CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 05:24 PM | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 04:15 PM
Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaj ...

memang x la walaupun reta x habis makan..iolllss geli badan disentuh digomol oleh atok2 dengan jari kecut2 yucckkkss saangat

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 04:15 PM
Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaj ...

Bg ig weh. Aiol nk join
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:26 PM | Show all posts
Incanto replied at 26-11-2021 05:05 PM
aku skeptikal dotdotdot nak dia

ramai  yg lagi lawa, single dan available. Tak payah tunggu kes c ...

si dahi kenten da guna duit dot dot kot tak pun da berjanji ngan dot dot nk kawenkan jelly ngan dia ujung2 si paki lak merasa fukeyhh si jelly dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 04:21 PM
raje ema pun dik...istana dah berkenan satu kali famili cakap lebih2...diwhoareyusss kan sajork... ...

Khennnnz yusni jakpar siap dpt rumah kat ss19 subang Jaya tuh
Ujong2 staf yestana nasihat sultan utk drop je minah tu sbb org dah becakap sana sini
Terus staf yestana cari calon lain, itu yg tetiba kawin dgn permaisuri aishah tu. Atok dia bekas pekerja yestana. And aishah masa tu baru je masuk itm Kelantan buat precom. Bopren pun haderrrrr
Takdan nak abes precom, dah benti belajaq, balik kl kena menikah dgn sultan (yg ni acik tau sbb kakak acik senior aishah kat itm tuh)
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 25-11-2021 07:31 PM
ohh ye ke tp dlm pc tu pami bawa dia balik bincang di 'rumah kita' bukan rumah mak bapak..

Mase mula2x die buat pc tu ade die bgth dok rumah parent fami.. Tp bila dh ujung2x ni die cakaplah balik rumah 'kita'...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 26-11-2021 05:24 PM
memang x la walaupun reta x habis makan..iolllss geli badan disentuh digomol oleh atok2 dengan jar ...

Sama la dgn masa azrinaz kawin SB dulu
Geli geleman acik imejin
Takdenya ensem cemana pun SB tuh, tua kerepot bekedut sama je dgn atok2 lain
Alim pun tidakkkkkk, walaupun org dok puji negara deyols hukum hudud bagai, tapi hudud taik kuceng lah bagi acik kalo heshe as ketua negara dikecualikan dari hudud tuh. Satu lagi adik anak cucu heols belambak womaniser, layan pompuan mcm sampah, he's not the type of pemimpin yg org Islam patut bangga
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 25-11-2021 07:54 PM
Dulu2 aunty si otak agar2 ni jadi second
Mentang2lah laki tu pilot
Sanggup bermadu duit punya psl ...

Mak agar2 ke Aunty dia ????
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 26-11-2021 05:26 PM
si dahi kenten da guna duit dot dot kot tak pun da berjanji ngan dot dot nk kawenkan jelly ngan di ...

takleh imejin dahi kalo kenten mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 26-11-2021 05:16 PM
oh em jayyyyyhhhh..acik ex rtm tu minik orang ke?hmmmm mahal sangat ke mutiara khorsani orang tu s ...

Sapa acik  rtm.  Iols tak dpt nk decode
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya, banyak gossip dari fakta. Dah jatuh fitnah pun ada. Emh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 26-11-2021 08:24 PM
Sapa acik  rtm.  Iols tak dpt nk decode

Si kwin selenge tu la. Kan shehe news reader rtm. Siang baca berita, mlm tu terus naik pelamin kawen ngan atuk nyutan selenge. Syukur smp skrg bahagia. Love is love gaytoo. Biarlah apa yg org nak kata asalkan bahagia itu milikku. Boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nafham replied at 26-11-2021 07:07 PM
Si kwin selenge tu la. Kan shehe news reader rtm. Siang baca berita, mlm tu terus naik pelamin kaw ...

Si acik rtm mmg dari rtm dia suruh org panggil dia kuinn. Ex hubby dpt duit kot lepaskan dia kat negeri termaju. Kn ada rumah kat bj, negeri termaju asyik intai kot tingkap nengok acik rtm. tapi mcm anak2 tiri dia mcm tak suka dia jek. lagi2 2 perempuan tuih
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 07:15 PM
Si acik rtm mmg dari rtm dia suruh org panggil dia kuinn. Ex hubby dpt duit kot lepaskan dia kat n ...

Bukan ke anak2 kwin bangga omaknya kwin negeri termaju? Bragging kt sekolah katanya
Skrg tatau anak2 nya umur berapa dah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
aayz replied at 26-11-2021 06:16 PM
Mak agar2 ke Aunty dia ????

Adik mak agar2 le
Kenenkan jadi second wife drebar belon jgk
Peduli apa laki org janji hidup senang
Kat situ pun dah nmpk mcm mana perangai
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 05:30 PM
Khennnnz yusni jakpar siap dpt rumah kat ss19 subang Jaya tuh
Ujong2 staf yestana nasihat sultan u ...

Ayah acik ecah pun mejar gak kan?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba bayangkan , jika ahli keluarga kita...atau diri kita sendiri...baru dua tiga bulan kahwin isteri atau suami, melarikan diri. Mesti sedih dan malu. Tak dapat bayangkan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
nafham replied at 26-11-2021 07:07 PM
Si kwin selenge tu la. Kan shehe news reader rtm. Siang baca berita, mlm tu terus naik pelamin kaw ...

Slenge pun nmpk wangi. Tak berkobar2 nak hencap
Sweet juga laki sheols duk tunggu nak jalan beriringan masa pertabalan exgong. King2 lain menonong berjalan tinggalkan kuin2 kat belakang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 07:15 PM
Si acik rtm mmg dari rtm dia suruh org panggil dia kuinn. Ex hubby dpt duit kot lepaskan dia kat n ...

Owhh tpi family laki mcm x rapat dgn acik tu je just for the sake business mcm tu je laa .. ke iolls x taw huhuhuhu spill lagi tea
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 07:15 PM
Si acik rtm mmg dari rtm dia suruh org panggil dia kuinn. Ex hubby dpt duit kot lepaskan dia kat n ...

Rumah teres tu mmg deyols laki bini beli di zaman awal2 pembukaan BJ dedolu, tadek kena mengena dgn laki barunye. Tapi mmg SS ada beli rumah bagi kat anaknye si zat zat di bj ponnnn, cuma rumah banglo fasa baru la. Kat ujong lorong tuh rumah kazen acik ekekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 26-11-2021 06:54 PM
Rasanya, banyak gossip dari fakta. Dah jatuh fitnah pun ada. Emh.

Eh haloooooo chuols kalo nak fakta tepat tanpa kona2 baring, pi baca website sotkabar sana
Nama ponnnn porem nyahhhh, kena pulak tered kat bodgos, opkos le gos gos dari page depan sampai page seratus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 06:45 PM GMT+8 , Processed in 0.183442 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list