CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 20-11-2021 01:53 PM
bukan bapak dia dah kena bayar denda sbb pakai pistol gertak bodigad ke?

aku baca kat sini or thr ...

Tu jamin je kan cuols.nti naik mahkamah lg
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 20-11-2021 05:36 PM

Aku rasa pami ni fikir kalau dia tak bgtau media nti dia akn dipandang buruk dan dicerca netizen. Jd alang2 cmtu baik dia bgtau semua yg apaknya nino membohong pasal nk pulangkan nino balik. Bgtau pasal maknya mata duitan semua. Sama2 la brrjemaah dicerca netizen.
Kalau apaknya berani keluar pistol apa la sgt nk buka aib pami kalau betol ada. Takde mana nk rahsia bagai la. Dpt pulak kes ugut tnjuk pistol tu. Tntu2 dia akn guna alasan nk larikan ank sb dipukul laki tp takde apa2 bukti kan.
Tp aku pun speku cm korang semua pasal jamaica. Siap tak bole keluar dr jamaica kan. Sapa je ada kuasa cmtu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia ni berani buat pc sebb rasa dia di pihak yg beer agaknya, nothing to scare, fishy jugk family Nina ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lula2 at 20-11-2021 04:17 PM
Truefeelings replied at 19-11-2021 05:28 PM
Sedih tengok org terhegeh hegeh ni. Pathetic


Terhegeh apa benda itu bini dia.
He is doing  the right thing sebagai suami. Tindakan normal mana2 lelaki pun pujuk blk bini.
Kang tak pujuk lain pulak org label laki tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 20-11-2021 02:43 PM
takde maknanya la konsep aib. di mahkamah ko kene cakap apa reason ko nak bercerai. dalam borang pun ...

Kat mahkamah tentu lah bagitau, tp mana ada bagitau public.
Ramai artis bercerai kita taktau pun kenapa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:14 PM | Show all posts
betullah pasal berita terbaru :

















































































































dragon ball ada 7 biji kesemuanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Tumpahkan teh sis
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 20-11-2021 01:52 PM
yg air all the dirt is the husband. duk ckp pasal kewangan tp dlm 7syarat tu takde pun pasal kewanga ...

Psl anak kakton tu,dulu2 i baca, nad x mampu nak lawan sbb belah sana super T20 orka.
So anak dia x dpt lgsg
Nak jmpe anak pun siap berbodigad bagai
Ko ingat nad tu terrorist ke? Dia nak jmpe anak kandung pun kemain susah
Sbb tu akak x heran kalo bini adik dia dh start lari jauh2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma nak tau barang2 nyna masih ada ke kat umah tok laki dia tu?
Taktau napa iols asik pikirkan ni hahahah yelaa baju2 tu semua takkan tinggalkan je ke nyna dah awal2 bawak g shooting baju2 tu semua tanpa disedari?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 20-11-2021 04:34 PM
missHaidiD replied at 20-11-2021 03:52 PM
Aku rasa pami ni fikir kalau dia tak bgtau media nti dia akn dipandang buruk dan dicerca netizen. Jd ...


Syarat2 yang dibagi itu of course peguam nya. Dah prepare kan since husb is very T20 kayangan, so duduk johor je lah boleh beri nasib kat dia. Thats why apak perempuan agar2 ini bertindak aggressive, sebab tok laki dia very the influencer.Jadi utk pilih tak keluar johor lah akan selamat, diberi syarat oleh peguam!

Apa2 pun aku xfaham asal mak ayah perempuan agar2 ini bagi dia kahwin at first place kalau macam ni. Dah sah2 lah kan sebab kayo.   Nino ini pun xmatang nak face marriage life.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 20-11-2021 06:39 AM
haaaaa nasib acik tepek bideo..from here kaka tgk nina pon xjujur..betul je apa laki dia ckp..jump ...

Setuju..part x boleh bawa media tu betollah i setuju..cuma,at least bglah si fahmi bwk team lawyer dia..siap x boleh rekod perbincangan.melampau betol si nyna da bawa satu kampong xkan laki terkontang kanting sesorg.kot2 kena acu pistol ke ape.da mcm israel dah ni, kereta kebal lawan batu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 20-11-2021 07:14 AM
Mak nyna punnn.. klu mata duitan apehal kawen dgn peg airforce dulu.. patut kawen dgn orka cam bap ...

Dah cuba tp x dapat kot..maka harapan untuk pancing jerung diperturunkan kepada anak2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-11-2021 08:42 AM
kerabat dah bayor mak pak dia lah..... mesti dah ada kerabat Jamaica yang berkenandan nak pakai si d ...

I sebagai rakyat jamaica lebih percaya dgn speku ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:46 PM | Show all posts

ni iolsss nak tumpahkan teh hangat lagi kucate diabetis x lipstick kek kambuih belakang rumah takde sijil halal...

katanya masa si suami nak kahwin dengan bini... sang puteri ada mintak 7 syarat...

1. satu jambatan emas dari johor ke selangor..
2. satu jambatan perak dari selangor ke johor...
3. 7 dulang hati @acikgomen
4. 7 tempayan air liuq basi
5. 7 tempayan air selangor
6.  7 tempayan air sungai kim kim
7. sebuyong kentut anak dara

tapi sang suami tak dapat tunaikan... jadi mak sang puteri rampas dan culik kembali puteri ke jowo teemor sisa2 tempat jajahan kerajaan yindu majapahit dan tempat parameswara lalu naik gajah sebelum bersandar dekat sungai melaka yang bau airnya nan haukkk...

agittew lah ceritanya...

complicated betul khen kaka...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 20-11-2021 04:07 PM
Terhegeh apa benda itu bini dia.
He is doing  the right thing sebagai suami. Tindakan normal mana2 ...

Kan. Bkn sikit2 duit keluar masa nikah. Tak puas lambung2 lg apak mertua da bawa bini lari
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-11-2021 04:32 PM
Syarat2 yang dibagi itu of course peguam nya. Dah prepare kan since husb is very T20 kayangan, so  ...

Maknanya ninonino ni takde la cinta sgt kt laki dia kan. Cinta sb duit je kot. Kalau cinta betol2 cinta 2 bln kot bkn 2 thn
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:51 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 20-11-2021 01:37 PM
Jangan sampai pihak nyna buka aib sebab kenapa nak bcerai. Terimalah kenyataan. Suami tak bole pakai ...

kalau betul ada bukti untuk jatuh talak....report pada mahkamah maka jatuh talak atas perbuatan nya. Melainkan aib si sang suami tak boleh pakai kerana tak mampu nak bagi duit atau bangalow yang di janjikan.

Kalau tak boleh pakai kerana kotek lembik .... auto dapat talak.
kalau tak boleh pakai kerana letak tangan .... pun boleh auto dapat talak.

bapak nya macam gangster ada pistol jamaica



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-11-2021 02:54 PM
takde pape nak kata takut iols uturn lagi duk belakang @Acikgomen sambik pegang sepanduk... soo iols ...

Kakdut brp kali lompat parti ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-11-2021 12:58 PM
Terus terang i support fahmi. Benda boleh settle cara baik, kalau nak cerai pun, tak payah make th ...

I pun support dia sbb seorng isteri tak patut tgglkan suami mcm tu aje
Sudah berbincang ke belum?
Kalau dah takde jln penyelesaain barulah buat apa yg patut.
Susah jgk nak percaya psl mata duitan tapi knowing this family percayalah jgk sikit2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 20-11-2021 04:12 PM
Kat mahkamah tentu lah bagitau, tp mana ada bagitau public.
Ramai artis bercerai kita taktau pun k ...

Mcm pajero, vee, kartina cerai, netizen xtau kenapa.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 02:16 AM GMT+8 , Processed in 0.082560 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list