CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 09:53 AM
Code sarhot ni geng2 penyembah pengampu tered kerabat jeh yg paham
Acik getik dgn kerabat. Se ...

Ironi nye sarhot tu bff miss F yg di tentang hbis hbisan oleh kluarga helang
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 26-11-2021 01:06 PM
Ironi nye sarhot tu bff miss F yg di tentang hbis hbisan oleh kluarga helang

Maknanya lah kan...

Anak dot dot pun tawen dgn bekas kawan Miss F.
Dot dot as apak pun tawen dgn bekas kawan Miss F.

Pandai betul keluar Jamaica tu grab peluang kan.
Nak harap kawan kawan sesama mereka tak ada yang lawa lawa rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 25-11-2021 04:32 PM
kalau si bapak ada bini brnombor dgn anak2 lain tu bukan masalah sbb pami bawa dia tinggal rumah snd ...

Apa yang tak tinggal rumah mak bapak. Kalau kat IG nyna tu, location mmg kat rumah parents famy..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 23-11-2021 02:34 PM
si pami ni buat dua2 pun orang akan kata dia salah. Kalau dia biarkan je pun konfem orang akan kata  ...

Rasanya macam tu juga. Si nino ni tak tahu lg masa bapaknya nak gi ambil tu. Dah ada dgn deols baru dibrain wash utk ikut cakap. Sbb ada yg cakap masa tiktok ke hapa nampak mata sheols bengkak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 25-11-2021 11:36 AM
juga bukan muka org yg kena culik
agaknya bila otak agar agar  dia tahu happy jer


Dapat tahu nak jd hak milik org besau... Sapa tak suka.
Pamipaki kaya tapi masih tak cukup kaya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:14 PM | Show all posts
Chairman replied at 21-11-2021 04:36 PM
Aku still kenot brain cmne korg bole tibe2 kaitkan kes ni dgn jamaica..mmg ade penah kuar cite ke ge ...

rasanyer masa kes nie tgh panas...ada porumner sesaja rasanye kata mesti ada kerabat yg nak...pastu porumner itu telah di DM dan di warning utk delete apa yg dia kata...porumer tu bg tau ler kat kaka2 bod gosip yg dia kena warning...tu ler gamaknyer citer bole sangkut kerabat...agituuu kaka rasa...kalu salah maaf yek...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 26-11-2021 04:19 PM

Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaje

Tanpa nk ot://  sarhot first time posted up gambar close up telebih sexy , revealing cloth boobie, sambil promotin produck
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:21 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 21-11-2021 12:21 PM
Sama jgk dgn pasah kan acik. Maknya pasah lorat nau. Last2 diwhoareyourskan sajork

raje ema pun dik...istana dah berkenan satu kali famili cakap lebih2...diwhoareyusss kan sajork...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-11-2021 08:59 PM
Kalau banding nina dgn sarhot, sarhot lagi hot.

Bagaikan langit dan bomiii dengan tiffany & co tu...
Tapi sheols nampak kertu dah lately... Mungkin nak yang muda pula kot tapi che pit nyna ni dah lobjos la pulerkkk  
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 04:21 PM
raje ema pun dik...istana dah berkenan satu kali famili cakap lebih2...diwhoareyusss kan sajork... ...

Padahal bapak sheols bau2 kerabat. Cucu sultan tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 04:15 PM
Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaj ...

Lipstick tu ke?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:05 PM | Show all posts
TeropongThaico replied at 26-11-2021 04:12 PM
Dapat tahu nak jd hak milik org besau... Sapa tak suka.
Pamipaki kaya tapi masih tak cukup kaya

aku skeptikal dotdotdot nak dia

ramai  yg lagi lawa, single dan available. Tak payah tunggu kes cerai kat mahkamah, tunggu habis eddah

is she worth it?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:05 PM | Show all posts
TeropongThaico replied at 26-11-2021 04:12 PM
Dapat tahu nak jd hak milik org besau... Sapa tak suka.
Pamipaki kaya tapi masih tak cukup kaya

dabel post
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:09 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 04:27 PM
Bagaikan langit dan bomiii dengan tiffany & co tu...
Tapi sheols nampak kertu dah lately... Mungki ...

dah 40 plus.... muka dah tak tegang mcm dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:16 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 25-11-2021 08:44 AM
Patutnye kalo dah gile duit sangat, dia je la jadi calon gundik ekekekekekek
Mintak je cerai dgn k ...

oh em jayyyyyhhhh..acik ex rtm tu minik orang ke?hmmmm mahal sangat ke mutiara khorsani orang tu sampai sanggup cerai ngan somi demi nak panjat pagar yestana?dah lupa halal haram da manusia djaman now ni

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:24 PM | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 04:15 PM
Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaj ...

memang x la walaupun reta x habis makan..iolllss geli badan disentuh digomol oleh atok2 dengan jari kecut2 yucckkkss saangat

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 04:15 PM
Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaj ...

Bg ig weh. Aiol nk join
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:26 PM | Show all posts
Incanto replied at 26-11-2021 05:05 PM
aku skeptikal dotdotdot nak dia

ramai  yg lagi lawa, single dan available. Tak payah tunggu kes c ...

si dahi kenten da guna duit dot dot kot tak pun da berjanji ngan dot dot nk kawenkan jelly ngan dia ujung2 si paki lak merasa fukeyhh si jelly dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 04:21 PM
raje ema pun dik...istana dah berkenan satu kali famili cakap lebih2...diwhoareyusss kan sajork... ...

Khennnnz yusni jakpar siap dpt rumah kat ss19 subang Jaya tuh
Ujong2 staf yestana nasihat sultan utk drop je minah tu sbb org dah becakap sana sini
Terus staf yestana cari calon lain, itu yg tetiba kawin dgn permaisuri aishah tu. Atok dia bekas pekerja yestana. And aishah masa tu baru je masuk itm Kelantan buat precom. Bopren pun haderrrrr
Takdan nak abes precom, dah benti belajaq, balik kl kena menikah dgn sultan (yg ni acik tau sbb kakak acik senior aishah kat itm tuh)
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 25-11-2021 07:31 PM
ohh ye ke tp dlm pc tu pami bawa dia balik bincang di 'rumah kita' bukan rumah mak bapak..

Mase mula2x die buat pc tu ade die bgth dok rumah parent fami.. Tp bila dh ujung2x ni die cakaplah balik rumah 'kita'...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 60521 Replies : 1724
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 6578 Replies : 72
[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sung, Son Hyun Joo  (7 January)
Rahah[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sun
Views : 262 Replies : 8
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9528 Replies : 553
SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)
kakikuDibibirmuSPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)
Views : 5790 Replies : 125
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 171 Replies : 5
Order Makan Dulu
catalinaOrder Makan Dulu
Views : 11831 Replies : 89
Jom exercise mata bagi tajam sikit
Lavender85Jom exercise mata bagi tajam sikit
Views : 29395 Replies : 165
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29624 Replies : 503



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-1-2022 05:33 PM GMT+8 , Processed in 0.079853 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list