CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

Haqiem Rusli Nikah 19/11: Bakalan Wedding Of The Year, Wang Hantaran RM100k, Kos Perkahwinan RM7mil |Majlis Resepsi Malam Ini #132

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas tengok wedding artist indo lalu dkt ig. Mewah sungguh wedding dia. Cake bentuk ala istana pun real. Takde goyang2, siap boleh potong lagi. Jauh tertinggal wedding yg kos sampai 7 juta
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman tok nenek kita umur 14-15 tahun dah matang, xharap mak bapak bantu hal rumah tangga. Zaman sekarang ni yg kawen muda jarang nampak yg kekal. Jiran tetangga i gigih la kawenkan anak lelaki dia umur 16 dengan awek dia yg umur 15. Nak elak maksiat katanya, sampai kena seru dengan pejabat agama. Baru ni dapat tahu dah bercerai last year sebab suami x dapat tanggung isteri & isteri pon x larat nak hidup susah. Dah la dengab kes biarkan anak umur 3tahun kat rumah flat sampai bergayut kat balcony. Jiran2 flat call bomba. Boleh plak si emak pergi kedai.

So adik2, jangan baru2 je kentot wangi. Tiber
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Padanlah dia manjang pakai sun glasses. Tak berapa nak comey without them rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sah lah level laki bini sama propa.Babymoon pun bolehhhh. Apo!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha
Ini la rupanya bila bbnu main pondok2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Paham ke idak babymoon tu apa.. Haha terserlah kapel budak sekolah…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ualls dah tengok ayie floor 88 punya majlis.
Cantik yg pasti kek  bukan patung berhala

https://www.instagram.com/p/CWceeukpQEr/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-11-2021 07:39 PM
Ualls dah tengok ayie floor 88 punya majlis.
Cantik yg pasti kek  bukan patung berhala


Berganda cantik, berganda grand dr majlis 7 juta.... ni canang 7 juta tp biasa-biasa je, malu je dgn majlis berganda grand yang humble je tak gitau pun berapa jutasssss
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Babymoon ???? Jadahhhhhh wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hantamal replied at 27-11-2021 07:56 PM
Berganda cantik, berganda grand dr majlis 7 juta.... ni canang 7 juta tp biasa-biasa je, malu je d ...

Kalau tak canang org pun tak heran kan . Yela musim covid ni paham kalau tak gah. Ni gigih canang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawakla qimqim bila dgn bini die yg tinggi wangi cantik diva tu... Terus nampak qimqim busuk...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2021 07:18 PM
Lawakla qimqim bila dgn bini die yg tinggi wangi cantik diva tu... Terus nampak qimqim busuk...

Pada iols binik dia gerga kekniswannabe
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kg betul fesen bini dia. Dalam mv lagu baru tu apo pakai inner putih ngan skirt. Tersembol dada bini ko. I takde masalah dgn majlis kawen dia. Tp mata ni sakitla tgk fesen bini dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 27-11-2021 10:29 PM
Kg betul fesen bini dia. Dalam mv lagu baru tu apo pakai inner putih ngan skirt. Tersembol dada bini ...

Tengok gambar dia buat ‘babymoon’ hahaaha tu lah lah entah apa apa dia pakai. Tu dah kira terpaling tu mrs.langat
BBNU sampai memuja cantik giler walaupun basic sebasic MF.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:07 PM | Show all posts
asfaz replied at 27-11-2021 07:39 PM
Ualls dah tengok ayie floor 88 punya majlis.
Cantik yg pasti kek  bukan patung berhala

betol cantik lagi dan cantik betoi majlisnya...tp ayie ponnn nampak kepam

majlis si kim2 tu bese2 je..x menarik...muke bini dia je yg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tuntasha replied at 28-11-2021 10:48 AM
Tengok gambar dia buat ‘babymoon’ hahaaha tu lah lah entah apa apa dia pakai. Tu dah kira terpal ...

Kesian gakla nengok style dia. Suka sgt pakai berlapis2. Pakai jela satu dress je. Body mcm model kan blhla pakai yg stylish skt. Iols rs manis jgk dia..alah padanla ngan qieqie tu. Bkn hensem pon
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:40 AM | Show all posts
Kalau berisi sikit confirm dah boleh saing2 kak km si anis ni
Sebiji betul, anak kak km pun tak sebijik macam kak km

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib qiqiem ni kira baik takde yg nak spilltea eh.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 05:09 PM | Show all posts

dah kenapa babymoon plak?

faham ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 27-11-2021 10:29 PM
Kg betul fesen bini dia. Dalam mv lagu baru tu apo pakai inner putih ngan skirt. Tersembol dada bini ...

Fesyen kampung.com kan. Takpe umur sangat muda, boleh diasag lagi. Orang kata bini dia cantik. Pada i typical muka kampung yg cantik je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 02:36 PM GMT+8 , Processed in 0.202378 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list