula persamaan dengan dengan Hanis-Hairul. Hantaran lebih kurang je nilainya. Kalau tgk penga ...

update la tajuk kaka..100k hantaran wow
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hazab nak mamp kalau heshe x pakai spek itam
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 19-11-2021 03:30 PM
Ler gitu rupanya muka ko Haqiem. Ada sikit iras adik si aruah Achik Spin tu.

sama la mcm haelina
bila bukak je spek mata, laaaa ghitu je ke ghupe ko dikkk hael? seddihhh
ye le..bila pakai spek itam konon2 mcm macho la
bila x pakai spek itam..LEMAH
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 19-11-2021 04:50 PM
Wah 100k hantarannya ya

kalah keknis. 92K what????
ni 100K hokkaayyy
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:09 PM | Show all posts
mejlis kat mana sampai 7 juta
gile kaya ko dek qiqi
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sopianpiann at 19-11-2021 05:13 PM
bottombikini replied at 19-11-2021 05:09 PM
mejlis kat mana sampai 7 juta
gile kaya ko dek qiqi


sponsor kot?

copy paste;
Turut meraikan detik bersejarah HABIB Jewels menyerikan pasangan dengan aksesori berlian dan barangan kemas bernilai RM5 juta bagi kedua-dua majlis.

Haqiem turut memberikan cincin berlian Hearts of Fire yang merupakan berlian terbaik dunia buat isterinya. Difahamkan, nilai keseluruhan majlis perkahwinan penyanyi itu dianggarkan lebih RM7 juta.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:10 PM | Show all posts
perghh jumlah  hantarannya. tahniah again dik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Majlis lopak itu hari berapa juta ek? Riak pulak menjaja majlis 7juta, berlawanan betul dgn sifat dia yg dicanang-canang humble tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila teruskan pakai spec la ye..nk copy keknis ke or mmg citarasa sama?
Keknis ada rasa tergugat ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo camni rupa dia xpakai shades
Tahniah la
Baik2 melayar bahtera
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:22 PM | Show all posts
Isteri dia umur berapa ni? Nampak macam baya2 iols jah di penghujung 20-an.. Dik qiqie ni buka spek sebiji macam adik  arwah acik spin tu (tak ingat nama).. Elok lah pakai spek pun..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-11-2021 04:46 PM
Wow lagi upgrade dari Keknis 90k

Belanja kahwin pun 7 juta

tahniah

mas kawin rm300 hantaran 100k?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
gelas_pelastik replied at 19-11-2021 04:49 PM
dik haqiem ni yg rendang atau bini nye yg tinggi ye
btw, tahniah dikkk
simple je pengantin pompuan,  ...

wife dia yg tinggi lampai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 09:11 PM GMT+8 , Processed in 0.091637 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list