CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 20-11-2021 02:43 PM
takde maknanya la konsep aib. di mahkamah ko kene cakap apa reason ko nak bercerai. dalam borang pun ...

Kena marah weh kalau tulis permohonan cerai sbb tiada persefahaman..kena detail sedetail2 alam..eventho ko x suka bini ko sbb bontot bini ko penyet x lawo,dekat borang n depan hakim ko kene tulis jugak macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:22 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 20-11-2021 04:15 PM
Psl anak kakton tu,dulu2 i baca, nad x mampu nak lawan sbb belah sana super T20 orka.
So anak dia  ...

Nyna neh, belum ada anak pun sudah dipasang bodigad kat set
ada kata drebar
drebar pun kita tak selesa, sebab gerenti akan buat laporan sulit pada tuan dia
silap aribulan daily report pun kena tambah tokok

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Firis replied at 20-11-2021 03:54 AM
Bru lepas tgk ni acik n sungguh wat tertanya2 kenapa tk boleh kua dr negara itu dan apakah solid r ...

Fahmi ni open tnya apa sebab nk bcerai. Implied that  heol berani dalam apa jua reason nyna. If betul ada aib dia, for sure heol pun takut or nyna boleh ugut dia utk dedahkan keaiban fahmi ni. Ai x rasa ada aib besar n nyna xnk aibkan. Pokcik harizal berdahi hitam tu level berani bwk pistol. Xkan ler takut nk pi report polis if fahmi ada salah besar. Dlm hal ni nmpk side nyna yg salah. Xde reason tetiba minta cerai
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-11-2021 05:39 PM
Maknanya ninonino ni takde la cinta sgt kt laki dia kan. Cinta sb duit je kot. Kalau cinta betol2  ...

Begitulah sis haidi. Orang kalau sayang orang itu, face cabaran dlm life, mesti sama2 fight. Ini baru kena sikit, nino dah mcam ini. Kalau ye pun dah tak suka, boleh je kot cerai cara elok, tanpa bertindak aggresive bagai.

Memang mak bapak confident lepaskan anak, sebab lelaki ini kaya and influencer. Dengar cerita, adik nynaa ini, @hamymie , bising sebab kawan akak dia buat story psal nino. Seboleh boleh nak tutup reason kenapa bertindak mcm ini, even kawan2 sendiri taktau. So memang obvious apa orang speku dekat fahmi takda lah buat hal besar mana.

Kot takut belah perempuan bagi kenyataan, tapi reason tak valid. nanti orang tau family sheols ini macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 20-11-2021 01:37 PM
Jangan sampai pihak nyna buka aib sebab kenapa nak bcerai. Terimalah kenyataan. Suami tak bole pakai ...

Laaahhh bagitau je lah sebabnye
Manjang dok jangan sampai jangan sampai
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
gucci_advocate replied at 20-11-2021 02:35 PM
Pada aku, kalau lelaki betul nak save the marriage, dia takkan burukkan mertua kat media. Tak gentle ...

Tibahhhhhh nak bagitau citer sebenaq tak berani. Yg propa kat set sesambil apak hunus pistol tuh berani pulak
Dasar agar2



Lama tak becekau kat tered rentis
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar jelah dia nak canang dah kalau nak bercakap dgn bini sendiri pun tak dapat
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tindakan bapak nyna ni.. Bukan calang2x punye tindakan tau..... Sbb family fahmi ni level2x Najib kekayaan depa.. Korang kene
paham.. Maknenye belakang bapak nyna ade someone yg lg power yg backup die... Sebab tu bapak die brani gune pistol...sesiapepon kalau xde kuasa vvvvvvvvip mane boleh sesukehati nak acu pistol kat org... Melainkan ko ade kuasa...
So kesimpulan nye... Bapak nyna ni dh rancang lame dh...mcmane nak kuarkan nyna dari rumah family fahmi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:14 PM | Show all posts
ellejo replied at 20-11-2021 02:43 PM
takde maknanya la konsep aib. di mahkamah ko kene cakap apa reason ko nak bercerai. dalam borang pun ...

pada kaka,
kalo alasan tak mo bukak aib tu benonye
takut aib ko yg tebukak

kalo ko betoi tak salah
cakap je la benda bethol.

tapi mungkin gak si nyna otak jellyfish ni
takot ngan dak pami ni.. dan berbodyguard anak somebody bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 06:40 PM
Tibahhhhhh nak bagitau citer sebenaq tak berani. Yg propa kat set sesambil apak hunus pistol tuh b ...

Kalo naik mahkamah teringat pulak kakak silamejid.

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:19 PM | Show all posts
mendeluk replied at 20-11-2021 04:32 PM
Syarat2 yang dibagi itu of course peguam nya. Dah prepare kan since husb is very T20 kayangan, so  ...

yg yer nya set2 artis otak bimbo ni
sama semua nya
nmpak laki kaya cakap omputeh nmpk educated sikit
ONZ

nak2 CEO, sah2 berangan CEO megaholding mcm drama belaka

ujung2 baru ko tau CEO ni apa ke benda nya
baru ko berangan nak pegang Dior LE 6 bijik
ujung2 bpk pegang pestol
apada sedehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:21 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 20-11-2021 05:51 PM
kalau betul ada bukti untuk jatuh talak....report pada mahkamah maka jatuh talak atas perbuatan ny ...

itulah
kalo sbb2 yg common tu semua boleh talak senang2 je

ni mesti terkait ngan derang gak ni
tu yg kunun mintak cerai cara baik
mesti ada part salah/aib bahagian derang gak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 20-11-2021 07:19 PM
yg yer nya set2 artis otak bimbo ni
sama semua nya
nmpak laki kaya cakap omputeh nmpk educated sik ...

Khennnnz mcm nadiah anak rashidi mamak tuh lerrr
Verangan nak soh laki beli banglo nama sheols
Ujong2 ko tepakse kongkek dgn pelakon tambahan sbb tak pueh ati kat laki sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku nyna pun aku tak berani nak publicise kat media kesalahan suami. Sebab suami dari family kayangan. Kalau londeh kat media and si husband saman atau dendam, habislah.  Jadi perang kayangan vs marhain.

Lebih baik tutup mulut, cari jalan keluar dengan baik, lepas tu focus kat career.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma nak ckp kat nynaa
Kena sediakan pizikal dan mental yach
Fmliy pami pernah hadap drama mcm neh
Delulu msa abg heols bercerai
Kalau chouls silap langkah
Satu sen pun tak dpt apa
Deyols neh boleh tahan kezam gak
Walau muka innocent sgt yach
Deyols akan pusing cerita
Percaya lah
Last2 uols jugak dipersalahkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas tgk vid pc pahmi yg 37minit tu byk juga kemusykilan yg harus pihak nynaa jawab. org kapel kena break tiba2 pun sakit hati inikan pulak dah nikah. aiol pelan2 jalan nak berdiri blkg acik gomen. dan korang yg nak spill the tea tu spill je la sampai bila nak ugut org yg da ada bau2 team pahmi dgn ayat jangan sampai. spill terus biar kami pilih nak side siapa. lg satu mmg patut pun pahmi buat pc sbb bini dia adalah seorang artis, ramai org kenal, kot nnt lepas dorang cerai bini dia tiba2 kawin jerung megalodon takda lah keluar cerita dia jual bini ka apa. dia dah usaha nak settlekan cara baik, teruskan hubungan as husband and wife atau bercerai dia nak buat cara baik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 20-11-2021 07:40 PM
akubest replied at 20-11-2021 07:19 PM
yg yer nya set2 artis otak bimbo ni
sama semua nya
nmpak laki kaya cakap omputeh nmpk educated sik ...


forumers speku nynaa baik sebab takmau buka aib hubsie. terus terang, they all takut kalau bukak aib sang suami , nanti aib sendiri terlondeh. itu sebabnya.

yang kata fahmi jahat sebab bukak aib sang mertua, dia pun takda choice. nak tak nak, terpaksa buat pc. sebab belah sana taknak communicate secara baik. tapi obvious lah, mak bapak jual anak. Haha.  

soalan aku senang je, kalau tak nak suami dia, settle secara baik. suami kot, bukan orang luar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 20-11-2021 06:22 PM
Nyna neh, belum ada anak pun sudah dipasang bodigad kat set
ada kata drebar
drebar pun kita tak se ...

Percaya ler pamily pami neh
Hidup gan bodigad berpisah teda
Mybe nyna tak sangkat kot
Hidup tada privacy mcm tuh
Mcm dlm sangkar gamaknya
Shoting drama pun
Siap kena keling bodigad
Sna sini semua kena report
Tepuk dahi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-11-2021 07:10 PM
Tindakan bapak nyna ni.. Bukan calang2x punye tindakan tau..... Sbb family fahmi ni level2x Najib ke ...

Apaknya nino da lama rancang pamipaki je lalai
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gucci_advocate replied at 20-11-2021 07:32 PM
Kalau aku nyna pun aku tak berani nak publicise kat media kesalahan suami. Sebab suami dari family k ...

Kayangan pun apaknya berani tnjuk pistol hokey. Tak bnyk sikot pun nk tnjuk kt pamipaki heols ada pistol.jgn memain hokey . Gituhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 01:58 AM GMT+8 , Processed in 0.090050 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list